نه...پی اس پی رو روشن میکنی صفحه سیاه هه...ریکاوری هم نمیاد بالا...احتمالا بریک شده...باتری پاندورا هم خواستم بسازم با یه پی اس پی دیگه موقع اجرای فایل باتری یا اینستالر ارور میده(تو مایههای 80040ٍٍEٍ) و اجراشون نمیکنه...![]()
نه...پی اس پی رو روشن میکنی صفحه سیاه هه...ریکاوری هم نمیاد بالا...احتمالا بریک شده...باتری پاندورا هم خواستم بسازم با یه پی اس پی دیگه موقع اجرای فایل باتری یا اینستالر ارور میده(تو مایههای 80040ٍٍEٍ) و اجراشون نمیکنه...![]()
جاي اين سوالات اينجا نيست
توي تاپيك مربوط به پي اس پي هست
اين تاپيك مخصوص فريمور هاي جديد هست
دفعه ي قبل وقت نكردم اين كارو بكنم
الان كه خواستم اين كار رو بكنم
يه مشكل پيش اومد
از اينجا به بعد رو نفهميدم:::::
فایل اولی رو که دانلود کردید از حالت فشرده خارج کنید و فایل UPDATE رو داخل مموری psp/Game کپی کنید
فایل دوم رو که دانلود کردید از حالت فشرده خارج کنید و اسم فایل رو به 401.PBP تغییر بدین(در این جا جابه جا شد! جای 401 و PBP رو عوض کنید ) و تو پوشه ی UPDATE کپی کنید
حالا از محیط XMB اجراش کنید و مراحل نصب رو ادامه بدین
به 4.01 m33 خوش امدید!
راستي حتما بايد مموري رو فرمت كنم؟؟؟
شما برو توی قسمت بازی ها یک فایل هست نوشته 4.1m33 روی اون کلیک کن.مراحل نصب هم مثل نصب برنامه توی کامپوتر هست.
مموری را هم فرمت کنی بهتره.
فرمت کردن اجباری نیست ولی اگه بکنی بهتره.
آقايون اين ورژن4.01 مال اسليم يا فت اصلا اين کرنل که ميگين کجا هست که تغييرش بدم
عزيزانم ورژن 4.01 مال فت يا اسليم؟کرنل کجاست؟؟؟؟
شما یه پست هم میدادی من جواب میدادم... برای فت هست
شرمنده داداشم.پس آخرين ورژن اسليمو بگو چنده لطفا؟بعد من روش آپگريد اسليمو بلد نيستم از کجا پيدا کنم؟مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)