تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 62

نام تاپيک: بالا بردن سرعت مودم گوشي براي اينترنت

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

منم با ایرانسل با این سرعت پایینش مشکل دارم من n73 دارم سرعت من هم مثل سرعت همون دوستمون تو پست اوله (کمتر از 1 یا 2 کیلوبایت)

بچه ها اینجوری که هرکی بیاد بگه با فلان گوشی به اینترنت ایرانسل وصل شده وسرعتش فلان قدره فایده نداره چون هرکی ممکنه تو یه شهر خاصی باشه یا تو منطقه خاصی.
    اگه کسی با شه که تعداد زیادی گوشی دم دستش باشه همه رو در یک روز تست کنه بهتر معلوم میشه

راستی تا حالا کسی از مودم gsm برای اتصال اینترنت ایرانسل به کامپیوتر استفاده کرده ؟
    میگن سرعت دانلود رو ده برابر بیشتر از گوشی میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

من با گوشی کا 750 میرم اینترنت ولی مثل این که سرعت نوسان زیادی داره و حتی به صفر هم میرسه و در باز کردن صفحات اینترنتی مشکل زیادی به وجود میاره . من با بزرگترین دکل مخابرات شهرمون فاصله ی خیلی کمی دارم

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

سلام عزیزان دل

این مودم gsm دیگه چه صیغه ای است

یه کم بیشتر توضیح بدین

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام عزیزان دل
    این مودم gsm دیگه چه صیغه ای است
    یه کم بیشتر توضیح بدین
    آيا ميدانيد که قادر هستيد در بيرون از خانه و در هر جايي در منطقه امريکاي شمالي و اروپا، کامپيوتر لپ تاپ خود را باز کرده و مستقيما به اينترنت وارد شده و وبگردي کنيد! اگر در کانادا زندگي ميکنيد، خواندن اين مطلب ميتواند برايتان استفاده عملي داشته باشد به شکلي که از اين سرويس مانند اينترنت معمولي استفاده کنيد. اگر هنگام خواندن اين مطلب در کشوري ساکن هستيد که اين امکان عملا وجود ندارد، آشنايي با تکنولوژي موجود در وراي آن جالب خواهد بود. وقتي در شهر تورنتو کانادا زندگي ميکنيد، گاهي افرادي را ميبينيد که در گوشه اي کامپيوتر لپ تاپ خود را گشوده و با آن مشغول کار هستند. اين منظره در کتابخانه ها و رستورانها و اماکن سرو قهوه بيشتر به چشم مي آيد. تا اينجاي قضيه عادي است اما ديدن صفحات وب اينترنت و آنتن بسيار کوچک و پهن برآمده از جنب لپ تاپ، نظرتان را جلب ميکند که چگونه اين لپ تاپ به اينترنت وصل ميشود. اهالي تورنتو کانادا بدانند که راجرز سرويس اتصال بيسيم اينترنت ارائه ميکند. اما چنين سرويسي چگونه کار ميکند؟ براي اتصال اينترنت-ديتاي دستگاه لپ تاپ يا Handheld يا PDA خود، در حاليکه در امريکا و کانادا سفر ميکنيد و نياز داريد تا به اطلاعات دفترکاري خود دسترسي سريع داشتيه باشيد، اينترنت بيسيم در خدمت شماست. سيستمي که بر مبناي GSM/GPRS کار ميکند. يعني ترکيبي از شبکه تلفن همراه و سيستم ارسال و دريافت ديتا. دستگاه شما به کمک يک کارت اينترفيس مخصوص ميتواند به سرعت به شبکه وصل شده و اقدام به برداشت اطلاعات نمايد. GSM برمبناي تلفن سلولي کار ميکند و در اين مطلب بدان نميپردازيم اما GPRS چيست و چگونه کار ميکند؟ شبکه GPRS چيست؟ شبکه GPRS که مخفف عبارت General Packet Radio Service ميباشد يک شبکه خصوصي "هميشه روشن" براي ديتاست. اين سيستم از شبکه تلفن سلولي GSM موجود براي ارسال و دريافت ديتا برمبناي TCP/IP به دستگاههاي موبايل GPRS استفاده ميکند. آدرسهاي IP خصوصي بصورت ديناميکي در شبکه به دستگاههاي موبايل اختصاص مي يابد. اما اين APN يا Access Points Names است که يک مسير "گيت وي" به ساير شبکه ها مانند اينترنت، سرويسهاي WAP و يا شبکه هاي خصوصي ايجاد ميکند. در عمل فايروالها با قرار گرقتن در APN، شبکه هاي خصوصي و عمومي را از هم مجزا نگه ميدارند. بدين ترتيب آدرسهاي IP اختصاص يافته به دستگاههاي GPRS از بيرون شبکه GPRS قابل آدرس دهي نيستند. بعبارت ديگر اين دستگاهها را نميتوان از داخل اينترنت رويت کرد. اينترنت و GPRS بيشتر براي قسمت کلاينت طراحي شده اند که مستقيما توسط مودم يا راتر (Router) عمل ميکند. معناي اين گفته ها آنست که ميتوانيد براحتي به اينترنت و شبکه خصوصي شرکت خود وصل شويد اما به اين راحتي ها نخواهيد توانست دستگاه بيسيم خود را به سرور تبديل کنيد. انواع دستگاههاي GPRS وجود دارد که ميتوانند سرويسهايي بروي تلفن موبايل، کارت راديويي براي يک کامپيوتر، کامپيوتر دستي handheld مجهز به موبايل GPRS را ارئه کنند. سه کلاس يا طبقه کاري براي دستگاههاي GPRS وجود دارد که در عمل فقط کلاس B موجود است. کلاس A - همزمان در حالتهاي GSM و GPRS کار ميکند بنحويکه صوت و ديتا را در يک لحظه برقرار ميسازد. کلاس B - همزمان در حالتهاي GSM و GPRS کار ميکند اما نميتواند دو ارتباط را در يک لحظه حفظ کند. کلاس C - در هر دو حالت GSM و GPRS کار ميکند اما نه در يک زمان. بعضي از کامپيوترهاي لپ تاپ مجهز به کارت تلفن GPRS هستند و براي راه اندازي آنها بايد فقط يک "سيمکارت" موبايل در آنها قرار داد تا اينترنت وصل شود. اگر لپ تاپ شما مجهز به اين قابليت نيست آنگاه بايد نسبت به خريد و نصب کارت GSM/GPRS اقدام کنيد. واضح است که براي اتصال به اينترنت نياز به سرويس دهنده اي داريد که بايد در محل اقامت شما وجود داشته باشد.
    منبعش يكي از همين وبلاگ ها ....
    موفق باشيد!

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

چنتا عکس از همین modem gsm
    یکی از فامیلای ما تو خارج از این دستگاه استفاده میکنه. این طور که میگفت سرعتش مثل Adsl 128 خودمونه.
    تو همین پی سی ورلد یکی از بچه ها میگفت من تو کرمان هستم و از خود نمایندگی ایرانسل این دستگاه رو که قیمتش از 50 تومن تا 200 هزارتومن هستش گرفتم.

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها كسي gsm سراغ نداره تو ايران؟
    من با مركز ايرانسل تماس گرفتم مثل عقب افتاده ها جواب دادند!
    يكيشون گفت مگه همچين چيزي هم ميشه؟!!
    گفتم تو خود سايت ايرانسل يا دفترچه ها نوشته
    گفت اشتباه متوجه شدي!
    عكسش رو براش فرستادم واسم سايتهاي خارجي
    گفت= تو ايران ساپورت نميشه!
    Last edited by mahramasrar2; 02-07-2008 at 19:14.

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بعید میدونم این کارو بتونه بکنه! ( فقط لینک مستقیمو میتونه)
    در ثانی توی دانلود فایلهای حجیم، با قطع و وصل شدنهای ناخواسته و مکرر، هیچ تضمینی وجود نداره فایلت بعد از دانلود کار کنه!

مثلا 100 مگ دان کنی، آخرش خراب درآد، خیلی ستمه

در کل با این سرعتی که داره ، به استهلاک گوشیش نمی ارزه.
    مرسي بابت نظرات مفيدتون
    جالب بود ببينم اين اربيت رزيوم رو هم ساپورت مي كنه؟ مثلا ميتونه از رپيد شر يه فايل صد مگي رو بريزه روي سرور خودش وما سرفرصت با داونلود منيجر مثلا اربيت داونلود كنيم؟
    يه چيز ديگه نميشه براي گوشي آنتن قوي ساخت؟ مثلا سيم ديش رو وصل كنيم بهش تا تقويت بشه!
    البته به كجاش رو نميدونم!
    گوشي n95 فعلا با تست من به صورت ثابت از 6 تا 9 كيلوبايت در ثانيه داونلود كرد بدون افت محسوس تا حالا از نظر من بهترين بوده
    با بقیه دانلود منیجر ها از لحاظ سرعت فرقی نداره ولی من باهاش از رپیدشیر دانلود کردم خیلی حال داد !!!!!

تازه ویدیوهای اینترنتی رو هم خیلی راحت دانلود میکنه !

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

دیدی گفتم خیلی توپه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام میشه توضیح بدین چطور با موبایل و کامپیوتر به اینترنت وصل بشم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

سلام بچه ها اكنون در صورتي كه نمي دانيد چگونه مي توان سرعت مودم گوشي رو بالا برد حداقل به اين سئوال جواب دهيد

گوشي شما كدام مدل است وبا چه سرعتي به اينترنت وصل مي شويد؟
    اينطوري شايد به نتيجه اي برسيم

خودم اول جواب مي دهم
    گوشي من سوني اريكسون مدل k320 i است و با سرعت 924 به اينترنت وصل مي شوم ولي موقع داونلود با سرعت 1 تا 3 كيلوبايت در ثانيه داونلود مي كنم
    سلام

ظاهرا من بهترین سرعت دانلود را دارم

من تو قم زندگی میکنم ، الانم ساعت تقریبا 10 صبح است

سرعتم 7 کیلوبایت بر ثانیه است

البته من با نرم افزار Internet Download accelerator دانلود میکنم

البته همونجور که از اسمش پیداست ، این نرم افزاره که باعث افزایش سرعت میشه

وگرنه اول دانلود سرعتم از یک کیلوبایت پایین تر بود ، که کم کم افزایش یافت و الان تو رنج 7 ثابته

گوشی : n 73 music edition

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •