پس یکی از عوامل همین پارتی بازی هست..... عوامل دیگه ای هم باید دخیل باشن.... من فکر میکنم مهمترین اینها اینه که میخوان پول بگیرن کار انجام ندن.... همونی که خود شما گفتی.....
پس یکی از عوامل همین پارتی بازی هست..... عوامل دیگه ای هم باید دخیل باشن.... من فکر میکنم مهمترین اینها اینه که میخوان پول بگیرن کار انجام ندن.... همونی که خود شما گفتی.....
کار گیر آوردن یه بحث دیگه هست..خیلی ها شیوه کار گیر آوردن رو به درستی نمیدونند.
بیشتر افراد نمیدونند چطوری کار گیر بیارند اونوقت میگن کار نیست..برای کار مثلا میتونید برید شرکت صبا یک پروژه بگیرید بعد اگر اون پروژه رو خوب انجام دادید بحتون کار میدن..
اما ایران برای افرادی مثل شما فایده ای نداره...
اصلا چطوره شهاب جان یه روز با هم بریم صدا سیما ببینی چه خبره...فقط میترسم بعد از دیدن وضعیت اونجا به افسردگی دچار بشی بگی من دیگه ایران نمیمونم.
میگم مستر جان اومدی تهران منم پایم با هم بریم .....
خلاصه خیلی حرفها و حقیقتهای تلخی هست که اگه بشنوید شب خوابتون نمیبره..که نمیتونم این حرفها رو اینجا بگم چون هممون بند میشیم, گرچه در این مملکت هرکی بخاد چیزی بگه دهنش رو میبندن..چه برسه به انجمن گرچه برای من خیالی نیست چون من کارمو در این سایت انجام دادم منظورم پیدا کردن افراد برای گروه که بچه های گلی مثل شما و بهزاد جان و...رو پیدا کردم شماره من هم که دارید اگه یه وقت بند شدم باشما تماس دارم که کارمون رو انجام بدیم اگه خدا بخواد از اینجا بریم به جایی که پارتی بازی و از این حرفها نباشه...
مطمئنی شما تو صدا سیما کار میکنی ؟؟؟؟ یا می کردی ؟؟؟؟؟
چشم... قدم شما رو چشم ما.
میکردم و میکنم........
پروژه های درخواستی از صدا سیما که به آموزشگاه کوثر میاد رو ما انجام میدیم...مگه چیه؟نکنه شما هم اونجا کار میکنی؟
Last edited by *MASTER*; 31-05-2008 at 00:27.
آقا اصلا ما بیایم بریم در صدا سیما رو تخته کنیم![]()
مستر جان باید بگم هنوز برای ما زوده که به اونجا بریم میتونم بگم ما در برابر اونا هنوز هیچیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)