همین دیگه میرن میان میگن سونی سال موفق نداشت.... به ما چه که نداشت میخواست داشته باشه !
سامسونگ هم پولشو داره و زورش میرسه هر روز گوشی میزنه![]()
همین دیگه میرن میان میگن سونی سال موفق نداشت.... به ما چه که نداشت میخواست داشته باشه !
و جالبتر اینکه تعداد گوشیهای تولید شده(منظورم فقط گوشیهای تولید شده است نه معرفی شده)شرکتها رو بشمارید میبینید که الجی مدلهای تولید شده اش از همه کمتر هستند و مثلا با یه گوشی شاین یا viewty سهم خودش رو در بازار افزایش داده ولی شرکتهایی امثال نوکیا یا همین سامسونگ روزی 3 تا گوشی معرفی میکنند!!
قبلا هم الجی با شکلات خودش تونست اصلا خودش رو به بازار موبایل تحمیل کنه!!ماشاالله الجی!رتبه اش هم با اینکه مدلهای گوشیش کم هستند(فقط تولید شده ها)در دنیا پنجم و به 4 هم خواهد رسید!در اصل الجی گوشیهای زائد و کم فروشش کمتر از رقبا بودند!!
ماشالا به جواب درست و قانع کنندههمین دیگه میرن میان میگن سونی سال موفق نداشت.... به ما چه که نداشت میخواست داشته باشه !
Se با اینکه از زمان تشکیلش تا الان سالی به بدیه 2007 نداشته ولی بازم بهترین گوشی سال 2007 از Se بود. یادتون که نرفته؟!!!!
حالا سامسونگ پولشو به رخمون بکشه. امیدوارم آخر 2008 هم بیاید آمار فروش این کمپانیارو اعلام کنید
خدا کنه سونی اریکسون سهمش بشه %100 .. به من که چیزی نمیرسه ... من با سامسونگ کار میکنم حالا چه %1 سهم بازار داشته باشه چه %100 ...
موفق باشی ...
سونی اریکسون فقط داره الان نتیجه کم کاری سال 2007 رو میبینه.
کسی که به یه برند علاقه داره دیگه واسش مهم نیست رتبه اولو داشته باشه چه اخر.!
دقیقا. Se اومد تو سال 2007 همش رو گوشیهای رده پایین کار کرد که اون بازار رو بدست بیاره. اشتباه محض!
اصلا هم اشتباه نبود این کار(بدست آوردن بازار های جدید)
ولی چون سرمایه کافی نداشت نتونست تو سایر
کلاس ها سرمایه گذاری کنه
اونا رو از دست داد !
نه منظور این بود کلا زوم کردن روی اون بازار اشتباه بود. یعنی باید روی هر دوتاش کار میکرد.
منم عرض کردم دوست من
چون سونی اریکسون بودجه کافی برای سرمایه گذاری رو نداره باید هر دفعه رو یه موضوع کار کنه
مثل غول نوکیا نیست که فقط بخش تحقیقات و توسعه اش از کل سونی اریکسون بزرگتر باشه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)