مدل دقيق مادربوردتو بگو
و اينكه زماني كه اينطوري ميشه دماي پردازنده رو ببين چقدر هست
مدل دقيق مادربوردتو بگو
و اينكه زماني كه اينطوري ميشه دماي پردازنده رو ببين چقدر هست
دلیل هنگ علل مختلفی داره
1. بد سکتور
2. رم
3. cpu که گاهی اوقات دماش بالا میره.
من فکر میکنم یا از سپیو باشه همین طور که شهاب جان گفتن باید دمای سپیوتم در هنگام هنگ بگی ممکنه از دما باشه.
سلام با تشکر از همه شما من جایی نرفتم فقط به گفته های شما عمل می کردم مدل مادربرد من foxconn k8t890-8237A
هست ضمنا من یک رم دیگه هم انداختم یعنی رمم دو گیگ شده من قبل از این پاور یه پاور ضعیف تر microlabداشتم رو همین سیستم اونم همین طور بود و رفتم و این پاورو گرفتم ولی تفاوتی نکرد نمیدونم شما می گید بازم پاورم و عوض کنم دمای وجزییات دیگه سیستم هم 18.8,cpu36,core1 25,core2
cpu voltage1.312v,gfxtemp 60c
من بازم به کمک شما نیاز دارم
من فكر ميكنم مشكل از مادربوردت باشه قطعات رو با يه برد ديگه چك كن ببين بازم مشكلي دارن يا نه
یک چیزم ست دوست عزیز یک سری ارور های اجیب غریب هم هست که سیستم میده باید بایاس اپدیت شه بایاست اپدیت شده هست؟ شاید سپیوت زیاد داغ میکنه.
من اصلا نمیدونم چطوری اپدیت میشه
<یعنی وقتی سیستم رو ریست می کنید بالا نمی یاد و باید برق رو قطع و وصل کنید.خوب این میتونه مال نارسایی پاور باشد.یک توصیه : اگه سیستم شما زیاد جدید نیست زیاد روی کامپیوترتون نرم افزار و بازی نصب نکنید چون در هر دفعه ای که وارد ویندوز میشید مقداری از رم شما به این برنامه ها اختصاص پیدا میکنه و باعث هنگ کامپیوتر شما میشه شما میتونید در موقع هنگ سیستم وقتی کنترل و آلت و دیلیت رو می زنید روی گزینه ی processes کلیک کنید و برنامه های اضافه رو پاک کنید.
به نظر من اشکال از هارد دیسک هست ، بهتره یک بار تستش کنی
ممکنه BadSector داشته باشه !
کمکککککککککککککککککک
وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم بعد از اینکه start windows normaly رو انتخاب می کنم ( یا هر گزینه ی دیگه ) کامپیوتر ریسیت می شه . باید 10 - 20 بار ریسیت بشه تا بالاخره سیستم بیاد بالا . در ضمن بعضی موقع ها هم یه صدا از هارد می یاد و سیستم هنگ میکنه . پاورم هم صدا می ده ( تقریبا مثل صدای شرشر آب یا جرقه خیلی کوچیک )
لطفاً کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)