خیلی ممنون. ولی من یه چیزو نفهمیدم این روبات از کجا میفهمه پسته یکی بیهودس؟ حتما باید یکی کنترلش کنه.نه؟
خیلی ممنون. ولی من یه چیزو نفهمیدم این روبات از کجا میفهمه پسته یکی بیهودس؟ حتما باید یکی کنترلش کنه.نه؟
لوگان گرامی و دیگر دوستانی که درباره هویت آکوآ سوال دارن :
هیچ فردی با نام کاربری آکوآ آن لاین نمیشه و فعالیت نمیکنه . آکوآ از امکانات پنل Vb ه .
هر یک از اعضای تیم مدیریت انجمن ( ادمین , مدیر ارشد , مدیر , همکار ) به هر شکل پست یا تاپیکی رو ویرایش کنند از طریق این نام کاربری گزارشی برای کاربر ایجاد کننده تاپیک یا پست ارسال میشه تا در جریان این موضوع قرار بگیره .
موارد گزارش شامل : مهم یا غیر مهم شدن تاپیک ها , ادغام تاپیک ها , انتقال تاپیک ها , بسته شدن تاپیک ها , حذف شدن پست ها , حذف شدن تاپیک ها , ویرایش متن پست ها , ویرایش عنوان تاپیک ها و ... .
پس چرا من اخطار گرفتم هم مدير هم آكوا سراغم اومد
من كاري نكرده بودم تو تاپيك مظخرفترين بازي كه كرديد چي بود اسم يه بازيو نوشتم اخطار كه گرفتم نوشته بود توهين به اعضا
سلام
مدیر به شما اخطار داد . این حضور مدیر
و پست شما رو پاک کرد . این آکوآ
شد دو تا .
جناب بابک خیلی ممنون که جواب دادین. بعد یه سوال دیگه داشتم:تعداد بازدید های یک تاپیک چطور حساب میشه. بر حسب تعداد بازدید های اعضا یا بازدید های مهمانان هم حساب میشه؟متشکر میشم جواب بدین.
لوگان عزيز اون كه يه جا گفتم براي آكوا درخواست دوستي بفرستم چي ميشه شوخي بود![]()
![]()
حالا خواستي يه درخواست بده ببين چي ميشه. من كه امتحان نكردم.![]()
بعد هم راجع به سوالت بستگي داره به اينكه اون قسمت از انجمن رو بشه وقتي بصورت مهمان هستي ببيني يا نه .
چون خيليا از طريق سرچ مثلا در گوگل وارد اون قسمت از انجمن ميشن و اونها هم جزو آمار بازديد به حساب ميان. ولي خوب نميتونن پست بدن.
ولي اون قسمتهايي كه فقط جلوي ديد اعضاست خب فقط جلوي ديد اعضاست ديگه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)