تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 89

نام تاپيک: ساختن قفل رايگان ايراني

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض تشكر تشكر از اقايان و دوستان

من از همه دوستان تشكر ميكنم كه سر زدند و نظر دادند ما قرار شده يك جلسه آن لاين با اعضاي فعال گروه بگزاريم و در مورد اينده اين قفل تصميم گيري كنيم تعداد از دوستان جواب مارو دادند و بزودي تصميم نهائي گرفته خواهد شد البته در محتوا و شكل كار تغييراتي ايجاد خواهد شد كه براي مثال به رايگان بودن بخشي از برنامه براي عموم بخشي براي اعضا سايت و بخشي براي كساني كه همكاري كرده اند اختصاص مي يابد و يكسري قسمتها هم تصميم بر اين شده كه در نسخه نهائي دمو باشه و با پرداخت هزينه فعال بشود البته آموزشها و مقالات در اين تاپيك ادامه پيدا ميكنه هر كس هم خوستار همكاري است مي تواند براي من pm بزاره ما دست همه دوستان رو به گرمي مي فشاريم
    در قسمت دوم هم چون افشاي كدهاي برنامه براي جلوگيري از كرك شدن آن مقدور نيست من در اين قسمت فقط اخبار كار و مراحل انجام را خواهم نوشت
    برنامه نهائي شامل
    1- پنهان ساز فايلها در سي دي رايت شده
    2 - رمزي ساز اطلاعات داخل سيدي
    3- قفل براي جلوگيري از رايت سيدي
    4- قفل براي فايل اجرائي
    5- تنظيم خصوصيت فعال سازي براي فايل اجرائي
    6- و نهايتا كنتور نصب خواهد بود
    با تشكر
    اعضاي گروه قفل ايراني
    hadikhobe,,persiankitty,sa3er, ebilove, zitanix, mehdi7070, mpsjavad,bithiah,mehdidll,payman kahtar,soda, تكنيك برت

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman khatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    nakoja@bad

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ZiTaNiX
    پس یه گروه پروفشنال تشکیل دادید
    امید وارم قفلی که قراره ساخته بشه به این راحتی ها شکسته نشه
    اما در هر صورت شکسته میشه
    من یه جایی شنیدم یه قفلی میشه بزاری رو سیدی که هر موقع اقدام به رایت سی دی کردی بهت اخطار بده و بعد از 10 دفعه مادر بورد رو می سوزونه
    البته این فکر نمی کنم واقعیت داشته باشه ولی اگه بشه چیز خوبی میشه
    آقايZiTaNiX
    اين جوري كه شما مي گيد نيست اين نوع فايل ها مثل يك ويروس هستند كه عمل مي كنند بين صورت كه جوري برنامه نويس اون رو تنظيم كرده كه در زمان خوندن سي دي بوسيله يك برنامه رايت اجرا بشه و به قسمت هايي از مادربرد صدمه و در نتيجه اون رو بسوزونه البته اگر فايل رو بوسيله يه برنامه مخفي نكرده باشه مي تونيد اون فايل رو مشخص كرده و از بقيه سي دي اميج بگيريد
    در اين نوع سي دي ها قبلاً به كاربر اطلاع داده مي شه كه از رايت كردن اين سي دي خود داري كنه چون
    باعث از بين رفتن مادربرد خودش مي شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman khatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    nakoja@bad

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط persiankitty
    نمونه اش كجاست ؟ نمونه اش روي vmware اجرا ميشه ؟
    با سلام
    نمونه اين قفل رو من روي يك سي دي ديدم كه آموزش كامل كامپيوتر ICDL بود وا
    منظورت رو از VMWARE نمي دونم

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

فکر کنم که منظور ایشون از Vmware همون ماشین مجازی برای نصب چند تا سیستم عامل با شبیه سازی کردن سخت افزار ها میباشد

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 سلام دوباره

هرچند قراره كه برنامه بصورت سري تري ساخته بشه من به نوشتن مقاله براي الهام گرفتن بچه ها ادامه ميدم البته ديشب شروع به كار با c كردم و دارم كمكم شروع ميكنم به پيشرفت البته براي من ي كمي كار ميبره وفقط نقطه قوتم تسلطم به زبان انگليسي است
    يك نوع ديگر قفل گذاشتن روي فايل اجراي شكلي كه ما مثلا اجراي اون رو به جاي مشروط كردن به يك فايل تقلبي با حجم بالا بكنيم اونرو به يك فايل صوتي كه در جلسات قبلي رايت روي سيدي ريخته شده متصل ميكنيم براي اينكار يك سيدي مولتي ميژن درست ميكنيم در دو نوبت دو ترك صوتي كه برنامه رمز گزار ساخته روي سيدي رايت ميكنيم ولي نبايد ته سيدي بسته بشه بعدا در مرحله اخر فايلهامون رو ميريزيم روي سيدي وقتي يك برنامه رايت بخوا سيدي رو رايت كنه چون تركهاي صوتي رو رايت نميكنه و اصلا در سيدي هم قابل تشخيص نيستند فايل اجرائي ديگه كار نميكنه و خواهد سوخت
    حالا من يك سوال دارم ايا اين درسته كه مثلا ويندوز ايكس پي اورژينال 5 سيدي داره و هرسيدي يك بار قابليت نصب اگر اينطوره ايا شماره سريال سيدي رو باطل ميكنن و يا ممكنه ما بتونيم در سيدي كه يك منبع read only است تغيير ايجاد كنيم
    با تشكر
    اعضاي گروه قفل ايراني
    hadikhobe,,persiankitty,sa3er, ebilove, zitanix, mehdi7070, mpsjavad,bithiah,mehdidll,payman kahtar,soda, تكنيك برتر

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

ايا اين درسته كه مثلا ويندوز ايكس پي اورژينال 5 سيدي داره و هرسيدي يك بار قابليت نصب اگر اينطوره ايا شماره سريال سيدي رو باطل ميكنن و يا ممكنه ما بتونيم در سيدي كه يك منبع read only است تغيير ايجاد كنيم
    هادي جان دوست عزيز تا اونجا که من ديدم ( هميشه لپتاپ ها به همراه CD يا DVD اورجينال ويندوز و درايور ها عرضه ميشن ) CD اورجينال ويندوز چه بسا XP يک CD هست و مدياسنتر 2 CD ...

در مورد تعداد نصب هم محدوديت ندارند اما در برخي موارد نادر CD هاي اورجينال روي لپتاپ ها تنها روي همون مدل نصب ميشن !

تغيير ايجاد کردن بر روي CD همون طور که اشاره کرديد به سبب read only بودن غير ممکن هست اما ميشه به راحتي با يک اتوران حساب شده کوچکترين تغييرات رو روي سيستم کاربر , محتويات CD و ... چک کرد و بعد اجازه دسترسي به کاربر داد ..

به يک سري موارد در مورد همين پست اخرتون من هم برخوردم به اين صورت که CD با يک تکنولوژي و ترفند رايت ميشه ( مثلا چند نشستي يا ايجاد مناطق سوخته ! ) که ضمن رايت , اتوران CD تغييرات رو چک کرده و اجازه دسترسي رو نميده .. ( در اين رابطه دارم با چند نفر تبادل نظر ميکنم .. نتيجه متعاقبا اعلام ميشه ! )

يا مثلا براي CD اموزشي به صورت فيلم که کاربر تنها از طريق CD اصل قادر به تماشاي فيلم اموزش هست و با CD رايت شده نميتونه تصوير رو ببينه و تنها صدا داره ( مبحث کمبود کودک Codec تصويري و ... )

ممنون که پيگير هستيد .

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

توي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره قفل گذاري مواردي مطرح شده كه من اونها را كاملش كردم و اينجا گذاشتم :

1- از تابع getdriveinformationa ,getdrivetypea استفاده كنيد كه اگه مقدار 5 برگردونه يعني سي دي رامه .
    مشكل : به راحتي شناسايي ميشه
    راه حل ميتوني ازتوابع creatfilea ( اگه درست تابعش يادم مونده باشه) استفاده كني و اگه error نداد يعني برنامه از روي هارد و يا ديسكت داره اجرا ميشه

2- از قفلهاي حجمي استفاده كنيد كه نشود فايل ها رو از رو سي دي به روي هارد بصورت كپي و پيست كپي كنه (اول يه iso از فايلت مي سازي و بعد با برنامه tzcopy فايل هاي كه ميخواي حجمشون رو بالا ميبري)
    مشكل : برنامه ها و راه حل هايي قبلا معرفي شدند كه به راحتي قفل هاي حجمي ( tzcopy ) از بين مي رفتند .

3- فايل audio به سي دي نوع كمپلكس اضافه كني . توي نرو و قبل از اينكه سي دي رو رايت كني ( برن رو بزني) اون فايل audio رو از روي هاردت حذف و يا تغيير نام بدي و بعد هنگام رايت توي نرو error ميده و ادامه رو بزني و سي دي غير استاندارد بسازي
    مشكل : با كلون رايت ميشه

4- توي iso اي كه براي بخش 2 ساختي يه فايل به نام مثلا setupA بزاري و بعد هنگام اعمال قفل حجمي توي tzcopy با دوبار كليك كردن روي setupa اون رو به setup تغيير نام بدي ( راستي بايد setup برنامه ات توي فولدراي توي روت سي دي ات به نام setup باشه و اين فايل setupa هم توي روت سي دي ات) و iso ات رو رايت كني . با اين كار چون دوتا سر فصل يكي فولدر و ديگري فايل به نام setup توي هدر cd ات كسي نمي تونه با كپي و پيس فولدر ستاپ رو ببينه و يا توي فولدر ستاپ بره
    مشكل : با iso buster ميشه دورش زد

5- ستاپ برنام تو خودت بسازي و روش قفل بزاري يا از كولاك و ... استفاده كني .
    مشكل : برنامه رو ميتونن كرك كنن

6- از برنامه هاي كه باعث ايجاد باگ ميشن و iso ساخته شده رو تغيير ميدن استفاده كني
    مشكل : با blindwrite كپي ميشه

7- از كاراكترهاي غير مجازي براي نام شاخه ها استفاده كني ( مثل : nul - prn )
    مشكل : با iso buster مي شود آن را تغيير نام داد .

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خوب سلام دوستان عزیز ببخشید که بدین صورت دیر به روز می شوم.
    خوب دوستان عزیز و عرجمند به نظر من ما کلا نمی توانیم یک قفلی بسازیم که واقعا کسی نتواند بازش کند
    اگر می شود مایکروسافت خودش درست می کرد
    ولی ما می توانیم یک قفل درست کنیم که واقعا عالی باشد.بله ابتکار دیگه جدا گانه است .
    ما می توانیم با پستن پرتها که بعدن وقتی گروه کامل شد فقط به گروه گفته می شود.جلوگیری از ورود هکر ها می شود.
    خوب من یه چند نمونه کد گزاشته ام ربتی به قفل نرم افزاری نداره ولی قفل است از سورسکداش بفهمیم چگونه کدهای بگزاریم و یک عدد هم مشخصات ویندوز ممنون
    قفل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام
    خوب ببخشید که چنین شد.
    دوست عزیز این کدهایی که می دهم داشته باش از داخل بایوس است کمک بسیار زیادی می کند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •