منم چند روز پیش تبلیغ لانج سنتر این بازی رو دیدم. واقعآ بازی فوق العاده ای است .![]()
منم چند روز پیش تبلیغ لانج سنتر این بازی رو دیدم. واقعآ بازی فوق العاده ای است .![]()
اوه اوه ! اینجارو ! 1 ساعت طول کشید تا از زیر خاک بکشمش بیرون !
بالاخره دیروز بعد از مدت ها این بازی رو گرفتم ! گیم پلی خیلی خوبی داره ! گرافیک خوبی هم داره اما در مقایسه با kz2 زیاد حرفی واسه گفتن نداره !
حالا بعدا میام بیشتر توضیح میدم !
بازی بدی نیست ولی KZ کجا و این کجا اصلا نمیشه مقایسه کرد..
نوید جان من این بازی رو داشتم رو دستم باد کرده بود میگفتی تا میدیدام بهت..!
رفیقم 3 تاشو میداد 70 مام گرفتیم دیگه ! یعنی اینو MGS4 و Uncharted !
فعلا که Uncharted مارو بدجور گرفته ! فقط رفتم بازی رو تست کنم 2 3 ساعت میخکوب شدم پای بازی ! Uncharted واقعا کم نظیره !
رفیقم 3 تاشو میداد 70 مام گرفتیم دیگه ! یعنی اینو MGS4 و Uncharted !ببخشید شما کجایید؟از کجا گرفتید؟ من اگر این سه تا بازی رو بهم میدادن70دهتا بال در میاوردم
![]()
البته اشتباه نوشتم داد 80 ! تهرانم ! تازه بچه ها گفتن کمتر هم میتونستی بگیری ! اما من واقعا علاقه داشتم هر 3 تارو هر چه سریعتر بازی کنم !
میشه آدرسشو بگید ما هم از این جا بگیریم من ماه پیش فقط یه mgs4 پلمپ گرفتم 65الان که شما اینو میگید واقعا تعجب میکنم؟؟!!ینعی سرم کلاه گزاشته؟!
میکشمش!
اصلا ربطی نداره اما Uncharted الان 20 تومن هست MGS هم من گرفتم 35 تومن R2 هم گرفتم 30 تومن (البته دسته دوم)
برای خرید بازی هم میتونی بری تو قسمت بازارچه سایت ---------- اونجا بچه ها بازی های دسته دوم خودشون رو میفروشند
میشه یکی بیشتر در مورد این بازی توضیح بده. ارزش خریدن رو داره یا اینکه منتظر بازی های جدیدتر باشم. من کلا از بازی های نقش اول خوشم میاد اما گاهی وقت ها هم اگر گیم پلی بازی خوب باشه نقش سوم هم بازی میکنم.
من میخوام بین MGS4 و Resistance2 یکیش رو بخرم کدوم رو پیشنهاد میدید؟
آیا بازی های ژانر ترسناک نقش اول یا سوم باری ps3 که ارزش خرید رو داشته باشه وجود داره؟ لطفا یک بازی خوب معرفی کنید.
سلام
یه بند نوشتی چند تا سوال توش چپوندی...
ببین رفیق اول بگم گیم پلی بازی مقاوت 2 خیلی جالبه کلا از اون بازی هایی هست که غول مول داره..کیف داره خفن..
ولی گرافیکش در حد های بازی های هم سبکش نیست اما اونم خوبه کلا ضرر نمی کنی بخریش...
اما Mgs4 باResistance 2 زمین تا زیر زمین با هم فرق دارن داری میگی مانیتور بخرم یا صندلی ....
اگر واقعا بین این دو موندی بهتره Mgs4 رو بخری ولی سبک اول شخص برات مهمه همون Re2 خوبه..
واسه سوم شخص هم که خدای مخفی کاریو اینا همون Mgs4 هستش...
هه باز یادمون اومد اسنیک ....
خیلی خیلی ترسناک دوس داری برو Siren3 بازی کن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)