سلام
++c و #c خيلي از نظر دستوري شبيه هستند و شما مي تونيد راحت در سي شارپ پيشرفت كنيد
vc++.net هم خوبه ولي من خودم با سي شارپ خيلي خيلي راحت ترم!!!
سلام
++c و #c خيلي از نظر دستوري شبيه هستند و شما مي تونيد راحت در سي شارپ پيشرفت كنيد
vc++.net هم خوبه ولي من خودم با سي شارپ خيلي خيلي راحت ترم!!!
سلام بر دوستان
بنده تمامی صحبتهای شما رو دیدم و با بعضی ها موافقم و بعضی خیر. اول این که یه گله دارم از دوستی که گفت ++cکاربرد نداره.برای دوستی که میخواد شروع کنه به نظر من اگه سمت #cبره بهتره. شما این زبونو یاد بگیری #j و c و++cوphpو....خیلی راحت یاد میگیری.از نظر قدرت هر چه به زبان ماشین نزدیکتر باشه قویتره پس cو++cخیلی قویندو هنوز که هنوزه تو رنک قدرت زبونا جزو اولی هاست . بعدش javaو بعد هم....#c.که #jاز #cقویتره. چون #cاز#j گرفته شده.کتابم خواستی به نظر من سمت کتاب فارسی مخصوصا کتابهای جعفر نژاد نرو.چون این بنده شخصا 6 واحد با این استاد پاس کردم.و به این نتیجه گرفتم که ایشون بار علمی ندارند و فقط کتابها ترجمه است چون هیچ کدوم از برنامه هاش run نمیشه.برو pdfبخون مخصوصاenglish.اگه کتاب فارسی خواستی کتاب بهرام پاشایی برای شروع خوبه.در ضمن به نظر منم سمت ++vcنرو . چون تو ایران کاربرد نداره.(به علت فارسی)
به نظر من c++ از C# چیز بیشتری نداره یعنی چیزهایی که تو c++ هست توی c# بهترش هست پس اگر c# رو خوب یاد بگیری میشه گفت تا حد زیادی c رو هم یاد گرفتی .
ولی من برای شروع c رو پیشنهاد می کنم چون دانش برنامه نویسیت رو بالا می بره..........
من پیشنهاد میکنم که c# رو یاد بگیری بهتره ... چونکه خیلی ساده و راحت میتونی همگام با آموزش برنامه های خوبی رو هم درست کنی . هر چند اگه فقط یکی از زبان های برنامه نویسی رو بلد باشی اون برات پایه ای میشه که زبانهای دیگه رو هم تا حد امکان یاد بگیری . پس سعی کن که اولیش و خوب یادبگیری ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)