حالا به نظر شما از بین d900 و k800 , k770چی بگیرم خوبه ؟
![]()
![]()
![]()
حالا به نظر شما از بین d900 و k800 , k770چی بگیرم خوبه ؟
![]()
![]()
![]()
Last edited by behnam_tr; 06-07-2008 at 11:48.
با توجه به پست های صفحه قبل کا 770 میتومه انتخاب خوبی باشه
من D900 رو هنوز پیشنهاد میکنم .
چطوری میتوان اصل یا تقلبی بودن k800i رو تشخیص داد ؟
دوستان من با توجه به بودجه ام رفتم K800 بگیرم ، قیمت ها با توجه به گارانتی از 188 تا 195 متغیر بود ولی فروشنده ها می گفتن این مدل دیگه قدیمی شده بهتره حدودا بیست تومن دیگه بگذارم روی این پول و یک K770 بگیرم که پیشرفته تره . بهشون گفتم کیفیت صدا و همینطور کیفیت دوربین برام خیلی مهمه اونا هم گفتن نسبت به K800 خیلی بهتره
توی سایت این دو مدل رو مقایسه کردم دیدم از نظر ظاهر ، هم وزن و هم ضخامتش کمتره ولی دو مورد هم هست یکی این که حافظه داخلی K800 رو نوشته 64 مگابایت ولی حافظه داخلی K770 رو نوشته 16 مگابایت و 256 مگابایت هم Ram داره . مورد دیگه هم اینه که K800 قابلیت Infrared رو ساپورت میکنه ولی K770 اینطور نیست
حالا با توجه به این موارد شما هم مثل فروشنده ها توصیه می کنید که همین K770 رو بگیرم ؟ کیفیت صدا و دوربین خیلی برام مهمه
در ضمن به نظر شما K770 ، از بین این سه رنگ نقره ای ، مشکی و قهوه ای کدومش قشنگتره ؟ هر سه رنگ قشنگ هستن ولی فروشنده ها میگن واسه ی خانم ها نقره ای رو بیشتر میبرن
در ضمن من آخرش هم نفهمیدم گارانتی اصل مال پارس کامتل هست یا نه . اگه کسی در مورد گارانتی اصل اطلاع داره لطفا من رو راهنمایی کنه
ستاره عزیز اگه خریدی ( هر کدوم رو فرقی نمی کنه ) یه خبری بده که قضیه چجوریاست آخه میگن k800 های جدید خرابن و از این چرت و پرتا ....
1- infrared دیگه تقریبا قدیمی شده و لازم نمیشه 2- کیفیت صدای k770 خیلی بهتره 3- کیفیت دوربین k800 بهتره و فلش زنون هم داره ولی فلش k770 ال ای دی هست 4-k770 جدیدتره
در کل معایب k770 نسبت به k800 یکی اینکه ال سی دی k770 کوچکتر از k800 هست البته 0.1 اینچ و کیفیت دوربین هم کمی پایین تره
از نظر رنگ هم رنگ مشکی و نقره ای هر دو قشنگ هست ولی من قهوه ای رو نمی پسندم
ضمنا با توجه به اینکه نمیشه k800 اصل و قابل اطمینان گیر آورد به نظر من k770 بگیر .اگه رفتی بازار آخرین قیمت رو هم اینجا بذار
;کسی عکسی از رنگ های مختلف k800 داره ؟
عزیز دل چرا نمیشه اصلشو گیر آورد؟
سونی اریکسون نماینده رسمی در ایران نداره و اینها همگی الکی هستش ( مثل ارس ، نیکاتل ، کامتل )در ضمن من آخرش هم نفهمیدم گارانتی اصل مال پارس کامتل هست یا نه . اگه کسی در مورد گارانتی اصل اطلاع داره لطفا من رو راهنمایی کنه
موفق باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)