یعنی چی؟
یعنی این قدر افتضاحه؟
لینش تو صفحه اول هست
من دانلود کردم کلا اصلا جالب نیست دانلود نکنید بهتره فکر نکنم چیزی بهتر از رانندگی در تهران داشته باشه رزولوشنشم که چون مثلا دمو هست از 800x600 نمیزاره بیشتر کنید که واقعا فاجعست این یکی دیگه من نمیدونم رزولوشن که ربطی به دمو بودن یا نبودن نداره خوب بازی خودت گند میخوره توش .
مشکلات زیادی داره
یکی اصلا صدای ماشین ها همه یکی هستند
مثلا 206 باید تیز باشه از پسیکان کند تر به 120 تا میرسه
باگ ها شم زیاده مثلا داری ماشینو میرونی میبینی قسمتی از ماشین ناپدید میشه
و......
اما به نظر من استارت خوبی زدن
به نظر من اگر به جای بازی مسابقه ایی می رفتند یه بازی می ساختند مانند تاکسی خیلی بهتر بود چون الان کسی نمیره نید فور اسپید رو ول کنه بچسبه به بازی اینا
کلا ساخت بازی ماشین کار خیلی سختیه مگه از موتورهای آماده استفاده کنن بنظر من هر کاری میخوان بکنن از موتورهای معروف آماده استفاده کنن گند نمیخوره توش .
به نظر من این بازی ارزش تلف کردن وقتو نداره آدم از یه طرف میگه شرکتها رو ساپرت کنه تا بازیهای بعدی رو بهتر بسازن از یه طرف هم کیفیت این بازیها آدم رو سرخورده میکنه
سلام.....
دوستان منم دان کردم نه میشه گفت خوبه نه میشه گفت خیلی بده به هر حال میدونید که ایرانیا ساختنش.........
توقع بیشتری نمیشه داشت ولی نه .....نبایدم دسته کمشون گرفت بازی لطفعلی خان هم به نوبه ی خودش بی نظیر که نه کم نظیرم نه ولی خوب بود.....
Last edited by prince72; 01-11-2008 at 17:29.
از موتور نسبتا بروزی توش استفاده شده بود دلیل بهتر بودنش این بود .
حلا ما میگفتیم اگه گرافیکش خوب باشه عین nfs عالی بود اگه دختر داشت که نداره با این وضع همون که نداره چه بهتر که به داره که نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)