عکسها فکر نکنم مشکلی داشته باشند ... آخه دیگران دیدن ...
یه پروژه دیگه هم هست توی خیابون قصرالدشت تقاطع عفیف آبد که پروژه WTC - World Trade Center هست که برجهای دوقلو هست اونم در دست ساخته ...یعنی پی ریزی شده و داره ساخته میشه ...
عکسها فکر نکنم مشکلی داشته باشند ... آخه دیگران دیدن ...
یه پروژه دیگه هم هست توی خیابون قصرالدشت تقاطع عفیف آبد که پروژه WTC - World Trade Center هست که برجهای دوقلو هست اونم در دست ساخته ...یعنی پی ریزی شده و داره ساخته میشه ...
نظر امام جمعه شیراز در مورد این ساخت و سازها چی هست؟
حائری یه بار گفت اگر نتونم ستاره فارس رو ببندم ، حداقل نمیزارم حسینه سید الشهدا (سخنرانش: انجوی نژاد) بسته بشه !!
(مربوط میشه به زمانی که بمب گذاشتن ، عوامل بمب گذاری پیدا نشده بودن و ...)
کلا مخالف این گونه ساخت و سازها هستش D:
اره کلا قطب روحانیت شهر به دلیل اینکه میگن این مراکز میشند ماکز فساد کلا مخالف هستند با این پروژه ها ...
... و قابل ذکر است که چندی پیش حائری این ساختمان ها را عامل خشکسالی دونسته!
سلام ...... و قابل ذکر است که چندی پیش حائری این ساختمان ها را عامل خشکسالی دونسته!
چرا؟
میشه بگید از کجا خواندید منم برم بخونمش؟
ممنون میشم ...
سلامسلام ...
چون اون جا بیش تر افراد پول دار و افرادی میان که به مذاق گشت های ارشاد خوش نمیاد و حائری اون ها و مجتمع ستاره فارس که بیش تر اون جا میان رو مانع رحمت های الهی می داند{فعلی رو که به کار بردم مال خود حائری بود}چرا؟
نخوندم ... دیدم ..... اگه اشتباه نکنم توی خبر جنوب هم نوشته شده بود در هر صورت جاش موثق بود خیالت راحتمیشه بگید از کجا خواندید منم برم بخونمش؟
.
.
اگر طرفدار این جور آدما هستید بهتر است اظهارات پالیزدار رو بخونید
یه چیز دیگه خواهشا این بحث رو این جا ادامه ندید چون موجبات بسته شدن تاپیک رو فراهم می کند
سپاس
بر خر مگس معركه لعنت !! سنگ انداختن تا كي!
آره! بعيد نيست يه همچين حرف هايي زده باشه!
من با اين پروژه خيلي حال كردم!
ممنون !
مطمئني واسه حسين ثابت هست!؟؟
من از ثابت خيلي خوشم مياد!
فعلا که اقای خامنه ای بر کنارش کرده
نمیری پسر , من ترکیدم از خنده... و قابل ذکر است که چندی پیش حائری این ساختمان ها را عامل خشکسالی دونسته!
==
این با این حرفش زده روی دست امام جمعه مشهد (( گفته بود مانتو حجاب نیست و پوشش زنان هرزه است ))
==
آقا من شیرازو خیلی دوست دارم , خدایی شهر خوبی دارین , تمیز , خوش آب و هوا , مردم خوب و روشن فکر (( نسبت به خیلی جاهای دیگه )) قدرشو بدونین , من یکی از بهترین انسان های زندگیم یک شیرازی بود و انصافا خاطره خوشی از شیرازی ها برام ساخت (( آقای رضایی , توی راه مشهد - شیراز توی یزد تصادف کرد و فوت شد ))
اما خیلی بی معرفتین واسه سد سیوند هیچ کار نکردین
==
میشه یه عکس زنده از این پروژه ها بزارین ؟؟؟؟ ( اگه بود )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)