اقا برو رده کارت ----- خودتی !!
دیگه جای پدالای اوتوماتو که بلدم !
شما همون نید 4 سپید د تو بازی کن
اقا برو رده کارت ----- خودتی !!
دیگه جای پدالای اوتوماتو که بلدم !
شما همون نید 4 سپید د تو بازی کن
خیلی ممنونم ازت خیلی لطف کردی
بابا همه مارو میترسونن ، منم که سر رشته ای از دنده ای نداشتم و ندارم دیگه بدتر !!!!
رانندگی با ماشینای اتومات زیادی داشتم (پرادو ، لند کروز ، BMW و .....) ، دست فرمونم هم که از خوب یه درجه بالاتره !
با لاترین سابقه رانندگی هم از لواسان تا تهران بوده که مشکلی پیش نیومد
جای گاز و ترمز هم که مثل همه >> مارو همه گزاشتن سر کار چه فامیل چه ........ شک کردیم !
دیگه باقی شم که مربی یادمون میده فقط فکر کنم مشکل اصلی این کلاج باشه !!
تو اتومات از پارک به خلاس و نرمال با ترمز عوض میکنه و بقیه هم دیگه در هنگام حرکت کاری لازم نداره !
راستی این ماجرای کلاج و خاموش کردن چیه ! مشکل همه هست یا بعد از چند وقت بهش عادت میکنی .
باز ممنون
عادت بايد بكني به كلاج. اگه كلاج را ناگهاني ول كني و يا اينكه در حين رها كردن كلاج به ماشين گاز ندي ماشين خاموش ميشه
مشکل نیم کلاجو سعی کن تا قبل از گرفتن گواهینامه حل کنی وگرنه کارت تمومه چون که میبرنت رو سر بالایی میگن از این جا شروع کن که اگه ندونی کلاچو کی باید ول کنی با توجه به این که توی اون حالت ترمز دستی بالاست وتنها راه نگه داشتن ماشین گرفتن ترمزه واز همه بدتر اینه که بعد از رسیدن کلاچ به اون حد ولرزش ماشین باید ترمزهم ول کنی اگه نتونی جمش کنی یا ماشین خاموش میشه یا اینکه ماشین عقب عقب میره توی اون وضعیت بهت میگن .برو بایین شما ردی !قیافت این شکلی میشه
یه توصیه :کلا کلاچ چیز خوبیه باهاش مهربون باش!
Last edited by Rainy eye; 14-06-2008 at 11:33.
چیزی که هیچ کدوم از دوستان اشاره نکردن کلاس رانندگی ه!!! عزیز اونا کارشون اینه که این چیزا رو یاد بدن!
شما که پرادو و لند کروز و... سوار میشی 6-7 تومن کلاس که پولی نیست! برو یه آموزشگاه بگو من یه تک جلسه میخوام... همین!
ماشیناشون اکثرا پراید ه Rd هم دارن...
در مورد کل مراحل گواهینامه گرفتن هم چه سوالی داری؟
خیلی خیلی ممنونم از همگی
پس بزنم تو کار کلاج ، سخت ترین کاری که گفتین معلومه همین کلاج هست !!!!!!!
بازم ممنون
والا ما که nfs بازی میکنیم کلاچ کاری نداره
اگه یکم گاز اضافی بدی مثلا دور موتور برسه به 1.3 تا 1.5 کلاچ با سرعت هم ول بشه خاموش نمیکنی (البته ممکنه عواقب دیگه ای داشته باشه)
زودی میاد دستت بعدش ایشالا میای تو باشگاه ما جوات سوارا توپ میزنی
آره فقط دنده عقب خيلي بد جا ميره در موقع جا زدن دنده عقب با اين ماشينهاي غرازه ي (درست نوشتم؟) نيرو انتظامي مواظب باش كه خيلي بد جامي ره موقع جازدن دنده عقب ماشين بايد كاملا" ايستاده باشه كلاج را هم تا ته فشار بده بقيه دنده ها مشكلي ندارند. اين بار هزارمه كه تشكر ميكني.
دوست عزیز من نمخوام نا امید کنم اما اگر دوستان کمک کردن وشما در این تایپ رانندگی با ماشین دندهای را یاد گرفتی تورو بخدا همین جا با ماشین دندهای رانندگی کن...؟
یعنی چی؟ منظورت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)