اميد عزيز بالاخره شما هم از همين تورنت گرفتيش .نوشته شده توسط omid_online
از جاي ديگه اي که امکان نداره!!! چه ديشب چه امروز . به هر من به شما ها خسته نباشيد چون واقعا دانلود از تورنت يکم
سخته .
ايول به شماها
اميد عزيز بالاخره شما هم از همين تورنت گرفتيش .نوشته شده توسط omid_online
از جاي ديگه اي که امکان نداره!!! چه ديشب چه امروز . به هر من به شما ها خسته نباشيد چون واقعا دانلود از تورنت يکم
سخته .
ايول به شماها
امید عزیز واقعا این بازی 3 حلقه سی دیه ؟
سلام اميدجان
راضي به زحمت نيستم. اروميه هستم. نمي دونم «مدرن» اصلا اينجا نمايندگي داره يا نه. نماينده تيكين كه هنوز نياورده. نمي دونم ديگه كدوم شركتها زدن اين بازيا رو.
تشكر
بله امیر جان بازی 3 سیدی استنوشته شده توسط amirpers
![]()
================
نه بابا مهدی جان زحمتی نیست من پیگیر میشم خبرش رو بهت میدم.نوشته شده توسط marge_moosh
هر چه از دوست رسد رحمت است مهدی جان
در مورد سوال دومت هم من شرکتهای REAL و DC رو هم دیدم که تک و توک بازیهای استار فورسی را میزنند![]()
سلام
مرسي اميدجان![]()
امید جان بازار رضا یا پاساژ علاالدین پخش میشه
مهدی جان معمولا باید اونجا هم بیاد.نوشته شده توسط mehdi3267
ولی اگر هم نبود یه 4 قدم بیا بالا بازار ایران یا پاساژ ولی عصر حتما دارن![]()
من تو نصب بازی مشکل دارم آخرای نصب یه پیغام میده که جای خالی روی دستگاهتون ندارین. در حالی که 40-50 گیگ جای خالی دارم. اگه میشه منو راهنمایی کنید.
دوست عزیز عضویت شما را در این فروم تبریک میگویم.نوشته شده توسط Pooyan Assar
فکر میکنم مشکل شما به خاطر این باشد که فرمت درایوی که بازی را می خواهید نصب کنید fat32 است.
چونکه ایمیج بازی حجمش از 4 گیگا بایت بیشتر است فرمت fat 32 قابلیت پشتیبانی فایلهای بزرگتر از 4 گیگ را ندارد.
فرمت درایو شما حتما باید ntfs باشد![]()
امید جان . حالا این بازی هایی که توی ایران پخش میشه نسخه های کامل هست یا از سر و ته بازی زدن ؟ چون 3 سی دی اون هم این بازی یکم مشکوک میزنه !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)