![]()
![]()
![]()
دارم دیوانه وار کارتو نگاه میکنم می خوام ببینم تهش چی میشه
![]()
![]()
![]()
دارم دیوانه وار کارتو نگاه میکنم می خوام ببینم تهش چی میشه
دوستان تا قبل از این که همش تموم بشه ، لطف کنید و اگه میشه یه تکسچر خوشمل آدرس بدید تا واسه بدنش دانلود کنم .
امین جان اگه میشه یه تنظیم منتال ری واسه این مدلم بگو ، من عمرا نمی تونم مثل آدم رندر بگیرم .
والا بستگی به محیطی داره که میخوای توش رندر کنی ...
ولی خب فعلا یه چیز کلی میذارم که معمولا برای همه استفاده میشه ...
عکس اول تنظیمات منتال ری هست ... که مشخص شده ... دوتا تیک میزنی و عدد صفر رو هم به 2 تغییر میدی...
عکس دومی یه کره میسازی نصفش میکنی بعد بهش تکستچر دلخواهو میدی بهتره منظره باز باشه ...
بعدش یه نور Point میاری تو صفحه یه مقدار فاصله میدی از کره ، بعدش شدت نور رو 0.5 قرار میدی ...
حالا تانکتو میذاری وسط این کره ... بعد یه پلان هم برای کف استفاده میکنی .. حتما باید برای کف پلان بذاری چون اگه نباشه نورها برگشت داده نمیشن ...
ممنون امین جان .
من قبلا محیط اطراف رو از طریق تنظیمات environmet منتال ایجاد می کردم ( ولی هیچ وقت نشد که درست و حسابی از آب دراد )
راستی امین جان یه سوال ، چه جوری میشه volume fog رو جوری تنظیم کنم که یه توده غبار مارپیچی داشته باشم ؟ می خوام ازش به عنوان دود حاصل از سوخت موتور موشک استفاده کنم ( نمی دونم منظورم رو رسونده باشم یا نه )
من volume هاش رو درست کردم ، ولی وقتی بهش متریال volume fog می دم ، موقع رندر خیلی مصنوعی میشه ، مثل سه تا شلنگ شفاف خاکستری میشه که دور هم پیچیدن !! نمیشه کاری کرد که volume fog کمی هم خارج از محدوده volume ایجاد بشه ؟
بلاخره این هم تموم شد . بابایی قربونش بره الهی !!
حالا مونده تکسچر و محیط . از اون راهی که امین گفت می خوام واسش یه محیط جنگی درست کنم .
فعلا ...
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه ، دارم دیوونه میشم عجب تانکی شده ، بریکلا ای ول
بلک تکسچره خوب بهش ندی نمیبخشمتا
چقدر جزئیات دادی آفرین
black جان من دیگه با 3d خدافظی میکنم با با این چیه ساختی آخه چه شکلی این قدر خوب درست میکنی خداییش اصلا ایراد نداره من که رفتم بمیرم با این مدل سازیم راستی بلک چند ساله حرفه ای مدل سازی میکنی
اووف بابا ترکوندی عجب تانکی شده.خداییش خیلی قشنگ درآوردی.ادامه بده تا ببینیم چی میشه.موفق باشی
این تانک هم تموم شد بالاخره ، زمینش رو صحرایی درست کردم با روشی که امین جان پیشنهاد دادن . سه تا رندر گرفتم ( رو هم 1.3 مگ ) :
جوری تنظیم کردم که دانلودش هم به قول هادی جان مثل منتال ری بشه !!
نزدیک غروب :
نزدیک غروب :
ظهر :
Last edited by blackfox; 30-04-2008 at 13:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)