تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظرتون بنزین تو آینده آزاد و به قیمت بالا عرضه میشه؟

راي دهنده
62. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

59 95.16%
  • نخیر

3 4.84%
صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 72

نام تاپيک: اعلام سهمیه بنزین 3 ماه بعدی خودروها و سهمیه نشدن خودروهای وارداتی 1300 cc به بالا!!!

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا اون پولداره که غصه نداره میره یه تاکسی نیسانی یا یک پیکان لگن(1500000) میخره کارتش استفاده می کنه.
    البته هیچکس عوض تر از این تاکسی ها ها نیست این همه سهمیه بنزین میگرند فقط دنبال دربستی هستند پلیس باید زوری جلوشون بگیره مردم سوار کنند
    البته مشکل از مدیریت کشور. تاکسیرانی گفت بابا این سهمیه تاکسی بدین دست ما طبق کیلومتر به تاکسیها بنزین بدیم.
    خوب این هم نتیجه اش. مردم تو خیابون دنبال تاکسی. پر از تاکسی خالی ولی کی سوار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    دربسسسسسسسسسسسست بیا بالا

چشم این مردم کورد خودشون به این دولت رای دادند.

البته به قول رییس جمهور اینها هم توهم و تورم وجود نداره مرد م در رفاه کامل به سر میبرند

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همه برید پراید بخرید از همه مصرفش پایین تره. 1333cc/

داره خودمونی میشه mohammadreZa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    رشـــت

پيش فرض

حالا خوبه تعطیلات تابستونی نزدیکه مردم همه برنامه سفر چیده بودن با این بساطی که پیش اومده همینجا به همتون میگم طبق آماری که 1کی دو ماه دیگه از رئیس جمهور شنیده میشه آمار سفرهای مردم از همه ساله بیشتر شده و مثلا رشد 200 با 300 درصدی داشته!!!!
    مثلا کسی که زانتیا 31 ملیونی داره بر چه پایه و اساسی سهمیه داره ولی کیا سراتو 30 ملیونی سهمیه نداره هر دوشونم 2000 هستن

نه داداش زانتیا سهمیه داره حتی سوزوکی(ویتارا 1997 cc) هم سهمیه داره

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واقعا داره از سرم دود در میاد

برین بمیریم دیگه با چه امیدی داریم تو این کشور زندگی میکنیم؟
    به چیمون مینازیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من که دارم مقدمات رو آماده می کنم از ایران برم به هر قیمتی که شده. شما هم اینجا بمونین همینه... روی معدن نفت جهان خوابیدیم باید باهامون این جوری برخورد کنن.

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یا پست من رو نخوندی یا یک خط درمیون!
    پیاده روی یا استفاده از دوچرخه که همه جای دنیا توی کشورهای متمدن رایجه چه ربطی داشت به اینایی که خودت رو خسته کردی بنویسی؟
    وقتی ملت تنبل شدن خوب معلومه یا میخوان سوار ماشین شخصی بشوند یا مترو و اتوبوس برای یک فاصله ی کوتاه چند کیلومتر.کجای دنیا اینطوریه؟ نتیجه میشه اینکه اون بابایی که 50 کیلومتر راه باید بره تا برسه سر کارش نه مترو براش جا داره نه اتوبوس نه ترافیک خیابون اجازه بهش میده ماشین رو از خونه بیاره بیرون
    فهم این مطلب اینقدر مشکله برای شما؟

مشکل اینه که ایرانی جماعت فکر میکنه تافته ی جدا بافته هست و اف داره براش که پیاده روی کنه یا دوچرخه سواری کنه
    این یک بحث فرهنگیه عزیز
    وقتی توی این مملکت حتی دربون در شرکت فاضلاب به خودشون اجازه نده که حتی یک روز بدون کت و شلوار رسمی از خونه بیاد بیرون دیگه چه انتظار پوچیه که مردم عادی مثل نخست وزیر بریتانیا سوار دوچرخه بشن!!!!!!!!!!!! اونجا میبینی طرف پروفسوریه که امسال جایزه ی نوبل گرفته... طرف رییس شرکت دل هست .... با دوچرخه اینور اونور میره اونوقت شما بیایید توی خیابون جلوی خونه تون ببینید چند نفر حتی اگه شده سوپور شهرداری باشه میتونی پیدا کنی با دوچرخه باشه؟؟؟؟همه سوار ماشین و موتور شهر رو کردند پر دود و آلودگی صوتی و ....

توی این مملکت درو تخته با هم جوره. همچین ملت تنبلی همچین دولت رضاخان مسلکی لازم داشت که اونم جور شد
    عزيزجان توجيه نكن
    طرف با خانوادش ميخواد بره اينور اونور ... بچشو ببره مدرسه .... نون در بياره و ... هزار كار ديگه با دوچرخه بره!!!! اونم تو تهران با شيب 60 درجه معلومه تاحالا با دوچرخه تو تهران اينور اونور نرفتي ....
    وسايل نقليه عمومي بايد بقدري تقويت شده باشه كه انسان تشخيص يده با وسايل عمومي بره راحت تره تا با خودروي شخصي اين كارو تو اروپا كردند و نتيجه داده اينجا هم بكنند نتيجه ميده ربطي به ايراني و اروپائي بودن افراد نداره .
    درضمن در مورد جمله آخرتون بيشتر تاريخ بخونيد به رضاشاه توهين شد .

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[b]

نه داداش زانتیا سهمیه داره حتی سوزوکی(ویتارا 1997 cc) هم سهمیه داره
    مطمئنی دوست من؟ آخه من یه جا خوندم که نوشته بود زانتیا و پرشیا ELX سهمیه ندارن،فکر کنم روزنامه جام جم بود.

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من که دارم مقدمات رو آماده می کنم از ایران برم به هر قیمتی که شده. شما هم اینجا بمونین همینه... روی معدن نفت جهان خوابیدیم باید باهامون این جوری برخورد کنن
    آره داداش منم در اینده دور خواهم رفت
    امروز تو شبکه چهار یه برنامه نشون میداد به اسم (فرجه ) اونجا داشتن میخوندن از روی یه مقاله علمی بود نمیدونم چی بود ایران تو 3 سال گذشته از نظر دولت الکترونیک 10 پله سقوط داشته و از حداکثر سرعت اینترنت گفتن
    فرانسه با (نمیدونم چند ملیون گفت ولی 30 به بالا) کاربر اینترنت حداکثر سرعت اینترنتش 44مگاست
    آفریکا 2 مگ با 2000 کاربر
    ایران متوسط خانگی 50 کیلو بایت و ارگانیزیشنش 512 کیلو بایت

بریم بمیریم

خواهشمندم اینو پاک نکنن بزارین بچه ها واقعا با وضع جامعه آشنا بشن من که از اون وقت حالم گرفتست

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یا پست من رو نخوندی یا یک خط درمیون!
    پیاده روی یا استفاده از دوچرخه که همه جای دنیا توی کشورهای متمدن رایجه چه ربطی داشت به اینایی که خودت رو خسته کردی بنویسی؟
    وقتی ملت تنبل شدن خوب معلومه یا میخوان سوار ماشین شخصی بشوند یا مترو و اتوبوس برای یک فاصله ی کوتاه چند کیلومتر.کجای دنیا اینطوریه؟ نتیجه میشه اینکه اون بابایی که 50 کیلومتر راه باید بره تا برسه سر کارش نه مترو براش جا داره نه اتوبوس نه ترافیک خیابون اجازه بهش میده ماشین رو از خونه بیاره بیرون
    فهم این مطلب اینقدر مشکله برای شما؟

مشکل اینه که ایرانی جماعت فکر میکنه تافته ی جدا بافته هست و اف داره براش که پیاده روی کنه یا دوچرخه سواری کنه
    این یک بحث فرهنگیه عزیز
    وقتی توی این مملکت حتی دربون در شرکت فاضلاب به خودشون اجازه نده که حتی یک روز بدون کت و شلوار رسمی از خونه بیاد بیرون دیگه چه انتظار پوچیه که مردم عادی مثل نخست وزیر بریتانیا سوار دوچرخه بشن!!!!!!!!!!!! اونجا میبینی طرف پروفسوریه که امسال جایزه ی نوبل گرفته... طرف رییس شرکت دل هست .... با دوچرخه اینور اونور میره اونوقت شما بیایید توی خیابون جلوی خونه تون ببینید چند نفر حتی اگه شده سوپور شهرداری باشه میتونی پیدا کنی با دوچرخه باشه؟؟؟؟همه سوار ماشین و موتور شهر رو کردند پر دود و آلودگی صوتی و ....

توی این مملکت درو تخته با هم جوره. همچین ملت تنبلی همچین دولت رضاخان مسلکی لازم داشت که اونم جور شد
    این پست کاملا صحیحه متاسفانه یارانه های بی هدف درکشور باعث همچین مشکلاتی شده توهمه زمینه ها درتمام دنیا یارانه به اقلام خاصی تعلق میگیره اما توایران به همه چیز یارانه دادندبنظرم باید فرهنگ پیاده روی ودوچرخه سواری درایران جابیفته حتی اگرشده بازور. من خیلی هارومیشناسم که به خاطر یک کاربیخود ازماشینهای شخصیشون استفاده میکننددرحالیکه فاصله تامحل انجام کارشاید یک کیلومترهم نباشه

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

حالا تکلیف این 2000 به بالا ها چی میشه؟

مهاجرت به Lpg
    میدونم که هزینه داره ولی فعلا چاره ای نیست

همه برید پراید بخرید از همه مصرفش پایین تره.

این که نشد راه حل.
    Last edited by BLACK-BLACK; 13-06-2008 at 19:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •