N82 و P1 غیر قابل مقایسه اند
همون دوربین N82
P1 که سهله!!!
کل Cameraphoe هارو قورت میده!!!!!
N82 و P1 غیر قابل مقایسه اند
همون دوربین N82
P1 که سهله!!!
کل Cameraphoe هارو قورت میده!!!!!
نه كه گوشي رو بخوام براي اينا بگيرم؛ اما من برادرم يه 10 روزي هست كه P1i گرفته. مي گه كار كردن باهاش خيلي راحته (بماند كه داداشم هيچ كاري با گوشي نداره و فقط چون شرايط خريدش مناسب بود P1i گرفته). فقط ميگم اينا يه چيزاييه كه توي استفاده از گوشي مؤثره.
در مورد قيمت اگه دقيق مي دوني اطلاعات بيشتر بده. گارانتيهاي مختلف. قيمت هر كدوم. كدومش به قيمتش ميارزه؟
چرا خسته ميشم؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقايون منم ميدونم N82 خيلي بهتره؛ اما P1i هم همون برتريهايي كه گفتم رو داره. با اين وجود انگار N82 بگيرم بهتره...
ايمان...
تاچ اسكرين براي يك اسمارت فون كم چيزي نيست(تقريبا ميشه گفت حياتيه)
البته اگه شما تاچ گوشي P1 رو با گوشيهاي چيني كه جديدا پر شده تو بازار مقايسه نكنيد.
در مورد دوربين هم من به شخصه دوربينهاي گوشي ها رو قبول ندارم.و به نظرم 3.2 تا زياد تفاوت چشم گيري نداره.
البته اين نظر شخصيمه و انتخا گوشي يك چيزه كاملا سليقه اي هستش.
تایید میشه
لطفا به اعقاید دیگران احترام بزارید
در ضمن حق تا حدودی با ایشو نن![]()
سلام
نه من اصلا" مشكلي با صفحه تاچ ندارم...فقط گفتم تنها برتريش به N82 همينه...
در مورد دوربين هم بگم...ممكنه عكيهاشون شبيه هم بشه( كه محاله) ولي هيچ وقت فيلمبرداري P1 كه هيچي، هيچ گوشي سوني هنوز به N82 و N95 نميرسه... 640x480 30 fps
با جمله آخرتم موافقم...كاملا" سليقه اي هست...
شاد باشي![]()
Last edited by Legend; 01-06-2008 at 20:18.
من از طرفداران پر و پا قرص سونی اریکسونم اما در این مورد باید بگم که n82 کاملا" نسبت به p1 برتری داره
خوب این مسلمه که N82 بهتره
عمرا p1 بتونه با n82 مقایسه بشه
از همه مهمتر اينه كه p1 330 و n82 430 از نظر امكانات هم نميشه مقايسه كرد
در ضمن يكي رو نگفتين n82 N-Gage داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)