کسی نمیتونه مشکل من و حل کنه؟؟؟
هر وقت کامپیوتر و وصل میکنم به تلوزیون سیاه سفیده
Gforse 7300 GS
کسی نمیتونه مشکل من و حل کنه؟؟؟
هر وقت کامپیوتر و وصل میکنم به تلوزیون سیاه سفیده
Gforse 7300 GS
شاید مشکل از کابله
با اون کابل یک وسیله دیگه (مثل دوربین) رو به تلویزیون وصل کن
البته شایدم از تنظیمات کارت گرافکت باشه
![]()
شما تلوزيون را روي شبكه دوم ويديو بگزاريد . جواب ميده.
با سلام...
دوست عزيز مدل تلوزيون تون چيه!!؟؟؟
||سپاس**
/*يا حق*/
كارت گرافيك من Nvidia Mx 400 است. 3 تا خروجي داره. يه S-video يه خروجي آنالوگ زرد رنگ و يه خروجي كه به مانيتور وصل ميشه. من يه كابل S-video تهيه كردم و يه سر آن رو به خروجي S-video كارت گرافيك زدم و همينطور خروجي كارت صدا و سر ديگه رو به 3 ورودي صدا و تصوير تلويزيون. حالا صدا دارم ولي تصوير ندارم. مشكل اينجاست كه من Nvidia Control Panel ندارم كه تنظيمات رو انجام بدم. چيكار كنم؟
درایور Nvidia Mx 400 باید نصب بشه.بدین ترتیب کنترل پنل هم نصب میشه و میتونید ازش استفاده کنید.
بعد از نصب درایور آیکن Nvidia در قسمت Tray Bar ویندوز نمایش داده میشه.از اونجا هم میشه تنظیمات را انجام داد.
چون شما به تنظیمات دسترسی ندارید گرافیک شما در حالت Single View هست.
لینک دانلود درایور برای ویندوز XP :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Batman*; 28-08-2008 at 20:38.
من نسخه 93.81 رو دانلود كردم ولي موقع نصب شدن چنين errorمي داد:
the contents of this file connot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtian another copy of the file, verify its integrity, and try again
بعدش نسخه 46.43 يا نميدونم 43.46 رو گرفتم كه نصب شد ولي خبري از nvidia control panel نشد شايدم من پيداش نكردم. ديگه حسابي گيج شدم. گيج و خسته.
سلام.
لینکی که من دادم مربوط به ورژن 93.71 هست که با گرافیک شما سازگاره.لینک دانلود از سایت Nvidia هستش.بنابراین نباید مشکلی برای نصب داشته باشه.شما درایور را از لینکی که دادم دانلود کنید.
همچنین میتونید از ورژنهای قدیمی تر مثل 91.47 استفاده کنید.
ورژن 43 و 46 قدیمی هستند و احتمالا امکانات کافی ندارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)