اين دو تا عكس هم از سي دي كه گفتم دو تا پوشه دقيقا با يك نام توش هست. راز اينو كسي مي تونه پيدا كنه؟؟؟
(البته كه اساتيد من مي تونن.)
اين دو تا عكس هم از سي دي كه گفتم دو تا پوشه دقيقا با يك نام توش هست. راز اينو كسي مي تونه پيدا كنه؟؟؟
(البته كه اساتيد من مي تونن.)
نميدونم در اون سي دي هم از روش من استفاده شده يا نه اما من به روش خودم ساختم
![]()
این نمونه قفل رو با Ccd Lock میزارن
و شکستنش هم آسونه
اگر شما از روش استفاده کاراکتر های خالی واسه ساخت این دو فولدر استفاده کردین مسلما این سی دی اینجوری نیست. چون وقتی دو تا فولدر رو بخوایم روی هارد کپی کنیم، اولی که کپی شد، واسه دومی ویندوز پیغام Over write می ده و می خواد اولی رو روی دومی کپی کنه. پس نام فولدر ها دقیقا یکی هست.
حالا یک چیز جالب تر اینکه من از سی دی یک ایمیج تهیه کردم و توی IsoBuster بازش کردم. فولدر LOCK.CD دیده می شه.
ولی توی هر کدوم از برنامه های MagicISO WinISO UltraISO که ایمیج مذکور رو باز می کنم فولدر LOCK.CD دیده نمی شه.
اگر این پوشه Super hidden شده بود باید توی برنامه های MagicISO WinISO UltraISO دیده می شد.
کسی از دوستان می دونن چرا دیده نمی شه این فولدر؟؟؟
اینم عکس از IsoBuster و UltraISO وقتی ایمیج رو توشون باز کردم. توجه کنید به فولدر LOCK.CD که توی IsoBuster نشون داده شده ولی توی UltraISO نشون داده نشده. واسه MagicISO WinISO هم عین UltraISO هست.
ممنون می شم اگر اساتید کمک کنن.
اصلا بحثمون شکستن قفل نیست عزیز!!!! قفل که شکسته شد رفت.
موضوع ساختن دو فو لدر همنام توی سی دی هست و دلیل نشون داده نشدن فولدر LOCK.CD در برنامه های UltraISO و ...
هخا جان ميشه در مورد روش خودت يه توضيحي بدي؟
تصوير نشون ميده پوشه ها در درايو C هستند نه درون Cd چطور چنين چيزي ممكنه؟
شما رجيستري ويندوز رو دستكاري كردي؟!!!
شايد هم از فوتوشاپ استفاده كردي!!
توجه کنید به فولدر LOCK.CD که توی IsoBuster نشون داده شده ولی توی UltraISO نشون داده نشده. واسه MagicISO WinISO هم عین UltraISO هست.
دوست من
پوشه ها يكي هستند فقط ULTRAISO به علت هوش كمتر نام CRYPTE را نشان مي دهد وISOBUSTER به علت هوش بيشتر نام قبل از CRYPTE
اگر بخواهم كامل تر بگويم
شما در CD قبل از تغيير نام وانتخاب يك نام FAKE پوشه هاي زير وجود داشته
AUTORUN
LOCKCD
SETUP
اكنون اطلاعات در مرحله اول در SESSION اول بروي CD رايت شده
درمرحله دوم تنها پوشه LOCKCD تغيير نام داده شده ويك نام مشابه برايش انتخاب شده
البته مي توان در اين مرحله يك پوشه ديگر ساخت ونام آنرا به پوشه AUTORUN تغيير داد
اكنون براحتي CD در SESSION دوم رايت شده وشما را در شگفتي فرو برده!!
البته ISOBUSTER در اين گونه مواقع كمتر سرش كلاه مي رود ولي در برنامه هاي ديگر كلاه همچنان وجود دارد!
Last edited by mahramasrar2; 08-06-2008 at 00:01.
با اجازه هخامنش عزیز.
فکر می کنم اینکارو کرده باشن. ( یعنی این یه راهه واسه ساختن این فولدر ها)
در این روش شنا یک فولدر با نام مثلا AUTORUN بسازین. بعد فولدر بعدی رو با همان نام AUTORUN ولی در آخر اسم کلید Alt رو بگیرین و 0160 رو بزنین اخر N در کلمه AUTORUN یک کاراکتر خالی اضافه می شه که دیده نمی شه ولی نام دو تا فولدر رو از هم مجزا می کنه و ویندوز گیر نمی ده.
اگر این دو فولدر رد بخواین جایی کپی کنین چون اسمهاشون یکی نیست( همنام دیده می شن) پیغام Over write داده نمی شه و کپی انجام می شه.
ولی توی سی دی نامها دقیقا یکی هستن.
متوجه منظورتون نشدم عزیز!!
کدوم پوشه ها یکی هستن؟ هوش !!!!!!!
می شه توضیح بدین همینکار با هوش و بی هوش رو چطوری می تونیم انجام بدیم؟؟؟
با تشكر روشي كه در بالا ذكر كرديد از TRICK هاي ويندوز است كه استفاده اش را فراموش كرده بودم
زيركانه بود!
درباره نحوه ساخت پست قبلي خودم را تكميل كردم لطف مطالعه فرموده وآنرا تست كنيد سپس نتيجه را اعلام فرمائيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)