خوب میدونم منم برای مکس 9 دان کردم
آخه 32 مگ بود
حالا که دیدم نصب میشه اما ارور میده دارم همون 2009 رو دان میکنم
حالا اینکه چرا نمیشه و نمیدونی آخه این منو پیر میکنه تا بخواد دانلود بشه 52 مگابایته !
خوب میدونم منم برای مکس 9 دان کردم
آخه 32 مگ بود
حالا که دیدم نصب میشه اما ارور میده دارم همون 2009 رو دان میکنم
حالا اینکه چرا نمیشه و نمیدونی آخه این منو پیر میکنه تا بخواد دانلود بشه 52 مگابایته !
سلام
آقا شما ما رو راهنمایی کن چطور اینو را بندازیم کنیم !
ببین داداش من متوجه ی این خط ها نمی شم :
6. A serie of 90 serials will be copied into the clipboard
so just press CTRL+V into the Serial Number field.
7. Copy/paste the authorization code and press "AUTHORIZE".
8. Repeat for each plug-in you installed.
خوب آخه این کرکه که به ما سریال نامبر رو نمی ده ! و فقط همون authorization code رو بهمون می ده ... و اگرم فقط همون رو وارد کنیم ارور می ده ....
اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون می شم
مصطفی جان سریال نامبر توی حافظه کپی میشه تو فقط بعده زدنه اون دکمه ه برو تو جایی که سریال نامبر خواسته پیست کن خودش حل میشه
یعنی چی ؟
ببین داداش من این کار ها رو می کنم :
1- Request Code رو به داخل کرک (قسمت مربوط به خودش) وارد می کنم همون طور که درون عکس وارد کردم
[IMG][/IMG]
2- دکمه ی Generate رو می زنم و همون طور که در شکل پایین می بینی فقط Authorizeation Code رو بهم می ده ولی به جای سریال نامبر یه جمله می نویسه
خوب حالا که این کرک فقط به من یکی از اون دوتا رو داد من چه کار باید بکنم ؟ اگه فقط یکی رو وارد کنم که ارور می ده !
حالا فهمیدم ...:
همین که دکمه ی جنریت کرک رو زدیم می روم توی کادر سریال کلیک می کنیم و پیست رو می زنیم و بعدش Authorizeation Code رو از کرک کپی می کنیم و وارد قسمت خودش می کنیم
آهان .... خیلی ممنونم ... خیلی ممنونم ....
Last edited by Mostafa_Amol; 30-05-2008 at 18:38.
دوستان سلام.
همه تو اين تاپيك كه درد دل كردين
و كسي به داد ما نرسيد.
يعني جدا اين پلاگن سريال نامبر نداره؟
اگه نداره كه ما بايد به خاطر اينترنت كم سرعت بسوزيم و بسازيم اگه هم داره لطف كنيد به ما سريالش رو بديد.
با تشكر.
دوست عزیز برای کرک سریال نامبر توی کلیبرد کپی میشه به پست مصطفی قبل پست خودت دقت کن
همه چی حله
خيلي متشكرم .
كرك ش كردم.(ولي راستش رو بخوايد شانسي بود. نفهمي دم چه كار كردم.)
بازم متشكرم.
به به.... مشکلات بچه ها چه خوب حل میشه..... باز بگید اینجا کمک نمیکنن......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)