تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 51

نام تاپيک: برترین اتومبیل ساز از نظر کاربران p30world

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

اصلا این نحوه ی طرح پرسش نادرسته .

بهترین خودرو ساز ؟ در چه زمینه ای ؟ اسپرت ؟ سدان ؟ لوکس ؟ ون ؟ ......

کی میتونه بگه که مرسدس می باخ بهتر از لامبورگینی است ؟ با چه استدلالی ؟ این دو خودرو متعلق به دو کلاس متفاوت هستند .

به همین شکل ، هر کدوم از خودرو سازها در زمینه یا زمینه هایی تخصص پیدا کرده ان و مقایسه شون با هم کار جالبی نیست . به عنوان مثال ، مقایسه ی پورشه باید با کمپانی ای صورت بگیره که محصولات مشابهی تولید می کنه .

نکته ی دوم این که رشد صنعت اتومبیل مدیون تلاش دانشمندانی در همه ی زمینه هاست . آیا لاستیک های بدون باد رو بنز اختراع کرده ؟ یا تویوتا ؟ هیچکدوم .... میشلن !

به همین صورت ، خیلی از دستاوردهای امروز صنعت اتومبیل ، مدیون فعالیت متالوژیست های صنایع هوا-فضا است . لامپ زنون رو هیچکدوم از خودروسازها اختراع نکرده ان . آلیاژهای بسیار سبک و مقاومی که امروزه پوسته ی سیلندر رو با اون می سازند هم همینطور .....

رشد صنعتی ، محصول فعالیت میلیون ها نفر در سراسر دنیاست . هنر این کمپانی ها اینه که با صرف هزینه ، دستاوردهای جدید صنعت رو به دنیای اتومبیل میارن . اختراعات جدید رو می خرند . ( و گاهی هم می دزدند )

صحبت از طراحی بنز شد . آیا میدونید که بسیاری از مدل های بنز ، محصول آتلیه های طراحی ایتالیایی ( مثل پینین فارینا ) هست ؟ هیج کمپانی ای ( حتی همون بنز ) اونقدر قدرت مالی نداره که بخواد از صنعت پلیمر گرفته تا متالورژی و طراحی و تولید لاستیک و تیونینگ و تولید رنگ های جدید و ..... رو خودش دنبال کنه و انجام بده .

واقع بین باشیم بهتره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان اشتباه نشه من نگفتم کدوم اتومبیل ساز بهتره
    این سوال اصلا منطقی نیست چون هیچ شرکتی نمیشه با هم مقایسه کرد
    سوال من این بود که شما کدوم شرکت دوست دارید که جوابش مشخصه مثلا اگه کسی فراری دوست داشته باشه مشخصه که به ماشین های اسپرت علاقه داره و کسی که به رولزرویس علاقه داره مشخصه که کدوم ماشین ها میپسنده

من این سوال کدم تا بدونم بچه ها به کدوم کمپانی ها و چه اتومبیل هایی علاقه دارن تا مطالب تو انجمن بیشتر در رابطه با اونها باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درسته سوال منطقیه.

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا من بعد از Bmw از اين مارك خوشم مياد :
    chevy

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

دوستان اشتباه نشه من نگفتم کدوم اتومبیل ساز بهتره
    این سوال اصلا منطقی نیست چون هیچ شرکتی نمیشه با هم مقایسه کرد
    سوال من این بود که شما کدوم شرکت دوست دارید که جوابش مشخصه مثلا اگه کسی فراری دوست داشته باشه مشخصه که به ماشین های اسپرت علاقه داره و کسی که به رولزرویس علاقه داره مشخصه که کدوم ماشین ها میپسنده

من این سوال کدم تا بدونم بچه ها به کدوم کمپانی ها و چه اتومبیل هایی علاقه دارن تا مطالب تو انجمن بیشتر در رابطه با اونها باشه

جاگوار
    استون مارتین

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

15 سال پیش ماهنامه ی «ماشین» به قلم مهندس فرهاد کاشانی که در کالیفرنیا ساکن هست و انواع خودروهای بنز و لکسوس و... رو سوار شده بود مقاله ای منتشر کرد با عنوان «بنز بهتر است یا لکسوس» و سرانجام با ذکر دلایلی لکسوس رو برنده ی رقابت اعلام کرد و تا مدتها انتقادات خوانندگانی که بنظر من نه بنز رو سوار شده بودند و نه لکسوس رو در اون ماهنامه چاپ می شد(اگر کسی اون شماره رو داشت اسکنش رو بذاره جالبه -من اون شماره رو نگه نداشتمش)

من دارم ! من دارم ! دوم ابتدایی بودم ، پول تو جیبیامو نگه می داشتم مجله ماشین میخریدم
    اتفاقا اون قضیه هیچوقت یادم نمیره

تقریبا میشه گفت مجله ماشین بود که برای اولین بار تو ایران لکسوس رو معرفی کرد و با بنز مقایسه ش کرد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

15 سال پیشو ول کن الانو بچسپ.

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

هیوندایی بهترین؟؟؟؟؟
    همونجوری که شما میگین تویوتا بهترینه منم دوست دارم بگم هیوندایی بهترینه
    البته در اولویت اول که bmw هستش(و همچنین بنز) بعد از اون هیوندایی

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من دارم ! من دارم ! دوم ابتدایی بودم ، پول تو جیبیامو نگه می داشتم مجله ماشین میخریدم
    اتفاقا اون قضیه هیچوقت یادم نمیره

تقریبا میشه گفت مجله ماشین بود که برای اولین بار تو ایران لکسوس رو معرفی کرد و با بنز مقایسه ش کرد !
    بارک اله احسنت
    خیلی جالبه که توی کلاس دوم ابتدایی اینقدر علاقمند به امور فنی بودی شما.قدر خودت رو بدون دوست من
    15 سال پیشو ول کن الانو بچسپ.
    شما تا با سوابق و کارنامه ی خودروسازان دنیا آشنا نباشی چطور می خوای در این باره اظهار نظر کنی؟
    باید بتونی از خودت استنتاج داشته باشی وگرنه نقل قول از این سایت و اون سایت و... که نشد سواد عزیزم
    Last edited by Hektor; 05-06-2008 at 02:00.

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همونجوری که شما میگین تویوتا بهترینه منم دوست دارم بگم هیوندایی بهترینه
    البته در اولویت اول که bmw هستش(و همچنین بنز) بعد از اون هیوندایی
    اينكه هيوندائي دوم شد از نظر شما برام جالبه
    يعني ....جنرال موتورز و تويوتا و ..... بعد از هيوندائي !!! قرار گرفتند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •