يك سوال از اين بازي آرام جان :
ميگم توي اين بازي اسلحه همون دوربينه؟ يعني وقتي از روح ها عكس بگيري نابود ميشن؟ يا فقط غيب ميشن؟ چطوريه؟![]()
يك سوال از اين بازي آرام جان :
ميگم توي اين بازي اسلحه همون دوربينه؟ يعني وقتي از روح ها عكس بگيري نابود ميشن؟ يا فقط غيب ميشن؟ چطوريه؟![]()
بله
بازی در کل خونریزی چندانی نداره
با عکس گرفتن با ارواح مبارزه میکنه
بعضیهاشون میرن و بازم ممکنه برگردن
بعضی هم کلا میمیرن
چند نوع فیلم هم با قدرتهای متفاوت برای مبارزه داره.
يعني دوربين عكاسي هاي متفاوتي توش هست يا ...
در مورد جوابتون هم ممنون![]()
البته نه فقط يه عكس!
ممكنه مجبور شي ده بيست تا عكس ازش بگيري!
اگه روح خوب توي كادر باشه عكست امتياز بيشتري مي گيره!
يه گالري عكس هم توي بازي هست كه از ارواح جمع مي كني! من اون قسمتشو خيلي دوست داشتم!!!
آره ديگه :دي
مثل تير زدن ميمونه همه ي دشمنا كه با يك تير نميميرن
يعني چي گالري عكس داره؟
يعني مثل آلبوم عكس جمع ميكنه؟ حالا به چه دردش ميخوره؟![]()
نه
فیلمهای با حساسیت مختلف داره
هيچي آلبومتو كامل مي كني كيف مي كني!!!
يه زير بازي هم داره كه اگه كاملش كني والپيپر هاي بازي آزاد مي شن همينطور لباس مختلف براي ري و كي و ميكو و بقيه!
منظورم ولي گالري عكسش بود!نه
فیلمهای با حساسیت مختلف داره
من اصلا آلبوم درست نکردم ! الان که تقریبا اواخر بازیم تازه به فکر درست کردن آلبوم افتادم...
شماره ي چهارم July 31 براي كنسول Wii رليز شد
داستان بازي:
10 سال قبل 5 دختر دزديده شده و به خانه اي اسرار آميز در جزيره ي Rougetsu برده مي شوند ولي توسط كاراگاهي بنام Choushiro Kirishima نجات پيدا مي كنند. سالها بعد دو نفر از اين 5 دختر به طرز مرموزي مي ميرند. سه دختر باقيمانده اكنون 17 ساله اند و براي بخاطر آوردن اتفاقاتي كه سالها پيش برايشان در آن خانه ي اسرار آميز افتاده به جزيره مي روند.
من نمي فهمم اينا با چه عقلي اين بازي رو فقط براي Wii عرضه كردن خيلي واقعا حيف شد!
گيم پلي بازي با وجود تغيير كنسول دقيقا مثل شماره هاي قبلي اش روي پلي استيشنه و اسلحه اصلي هم همون Camera Obscura هستش
Last edited by Ar@m; 06-09-2008 at 12:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)