پیشنهاد میکنم ، اصلا گوشی نخری..............!! هرچی بخری ، چند وقت بعدش پشیمون میشی.........!!!
پیشنهاد میکنم ، اصلا گوشی نخری..............!! هرچی بخری ، چند وقت بعدش پشیمون میشی.........!!!
پست بالا خلی بموقع و به جا بود...تایید میشه...
سلام.دوست من سامسونگ تو این رنج قیمت که دوستان پیشنهاد میکنن از لحاظ دوربین جالب نیست,هم دی 900 و هم یو 600
از لحاظ عکس هم دیر عکس میندازن(سرعت شاتر پایین) و هم با کوچکترین لرزش دست عکسشون تار میشه,یکمی هم تاریک میندازن.اما از لحاظ انتن دهی
خوبن اما از لحاظ عمر باطری کم هستن.درسته خوشگلن,اما براق و زیبا بودن صفحشون مهمون یه هفتس و با کوچکترین خش و خراش .....
با دو پست بالا هم تقریبا موافقم,البته این دیگه بستگی به روحیاتت داره!
من یه پیشنهادی دارم دوست من,از نظرات دوستان استفاده کن,اما نظر خودت هم برات مهم باشه تا از چیزی که میخری لذت
ببری و پشیمون نشی چون همش نظر خودت بوده.k800 هم هست اگه به کلمه ی خز اعتقاد نداری...!
موفق باشی.
Last edited by solo_88; 26-06-2008 at 00:47.
اگر گوشي خوب توي اين رنج مي خواي ال جي كي اي 970 شاين رو بگير من داشتم خيلي عاليه و خيلي هم شيكه
آخ جون.....................................................!!!!
یکی اسم از شاین برد...............................................!!!!
آخر گوشی خوشگل با امکانات معمولی هست.
ال جی با امکاناتی که داره نسبت به قیمتش میشه گفت گرون هست.
k800 و k810 که عالی هستند و به خاطر همین اکثرآ دارند می خرند.دوست عزیزمون گوشی می خواهند که هم ارزون باشه و هم اینکه به قول خودشون خز نباشه. شما اگه گرونترین گوشی رو که بخری,به قول دوستانمون بعدآ بدون هیچگونه شکی پشیمون میشی.
هر گوشی که آنتن دهیش خوب باشه به نظر من بهترین گوشی هست و بعد به امکانات دیگه اش فکر کن.سعی کن گوشی رو انتخاب کنی که اگه خراب شد هزینه اش هم کمتر باشه.
این امکانات در k800 و k810 کاملآ دیده میشه و از لحاظ دیگر یو 600 نسبت به قیمتش بسیار عالی و مناسب هست.
موفق باشی.
دوستان من توی موبایل و اصطلاحاتش زیاد وارد نیستم میشه بگین این اصطلاح خز یعنی چی ؟
در ضمن من می خوام یک گوشی حدودا توی همین قیمتها بگیرم احتیاج به راهنمایی شما دارم . نمی دونم چه مارک و مدلی و با چه گارانتی بگیرم ؟ در ضمن از کجا تهیه کنم که اصل باشه و سرم کلاه نره ؟
نظر من U600 ،هر چند که باطریش مشکل داره ولی ارزش خرید داره .همون طور که دوستان گفتن از نظر دوربینو صدا هم عالیه.
یعنی اینکه دست همه کس باشه و زیاد توی بازار ریخته.دوستان من توی موبایل و اصطلاحاتش زیاد وارد نیستم میشه بگین این اصطلاح خز یعنی چی ؟
شما دوست عزیز توقع خودتون رو از گوشی بگید تا بهتون یه گوشی خوب معرفی کنم.در ضمن من می خوام یک گوشی حدودا توی همین قیمتها بگیرم احتیاج به راهنمایی شما دارم . نمی دونم چه مارک و مدلی و با چه گارانتی بگیرم ؟
سعی کنید بیشتر از نمایندگی های رسمی بخرید.در ضمن از کجا تهیه کنم که اصل باشه و سرم کلاه نره ؟
دوست عزیز از توجه و توضیحت خیلی ممنونم
کیفیت صدا خیلی برام مهمه ، آنتن دهی اش بالا باشه . مکالمات رو ضبط کنه . منشی تلفنی داشته باشه . از لحاظ ظاهری خیلی سبک و شیک باشه . حروف روی دکمه ها ریز نباشه ، درشت و واضح و خوانا باشه .
به اینترنت وصل بشه یعنی همون سیستم Gprs رو داشته باشه .
من شنیدم که نوکیا خیلی راحت ویروسی میشه ، آیا این موضوع صحت داره ؟ اگه درسته پس مجبورم سونی اریکسون بگیرم
در مورد نمایندگی رسمی ، لطفا آدرسشون رو دقیقا بگین تا مستقیما از خود نمایندگی خرید کنم
یک سوال خیلی مهم دیگه این که می خوام بعضی از افراد موقع مکالمه نتونند رد و نشونی من رو پیدا کنند برای این منظور اگه میشه بگین چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)