گرافیکش همچین تعریفی هم نداره , فیزیک بازی هم خیلی ضعیفه کلا بعید میدونم بازی خوبی از آب دربیاد .
گرافیکش همچین تعریفی هم نداره , فیزیک بازی هم خیلی ضعیفه کلا بعید میدونم بازی خوبی از آب دربیاد .
امید وارم تا 2 سال دیگه بتونن مثل ورد اف وارکرافتش کنن حالشو ببریم البته میدونم
بهم زرشک تعارف میکنید منم گفتم امیدوارم
نه بازی نکردم
همینجوری رو هوا حرف می زنم
+
من گفتم شنیدم تقلیدی از دیابلو هستش
و منوهاش شبیه دیابلو هست
نگفتم که ظاهرش شبیه دیابلوست
منو ها رو نگاه کن شما شبیه دیابلو نیست؟
نام تاپیک از "بازی ایرانی عصر پهلوانان" به "(عصر پهلوانان) Orient: A Hero's Heritage" تغییر کرد.
خیلی ممنون خیلی خوب شد...
من منوهاشو ندیده بودم! آره عینه دیابلو هست من منظورم ظاهر بود ولی احتمال میدادم از این چیزا تقلید کنن البته یه چیزم بگم تقلید خوب خیلی موقع ها بهتر از نوآوری الکی هست!
دانلود اولین تریلر بازی با حجم 26 مگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری اطلاعات جدید فک نکنم نیازی به ترجمه داشته باشه چون چیز خاصی نداره
Beautiful sceneries with architecture form ancient Persia, Mesopotamia and two radically different fantasy worlds.
- Choice between playing a good or evil character and differing stories for each character alignment. You never play the same game twice as each single decision affects and changes the entire world destiny.
- Intuitive user interface and easy point and click navigation. No single control is more than two clicks away from the player.
- More than 300 useful weapons, armors and other items to pick up and experience with.
- Different Prices in Different shops around the world based on availability of items in the region. Use your trade sense to become a wealthy Pehlivan and enjoy purchasing unique expensive items that give you great power against fierce enemies.
- More than 70 types of characters and beasts with special abilities and different stories for each category.
- 12 Different classes to start and play with. Just answer the starting questions honestly and find out which class properly fits you.
دوستان کسی میدونه این بازی کی میاد؟؟
چون یه جورایی از عکساش خوشم اومده.![]()
معلوم نیست هنوز ولی فک نکنم زیاد مونده باشه
عصر پهلوانان در تابستان
بازی عصر پهلوانان اولین بازی نقش آفرینی ایرانی است که بر اساس اساطیر ایرانی به خصوص شاهنامه فردوسی در 9 مرحله طراحی شده و در حال حاضر آخرین مرحله تولید را می گذراند.عصر پهلوانان در 9 سرزمین افسانه ای اتفتق می افتد و بازی کننده ها با استفاده از ابزارهای مختلف شامل سلاح و جادو به جنگ با پلیدی می روند.این بازی در نیمه تابستان امسال به بازار خواهد آمد.
منبع:کلیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)