Farzad.wow
به صورت اینترنتی کا رو ادامه میدیم . بعد از کامل شدن گروه تقسیم وظایف می کنیم . نحو انجام کار و هماهنگی بین اعضا هم به این صورت خواهد بود که مثلا کارگردان شماره 1 یا 2 یا 3 تدوین یک صحنه رو به عهده می گیره ( که طرح قبلیش روی کاغذ پیاده شده ) . اعضای دیگر وظیفه دارند در طراحی صحنه مورد نظر کارگردان رو یاری کنند به عبارتی به صورت گروهی صحنه رو طراحی کنند ( برای مثال یک صحنه شلوغ رو در نظر بگیرید که قرار هست توسط 7 نفر طراحی بشه هر شخص در تخصص خودش کارش رو انجام میده فردی ماشین موجود در صحنه رو طراحی میکنه ! فرد دیگری صحنه کلی رو طراحی میکنه . دیگری چراغ های برق و آبجکت های مشخص شده و دیگری روی ریزه کاری های صحنه کار میکنه و بعد از تدوین صحنه طراحی در اختیار انیماتورها قرار می گیره و روی صحنه کار می کنند و در آخر هم سکانس مورد نظر با سیستم قدرتمندی که قرار هست برای اینکار تهیه بشه رندر گرفته میشه ...
hrgh2
ممنون . شما هم طراحی بسیار خوبی هستید خوشحالم اعلام آمادگی کردید .
lord_ashkan_z
از شما هم ممنون اما نیازی نیست برای وارد شدن به گروه حتما طراح باشید چون گروه به نیروهای دیگه ای هم نیاز داره برای مثال کسی که بتونه به خوبی با photoshop کار کنه یا کسی که توانایی کار با نرم افزار های صوتی رو داشته باشه و خیلی کارهای دیگه ... که در یک انیمیشن مورد نیاز هست . حتی افرادی برای تبلیغات و مطرح کردن انیمیشن و ...
=====
اما در مورد نمونه ای که در حال طراحی هستم 80% کامل شده و الان دارم روی رندرش کار میکنم تا حالت سینمایی به خودش بگیره ...