نه مسعود جان
سي دي تريالش به دستم نرسيده
منظورت چيه ميخوام بگم چي ؟
از بابت لينك هم ممنون
اگه زورم برسه دانلودش ميكنم ( تا الان ميگفتم اگه زورم برسه كركش ميكنم الان بايد بگم اگه زورم برسه دانلودش ميكنم ! )
نه مسعود جان
سي دي تريالش به دستم نرسيده
منظورت چيه ميخوام بگم چي ؟
از بابت لينك هم ممنون
اگه زورم برسه دانلودش ميكنم ( تا الان ميگفتم اگه زورم برسه كركش ميكنم الان بايد بگم اگه زورم برسه دانلودش ميكنم ! )
توی تاپیک قبلی آنتی ویروس مهدی جان خودش گفت که دان کرده و میزنه رو سی دی و برا کرک به شما میرسونه
خوب بگذریم
اگه بتونی کرکش کنه که عالیه دیگه نه ؟
در مورد اون جمله هم باید بگم منظورم این بود که آیا مهدی الکی گفته والا تا اونجایی که من و سایر بچه ها یادشون میاد مهدی اینو گفت و قرارش هم بر این بود که بدست شما برسونه و حالا هم اگه مهدی که نت دی اس ال در اختیار داره اگه بتونه یه طوری دان کنه و به شما برسونه که خیلی خوبه
پس امیدوارم موفق باشی
آره مسعود جان قرار بود ولي ....
مگه شما مسئولين ما رو نميشناسي![]()
اين خوب مدير انجمنه برا خودش![]()
ما كه چيزي دسته مون رو نگرفته خدا شاهده
اقایون لینکا کار نمی کنن . من نتونستم انتی وایرس رو گیر بیارم . لطفا یه لینک دیگه بذارین و حجمشم بگید ممنون .نوشته شده توسط sAsAn.K
خودتون رو خسته نکنید برای این آنتی ویروس سریال فعال برای آپدیت وجود نداره
واي منم زياد گشتم پيدا نكردم
هركي سراغ داره لطف كنه بذاره
عزیزان سلام
آقایون غصه نخورید اگه خدا بخواد و سودا جان همت کنه میشه نسخه تریالش رو کرک کرد
که این برمیگرده به سودا جان
مسعود جان به خدا من ندارم اين برنامه رو
اگه داشتم تمام سعيمو ميكردم
به مهدي بست بگو برام بفرسته
حرف مارو كه نميگيره
سودا جون سلام
حالا چرا قسم میخوری لینکش رو که سری قبل گفتی برات گذاشتم حالا زیاد عجله هم نداریم روزی 3-4 مگ هم که بگیری در ظرف یک هفته براحتی دان میشه و بعدش میتونی روش کار کنی و ان شا اله کرکش کنی
باشه من به مهدی بست هم میگم ولی زیاد روش حساب نکن شما کار خودت رو دنبال کن و بتدریج فایله رو بگیر
بابا 40 مگ که بیشتر نیست
سلام
خوبه ديگه! دو سه روز من نبودم خودتون بريديد و دوختيد! هر چي دلتون خواست پشت سر من گفتيد!!![]()
بابا رفيق هم رفيق هاي قديم!!!![]()
اون موقع كه من دانلود كرده بودم نسخه 2005 بود و بعدش هم كه نسخه 2006 اومد و نسخه فولش هم بود. سريال هم كه داشت و ما ديگه بي خيال شديم.
در مورد ارسال سي دي هم بايد بگم كه متاسفانه همين يك مورد كه نيست. هر از گاهي دوستان مي گن اين رو ارسال كن اون رو ارسال كن!!! من هم كه اينقدر فرصت ندارم كه هر روز بشينم و سي دي ارسال كنم!!
الان هم به نظر من بهتره روي همون نسخه فول 2006 كار بشه.
در ضمن يادمه موقعي كه از نسخه فول 2006 استفاده مي كرديم و آپديت هم مي شد چند تا از بچه ها مي گفتند اصلا خوب نيست و سرعت رو به شدت كم مي كنه حالا چي شده همه طرفدارش شدن؟
به نظر من كه كاسپرسكي خيلي از اين بهتره. به راحتي هم آپديت مي شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)