خواهش می کنم
من در خدمتم
خواهش می کنم
من در خدمتم
dogtag جان کامپوننت قرار دادن فایل های SWF رو روی ویژوال استیودیو رو برام میزارید؟
ممنون میشم
ای بابا همین کد رو وارد کنید کامپوننت نمیخاد !
-------------------
جهت شلوغ نشدن تاپیک همینجا جواب پست بعدی رو میدم ( گفتم توضیح بدم که کسی فکر نکنه علم غیب دارم یا پیشگویی کردم !!)
هه هه راست میگه هر جا کد رو کپی کنی همونجا میره ، راستی مسیح نظرت چیه این تاپیک رو هم بکنیم مشاعره (نکنیا شوخی کردم مثل اون دفه نشه !!)کپی پیست کن هرجا دلت خواست، به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
به یک دریای طوفانی دل ما رفته مهمانی باید پارو نزد وا داد باید دل رو به دریا داد
Last edited by Ultimator; 13-05-2008 at 21:44.
من ندارمش عزیزم ولی با همون کد کارت راه نمی افته؟
کپی پیست کن هرجا دلت خواست، به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
به یک دریای طوفانی دل ما رفته مهمانی باید پارو نزد وا داد باید دل رو به دریا داد
ببخشید از دست این دینی پیش 2 حالم بد خرابه!
ممنون خودم یکی پیدا کردم چون میخواستم ساعت فلش رو از تو کامپیوتر خودم آدرسش رو بدم دیگه از کامپوننت استفاده کردم.
حالا کامپوننت تقویم هجری شمسی رو هم میخواستم دارید؟
فقط تاریخ رو نشون بده یا تقویم کامل ؟
یعنی شنبه 17 شهریور 1398کافیه یا یه چیز گرافیکی میخوای ؟
Last edited by Ultimator; 13-05-2008 at 22:02.
راستی الان پروژتونو دیدم .. بااون حجمش گفتم cms ی چیزی باید باشه ! بعد که باز کردم دیدم به به چقدر پیشرفت فیزیکی داشته ! کل حجمش مال سه تا عکسه که به صورت Absolut گذاشتین وسط صفحه ! .. آخر ترم کی هست نکنه یکی دوهفته دیگه ؟!!
ممنون
ultimator جان تقویمش میخوم مثل تقویم انگلیسی ASP.NET باشه یعنی 1 ماه رو کاملا نشون بده و یا حالا همون بفرض شنبه 14 خرداد 1387 هم باشه خوبه.
ultimator جان من باید این پروژه رو 8 خرداد بفرستم بره روی اینترنت
Last edited by Ship Storm; 14-05-2008 at 05:12.
یه کلاس به پروژتون اضافه کنید اسمشو بذارید functions.vb خود به خود میره به پوشه ی App_code (باید بره !)
اینجا یه همچین کدی رو میبینید
خب حالا توی این کلاس ( یعنی بین class & end class ) این کد رو مینویسیم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تابع یه رشته بر میگردونه که همونیه که ما میخوایم . برای استفاده ازش کافیه در قسمت کدهای وی بی مثلا بنویسیم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
label1.text = funcyions.todayDate
یا در قسمت کدhtml صفحه بنویسیم :
نتیجه به این شکله :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهارشنبه :: 1387/2/25
خودتون هم میتونید کد رو بسته به نیازتون تغییر بدین . خیلی سادست
Last edited by Ultimator; 14-05-2008 at 09:10.
ultimator جان واقعا یه دنیا ممنون شرمندمون کردی خیلی لطف میکنی
دوستان برای آمار سایتم چکار کنم؟
آمار بازدید روزانه
آمار بازدید کل
تعداد افرار آنلاین
و
...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)