اولین کاره من که هنوز کامل نیست اگر تونستید کاملش کنید و اینجا بزارید
جون مادرتون دان کنید 200 کیلوبایته ببینید مشکلم کجاست
اولین کاره من که هنوز کامل نیست اگر تونستید کاملش کنید و اینجا بزارید
جون مادرتون دان کنید 200 کیلوبایته ببینید مشکلم کجاست
سلام...
فايلتو درستكاري كردم ببين خودت متوجه مشكل ميشي؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
smohsدستت درد نکنه فکر کنم 30 لایه جدید اضافخ کردی ولی چجوری لایه هات تو قسمت layerمعلوم نیست فقط 8 تا لایه معلومه
راستی فقط با image readyمییشه عکس متحرک درست کرد یا نه؟؟؟؟
بذار اول يه توضيحي بدم:
ورژناي قبلي فوتوشاپ براي متحرك سازي امكانات نداشتن و براي اين كار از نرم افزار كمكي Image Ready كمك مي گرفتن ولي از ورژناي جديد فوتوشاپ امكان متحرك سازي در خود نرم افزار تعبيه شده و ديگه نيازي به Image Ready نيست و براي اضافه كردن قابليت متحرك سازي كافيه از منوي Windows> Animation رو انتخاب كني كه همون نوار متحرك سازي در ايميج ردي رو برات باز مي كنه
براي متحرك سازي هم نرم افزاراي بسيار زيادي وجود داره كه چون اينجا انجمن فوتوشاپه ما به بقيه ش كار نداريم
حالا در مورد لايه ها توضيح بدم:
در فوتوشاپ(يا ايميج ردي) دو قسمت داريم: يه قسمت لايه هست كه براي تمام عكسا استفاده ميشه و معمولا در سمت راست به صورت عمودي زير هم قرار داره و اون يكي ديگه فريم هست كه معمولا در قسمت پايين صفحه و به صورت افقي قرار داره كه براي انيميشن سازي از اون استفاده ميشه
شما گفتين من سي لايه جديد اضافه كردم در حالي كه من فريم هاي جديد اضافه كردم و لايه ها دست نخورده باقي موندن
كاري كه شما كرده بوديد چند تا لايه درست كرده بوديد و چند تا فريم ولي به ترتيب مناسبي لايه ها رو مخفي و ظاهر نكرده بوديد، مثلا" اگه قراره توي فريم 1 Welcome نمايش داده بشه بايد توي فريم 2 welcome مخفي بشه و كلمه بعدي نمايش داده بشه
كار ديگه اي كه من كردم دادن تأخير به فريم ها بود كه براي نمايش لازمه چون اگه تأخيري داده نشه لايه ها به سرعت پشت سر هم نمايش داده ميشن كه هيچي نميشه ازش فهميد
كارديگه اي كه انجام دادم استفاده از Tween بود كه با اين گزينه در قسمت انيميشن مي تونيد يه چيز رو حركت بديد و يا بتدريج ظاهر و غايب كنيد يا كاراي ديگه كه اگه لازم بود بگيد توضيح بيشتر بدم
خلاصه اگه يه كم باهاش ور بريد كمكم قلقش مياد دستتون
دمت گرم smohs
حالا در هنگام انیمیشن سازس اگر بخوای در لایه جدید یک عکس دیگر بگزاریم چیکار کنیم
منتظرت هستم
خواهش مي كنم
ببخشيد منظورتو درست متوجه نشدم
يعني وقتي يه لايه جديد ايجاد مي كنيم چه طور توش عكس بذاريم؟
اگه منظورت اين باشه كه اون عكس مورد نظرو انتخاب مي كنيم بعد كپي (Ctrl+C ) مي كنيم ب بعد روي لايه مورد نظر كليك مي كنيم اونوقت عمل پيست(Ctrl+V ) انجام مي ديم
اگه منظورت چيز ديگه ايه يه كم واضح تر توضيح بده
یعنی این که تو لایه اول عکس یک گل داری میخوای تو لایه دوم عکس خرگوش بزاری که به ترتیب نشون بده
ببين آقا مهران
شما داري از مسلمات فوتوشاپ حرف مي زني نمي دونم ديگه چطور بگم؟
به قول خودتون توي لايه اول عكس يه گل داري
خب حالا يه لايه جديد ايجاد مي كنين( Create New Layer )
بعد عكس خرگوش رو توش Paste مي كنين
خب حالا دو تا لايه داريم اولي توش گل دومي توش خرگوش( در واقع لايه زيري توش گل و لايه رويي توش خرگوش)
توي قسمت انيميشن فريم اول داره عكس يه خرگوش رو نشون مي ده
خب حالا شما چشم كنار لايه خرگوش رو تيك بزنين تا بره
حالا توي فريم اول توي قسمت انيميشن عكس گل رو مي بينين
پس فريم اول ديگه مشكلي نداره
حالا يه فريم جديد ايجاد مي كنيد(از قسمت مربوط به انيميشن)
حالا مي بينيد كه هنوز عكس گل رو داره نشون مي ده
حالا روي قسمت خالي كنار لايه خرگوش كليك كنيد تا چشمي كه مخفي كرده بوديد ظاهر بشه
در اين حالت مي بينيد كه عكس خرگوش ظاهر ميشه ولي فقط براي فريم دوم و فريم اول همون عكس گل باقي مي مونه
اگر احيانا" روي فريم اول كليك كرديد و عكس خرگوش رو مشاهده نموديد چشم كنار لايه خرگوش رو برداريد تا فريم اول درست بشه
شايد توضيحاتم يه كمي گيج كننده بود ولي ديگه نمي دونم چه طوري توضيح بدم
سعي كنين كارايي كه گفتم مرحله به مرحله دنبال كنيد
اميدوارم ديگه مشكلي پيش نياد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)