تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 59

نام تاپيک: ترفند کاهش هزینه Sms فینگلیش

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمیدونم فقط کافیه یه کم آدم فکر کنه فقط یکم خوب چیزیه فکر کردن این قضیه رو من هم توی یه سایت دیگه خوندم درست جریان 1 کیلو آهن سنگین تره یا 1 کیلو پنبه هستش!!!
    گفته شده که یک حرف رو فارسی تایپ کنید بقیه رو تا 70 لغت فینگلیش تایپ کنید و پول فارسی بدید درسته مخابرات نمیفهمه که شما انگلیسی نوشتید و فارسی حساب میکنه و 8 تومان میگیره خوب این روش چه فایده ایی داره؟شما چه انگلیسی تایپ کنید چه فارسی 1 لغت از اس ام اس کم میشه مگه برای گوشی هم این موضوع فرق میکنه؟شما با انگلیسی هم باز هم میتونید 70 کارکتر بنویسید با فارسی هم میتونید 70 کاکرکتر بنویسید خوب مگه آدم عقلش کم شده که بخواد یه دونه لغت انگلیسی بنویسه بقیه رو فارسی؟خوب از اول فارسی تایپ کنه 70 کارکتر هم تایپ کنه و پول 8 تومن رو بده تازه یه موضوع دیگه هم هست شما وقتی با انگلیسی متنی رو تایپ میکنید لغت بیشتری رو استفاده میکنید در مقایسه با فارسی مثلا شما وقتی میخوایین بنویسید خوبی 4 تا لغت بکار بردید ولی با انگلیسی khobi پنج تا لغت بکار بردید پس در مقایسه کارکتر بیشتری استفاده میکنید پس این زرنگی نیست این موضوع فقط به این درد میخوره که کسایی که به لغات فارسی عادت ندارن انگلیسی تایپ کنن همین وگرنه پول کم نمیشه و پول کمتری نمیدیم.منتظر تفکرات بچه های این کلوپ هستم..

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

نمیدونم فقط کافیه یه کم آدم فکر کنه فقط یکم خوب چیزیه فکر کردن این قضیه رو من هم توی یه سایت دیگه خوندم درست جریان 1 کیلو آهن سنگین تره یا 1 کیلو پنبه هستش!!!
    گفته شده که یک حرف رو فارسی تایپ کنید بقیه رو تا 70 لغت فینگلیش تایپ کنید و پول فارسی بدید درسته مخابرات نمیفهمه که شما انگلیسی نوشتید و فارسی حساب میکنه و 8 تومان میگیره خوب این روش چه فایده ایی داره؟شما چه انگلیسی تایپ کنید چه فارسی 1 لغت از اس ام اس کم میشه مگه برای گوشی هم این موضوع فرق میکنه؟شما با انگلیسی هم باز هم میتونید 70 کارکتر بنویسید با فارسی هم میتونید 70 کاکرکتر بنویسید خوب مگه آدم عقلش کم شده که بخواد یه دونه لغت انگلیسی بنویسه بقیه رو فارسی؟خوب از اول فارسی تایپ کنه 70 کارکتر هم تایپ کنه و پول 8 تومن رو بده تازه یه موضوع دیگه هم هست شما وقتی با انگلیسی متنی رو تایپ میکنید لغت بیشتری رو استفاده میکنید در مقایسه با فارسی مثلا شما وقتی میخوایین بنویسید خوبی 4 تا لغت بکار بردید ولی با انگلیسی khobi پنج تا لغت بکار بردید پس در مقایسه کارکتر بیشتری استفاده میکنید پس این زرنگی نیست این موضوع فقط به این درد میخوره که کسایی که به لغات فارسی عادت ندارن انگلیسی تایپ کنن همین وگرنه پول کم نمیشه و پول کمتری نمیدیم.منتظر تفکرات بچه های این کلوپ هستم.
    بنده کاملا موافقم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mndst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چه ادمهای نادانی...

برای اینکه فنی بخوام براتون توضیح بدم:

طول یک اس ام اس در هر صورت 140 بایته...

توی حالت انگلیسی 7 بیت 7 بیت جدا می‌کنه که می‌شه 160 حرف.

توی حالت Unicode (فارسی و عیره) 16 بیت 16 بیت جدا می‌کنه که می‌شه 70 حرف .

حالا اینکه 7بیت 7بیت جدا کنه یا 16تا 16 تا، توی Header گفته می‌شه...

شما هر کجای sms یک کاراکتر غیر ASCII بنویسی کل SMS تبدیل به Unicode میشه و فرقی به حالتون نمی‌کنه...

تنها راهتون اینه که نرم افزار ثالثی روی گوشیها نصب کنید که Header مسیج ها به Unicode تغییر بده و بفرسته و وقتی هم مسیجی می‌گیره Header اونو دوباره به حالت اول برگردونه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هزینه تو اعتباری(چه فارسی وچه انگلیسی)=16تومان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اینه که گوشی خیلیا فارسی نمیخونه
    من الان برای فرستادن انگلیسی مجبورم همین کارو بکنم و هرجوری که هست تو 69تا حرف خلاصه کنم و 1 فارسی بندازم تنگش

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گفته شده که یک حرف رو فارسی تایپ کنید بقیه رو تا 70 لغت فینگلیش تایپ کنید و پول فارسی بدید درسته مخابرات نمیفهمه که شما انگلیسی نوشتید و فارسی حساب میکنه و 8 تومان میگیره خوب این روش چه فایده ایی داره؟شما چه انگلیسی تایپ کنید چه فارسی 1 لغت از اس ام اس کم میشه مگه برای گوشی هم این موضوع فرق میکنه؟شما با انگلیسی هم باز هم میتونید 70 کارکتر بنویسید با فارسی هم میتونید 70 کاکرکتر بنویسید خوب مگه آدم عقلش کم شده که بخواد یه دونه لغت انگلیسی بنویسه بقیه رو فارسی؟خوب از اول فارسی تایپ کنه 70 کارکتر هم تایپ کنه و پول 8 تومن رو بده تازه یه موضوع دیگه هم هست شما وقتی با انگلیسی متنی رو تایپ میکنید لغت بیشتری رو استفاده میکنید در مقایسه با فارسی مثلا شما وقتی میخوایین بنویسید خوبی 4 تا لغت بکار بردید ولی با انگلیسی khobi پنج تا لغت بکار بردید پس در مقایسه کارکتر بیشتری استفاده میکنید پس این زرنگی نیست این موضوع فقط به این درد میخوره که کسایی که به لغات فارسی عادت ندارن انگلیسی تایپ کنن همین وگرنه پول کم نمیشه و پول کمتری نمیدیم.منتظر تفکرات بچه های این کلوپ هستم.

1.گوشی فارسی تایپ نمیکنه
    2.گوشی دریافت کننده فارسی نداره و به جای حروف فارسی مربع میندازه
    3.سرعت تایپ فرق میکنه
    4.پیامک های موجود در صندوق ورودی اکثرا انگلیسی هستن
    5. 2تا اس ام اس فارسی میشه 16 تومن ولی 2 تا اس ام اس انگلیسی میشه 44 تومن یعنی 1 دقیقه مکالمه
    6.من خودم تو اخبار شنیدم قراره 70 کاراکتر فارسی تبدیل بشه به 120 کاراکتر و قیمتش بشه 8.5 تومان

شما هم بیشتر توجه کن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.من خودم تو اخبار شنیدم قراره 70 کاراکتر فارسی تبدیل بشه به 120 کاراکتر و قیمتش بشه 8.5 تومان
    قراره بشه 160 کاراکتر و قیمتش بشه 8.9 تومن یعنی درواقع همون 9 تومن
    ولی همه اینا فقط قراره

ببینم اگر حرفای فارسی افزایش پیدا بکنه یعنی میشه همین ترفندو اونجا هم زد؟
    یعنی انگلیسی تایپ کرد به قدر نیاز و فارسی انداخت تنگش؟
    هرچند بعیده ولی اگر بشه که خیلی خوبه

آخر فروم باز MeHrDaD_MeNaY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

چه ادمهای نادانی...

برای اینکه فنی بخوام براتون توضیح بدم:

طول یک اس ام اس در هر صورت 140 بایته...

توی حالت انگلیسی 7 بیت 7 بیت جدا می‌کنه که می‌شه 160 حرف.

توی حالت Unicode (فارسی و عیره) 16 بیت 16 بیت جدا می‌کنه که می‌شه 70 حرف .

حالا اینکه 7بیت 7بیت جدا کنه یا 16تا 16 تا، توی Header گفته می‌شه...

شما هر کجای sms یک کاراکتر غیر ASCII بنویسی کل SMS تبدیل به Unicode میشه و فرقی به حالتون نمی‌کنه...

تنها راهتون اینه که نرم افزار ثالثی روی گوشیها نصب کنید که Header مسیج ها به Unicode تغییر بده و بفرسته و وقتی هم مسیجی می‌گیره Header اونو دوباره به حالت اول برگردونه...
    واقعا شماها نفهميديد اين دوستمون چي گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باز بگين ترفند

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ما نفهمیدیم بالاخره از این روش استفاده کنیم یا نه .....؟

یکی فقط اینو بگه همین .... دیگه چرا حاشیه میرین ....

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

هنوز گرون نشده . امتحان کردم با اعتباری . اگر هم گرون بشه ، این ترفند ها بیخوده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •