من حدود سه سال پیش کتاب "مبانی کامپیوتر و الگوریتم ها" از "جعفرنژاد قومی و انیس کریم پور" رو خوندم.
واقعاً به دردم خورد...
من حدود سه سال پیش کتاب "مبانی کامپیوتر و الگوریتم ها" از "جعفرنژاد قومی و انیس کریم پور" رو خوندم.
واقعاً به دردم خورد...
wOw خيلي خيلي مرسي
واسه اول كار خوبه ديگه ، فكر كنم چاپ جديدشم اومده باشه بعد يه سوال ديگه اين نويسنده هاش هر دو با هم يه كتاب رو نوشتن يا هر كدوم كتاب جدا دارن؟
Deutschland ist immer kämpfer
Germany is always champion
آره چاپ جدیدش اومده.
هردو هم با هم نوشتن...
خواهش می کنم![]()
خوب اگه نظز منو بخوای بهترین کار اینه که کد بنویسی یعنی فقط برنامه نویسی کنی وقتی به یه مشکل خوردی خودت حلش کردی اونوقت دیگه نه یادت می ره و خیلی بیشتر به برنامه نویسی علاقه مند میشی !
برای سی شارپ هم می تونی توی ویژوال استادیو بنویسی .
راستی اگه مشکل پروژه داری یعنی نمیدونی چی بنویسی بنظرم بد نباشه یه موضوع جدید درست کنیم توش پروژه بدیم هرکی می خواهد حل کنه بیاره خدا را چی دیدی یهو یه نرم افزار خوب از توش در اومد !
ولی به نظر من بهتره اول آدم خودش رو درگیر گیرای برنامه نویسی نکنه و وقتی الگوریتم نویسی یادگرفت بره سراغ برنامه
(البته هر کسی نظر خودش رو داره)
در مورد الگوریتم های خفن درسته !!! مثلا پیدا کردن کوتاه ترین راه تو گراف ها (حالا خیلی خفن بووووود ! )
اما منظور من از الگوریتم راه نوشتن برنامه بود !
اگه برنامه خیلی خاص بشه دیگه باید دور کتاب الگوریتم را خط بکشی و از تجربه استفاده کنی !!!
دوست من واسه کسی که تازه داره برنامه نویسی رو شروع می کنه ساده ترین الگوریتم هم گنگ و سخته..
بی خیال...
من هم با دوستان موافقم . نياز جدي به دونستن الگوريتم ها نيست و مهم ترين كار اينه كه خلاق باشي و كد نويسي رو كاملا بلد باشي.
خب هر کسی واسه خودش نظری داره![]()
خوب باید برگردیم به عقب خیلی عقب وقتی که داشتن کامپایلر می ساختن . چرا نزدیک به زبان انسان ساختنش ؟
خوب ایده اصلی اینه : البته اینا من می گم !!!! من معمولا همین کارا می کنم و تا حالا به ندرت از کتاب کمک گرفتم !(غیر از بند 5)
1- روی مساله فکر کن .
2 - حرف بزن (یعنی راه حل های مساله را بگو !) .
3 - راه حل بهتر را بنویس !
4 - یه کتاب یا چیزی که دستورات زبان برنامه نویسی را داره بزار جلوت زبان شیرین فارسی را به زبان شیرین تر برنامه نویسی (حرف سیاسی !!!) تبدیل کن مثل تبدیل یک جمله انگلیسی به فارسی یا برعکس !!!
5 - اگه تلاش کردی به جایی نرسیدی بپرس . (یا از روی کتاب بخون !) اونوقت اشتباهت را می فهمی .
(اصلی که واقعا کسی توجه نمی کنه اصل 1 : همه دنبال راه حل آماده ایم درست فکر نمی کنیم ! )
اینجوری دیگه دوبار یک اشتباه را نمی کنی !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)