چکمه هاتون رو باید اویزون کنید ...
ولی بی شوخی بازیکن جوون ندارید باید به فکر اینده هم باشید ....
چکمه هاتون رو باید اویزون کنید ...
ولی بی شوخی بازیکن جوون ندارید باید به فکر اینده هم باشید ....
اینم 3-0
ایتالیا سوراخه بابا. تیم فقط پرتغال.
ايتاليا تحقير شد !
تيم فقط يونان و اتريش :ايكس :دي
عجب !!!!
گند زدیم رفت! این تیم با اون تیم بازیهای دوستانه خیلی فرق داشت
یادتونه با تیم سوم ایتالیا پرتغال رو با همه ستاره هاش 3-1 زدیم!!! این تیم کجا اون کجا!
به نظر من ارنج تیم مشکل داشت
لوکا تنی یکی از بدترین بازی های عمرشو انجام داد
کاناوارو نبود
دلپیر رو 20 دقیقه آخر اورد
ماتراتزی آخه چه . . . بود که بهش بازی داد
آخه این ایتالیا اگه به فکر تیم خودشو نیست حداقل به فکر طرفداراش باشه ... آخه این همه ادعا از طرفدارای ایتالیا ...
به هلند می گن تیم ... حداقل برای اونهمه تماشاگر که ورزشگاه رو پر کرده بودن ارزش قائل شد و سه تا گل عالی و تموم کننده زد به ایتالیا ...
اما خداییش من که سه تا از بازیکنای مورد علاقم تو ایتالیا بودن ، تا الان اینقدر فکر نکرده بودم اینقدر ایتالیا ضعیف باشه ... هیچوقت از خود تیم ایتالیا خوشم نیمود ، اما بعضی از بازیکناش برام محبوب بودن .
مثلا امشب بوفون ، دل پیرو و کامورانزی بخاطر یوونتوسی بودنشون بهشون علاقه دارم ... حتی علاقم به بوفون بیشتر از ون درسار هست . اما واقعا ایتالیا با وجود این بازیکنا گند زد ...
این جمله رو تو تاپیک خودمون ( طرفداران لاله ها ) هم گفتم :
اگه بعد از بازی هر کس به فوق العاده بودن سیستم بازی هلند ایمان نیاره واقعا از فوتبال هیچی نفهمیده !
محض اطلاع ایتالیا امشب کندترین بازی عمرش رو انجام داد
ولی هلند هم تیم قوی هستش
هلند توی جام جهانی یه بدشانسی آورد که به پرتغال خورد. وگرنه اون موقع هم همین تیم باحال و قوی رو داشت. شما هم تا دیر نشده به جمع پرتغالی ها بپیوندید.
فقط پرتغال
ایتالیا تو جام جهانی قرعه خوبی براش افتاد و تا آخرین بازی با تیم قوی ای مسابقه نداد.
اینو موافقم با اینکه طرفدار ایتالیا هستم ولی میدونم هلند و آلمان و پرتقال خیلی قوی تر هستنایتالیا تو جام جهانی قرعه خوبی براش افتاد و تا آخرین بازی با تیم قوی ای مسابقه نداد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)