علی صادقی یه پا جیم کری هست واسه خودش
علی صادقی یه پا جیم کری هست واسه خودش
مقایسه عطاران و مدیری سخته.عطاران اجتماعی کار می کنه و به نظر من بهترین کارش ترش و شیرین بود.ولی مدیری استیل خاصی داره.دور از واقعیت و منطق روزه.بهترین کارش هم چه از نظر بار معنایی چه از نظر خندوندن مردم مرد هزار چهره بود.
به نظر من كارهاي مديري را ميشه طنز معنادار اسم گذاشت و كارهاي عطاران طنز كليشه اي.
به هيچ كدومم نميشه ايراد گرفت كه كار كدومشون غلطه, چون هر كدوم رويه ي خودشو داره با طرفداراي خاص خودش.
هر جفتشون هم در بيان هدفشون موفق بودن.
ولی هر دو (مدیری و اطاران) یک ایراد اساسی دارن
اونم اینه که هنوز تو کمدی بیان (یا هرچیزیکه بهش میگن) گیر کردن
و هرچی تلاش میکنند نمیتونند خودشون به کمدی موقعیت برسونند
البته توی این دو مجموعه (مرد هزار.. و 3*4) تونستند کمی نزدیک بشن ولی هنوز خیلی فاصله دارن و اینا هنو تو قدم ها ی اولند
Last edited by dimah2005; 05-07-2008 at 15:54.
من با نظر شما موافقم ، ولی به نظر من طنز عطاران اجتماعیه نه کلیشه ای![]()
ممنون از تذكرت.
منظورم از كليشه اي يعني استفاده از يك رويه ي مشخص در چندين سريال مختلف وگرنه طنز عطاران 100٪ اجتماعي وشكي درش نيست.
در ضمن اينكه كليشه خوبه يا بد به نظر من بايد ديد چقدر يه سريال طرفدار پيدا كرده.
کاملا درسته.ولی در مرد هزارچهره پیشرفت چشمگیری طنز موقعیت داشت.اما خب محدودیت هایی هم وجود داره چه از نظر طنز موقعیت چه از نظر کلای.منظورمو که می فهمین؟چند صحنه هم تو مردهزارچهره بود مخصوصا اولاش که من تعجب کردم که چطور حذفشون نکردن.
این سریالو اگه هر روز نشون میداد خیلی بهتر بود.نه؟ نظر شما چیه.
این پسره آخرش این مدیر ساختون را دیوونه میکنه!
چهار شنبه من این فیلم را دیدم. پنجشنبه که هیچی جمعه هم که نمیذاره شنبه هم که نذاشت یکشنبه هم که هیچی باور کنید یه بهانه ایپیدا میکنند که دوشنبه هم نذارن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)