آقا محمد شما جواب گمنام عزيز رو ندادين ها:
نوشته شده توسط pcockz80
آقا محمد شما جواب گمنام عزيز رو ندادين ها:
نوشته شده توسط pcockz80
habibi, عزيز من جواب همه رو كه نبايد داد متاسفانه اين تاپيك شده ميدون جنگ به جاي اينكه جواب منو بدن در ضمن من اشتراكم از ياهو مال ايرلنده و اون هم pop3 رو ساپورت ميكنه و من هم اشتباه كردم :oops: ولي خوب از اونجايي كه گذشت مخصوص آدماس پس شما منو ببخشيد :idea:
حالا که پسر خوبی شدی من تنظیمات outlook ش رو می گم اگه از برنامه دیگه ای استفاده می کنی بگو تا مال اونم بگم
1-باید اشتراک yahoo mail Plus داشته باشید
2-OutLook رو اجرا کن و از منوی Tools گزینه Accounts رو فعال کن
3-روی گزینه Mail کلیک کن و Add رو بزن دوباره از اینجا mail رو انتخاب کن
4-اسمی که می خواهی بالای نامه ها باشه رو انتخاب کن و Next رو بزن
5-تو اون قسمتی که نوشته email Address آدرس کامل خودت رو بنویس (به همراه @yahoo.com)
6-از اون قسمتی که نوشته My incoming mail server is a گزینه Pop3 رو انتخاب کن
7-تو قسمت Incoming Mail (POP3, IMAP, or HTTP) Server بنویس pop.mail.yahoo.com
8-تو قسمت Outgoing Mail (SMTP) Server بنویس :smtp.mail.yahoo.com
9-Next رو بزن و تو قسمت Account Name آی دی یاهوی خودت بدون @yahoo.com رو بنویس
10-پسوردت رو هم وارد کن و اگر کامپیوتر شخصی خودت استفاده می کنی می تونی از گزینه Remember password استفاده کنی تا دیگه هر دفعه مجبور نشی پسوردت رو دوباره بنویسی
11-حتما تیک مربوط به Log on using Secure...رو بردار
12-Next و بعد Finish
خوب هنوز تموم نشده!!
13-از منوی Tools گزینه Acounts رو انتخاب کن و وارد گزینه Mail بشو و روی pop.mail.yahoo.com دوبار کلیک کن
14-گزینه Servers رو انتخاب کن و تیک کنار My Server Requires Authentication رو فعال کن
15- Ok
8)
اگه بعد از تنظیمات بالا بازم مشکل داشتی کارهایی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده رو انجام بده صد درصد مشکلت حل میشه
8)
چرا؟11-حتما تیک مربوط به Log on using Secure...رو بردار
چون سرور Yahoo از این پروتکل پشتیبانی نمی کنه
8)
پس اين چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني در سايت ميشه اما با اوتلوك كه مي خواي چك كني ساپورت پروتوكول رو نداره؟
pcockz80, عزيز بايد خدمت جناب عالي عرض كنم كه اين كار هارو من انجام دادم و نكته به نكته از روي هلپ ياهو انجام دادم و حتي كاري رو كه نگفتي من انجام دادم (نكته ايي كه نگفتي بلوكه شدن پورت 25 است كه بايد بنويسي پورت587 ) خوب من اينكارا رو كردم ولي نشده :( :( :(
ولي از اينكه خواستي كمكم كني واقعا ممنوم به اون صفحه ايي كه لينك دادي برم ببينم شايد از اونجا فرجي شد.
مرسي 8)
ووواااااييي خداي من رفتم تو اون صفحه كه لينك دادي ولي اين صفحه رو صد بار نگاه كردم خدددداااا چي كنم :cry: :cry:
محمد جان اگه اون لینک رو خوندی و انجام دادی ولی بازم مشکل داری مطمئن باش که سرویست plus نیست
در ضمن اون port 25 رو هم برای این نگفتم چون روی اکثر ISP ها بازه و بلوک نمیشه (داخل ایران)و پیغامش هم با اونی که شما نوشتین فرق می کنه.
بهر حال اگه تو نکات اون صفحه ایرادی داشتی بازم در خدمتم
8)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)