تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: موزیک فون

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

کاظم چرا نیومدی به خودم بگی که ارشادت کنم در مورد w850
    بگیر که پشیمون نمیشی. لامصب خیلی باحاله
    1- هکش کردم. اگه صداشو بشنوی فکر میکنی تو دیسکویی. اصلا افت کیفیت نداره( یه کوچولو داره)
    2- اصلا هم دموده نشده. همش دروغه این گوشی خیلی کم هست دست مردم. به ازای هر 850 20تا k800 و n73 هست
    3- 580 هم خوبه جدیدتره. ولی ما که 850 داریم حال میکنیم

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

دبلیو850 و 580 تقریبا یک چیز هستش.دبلیو850 مشکلش فقط اون بدنه ی ضعیفش هست و کلیدهای 4 جهتیش. و گرنه مشکل خاصی نداره خیلی هم زیباست از نظر نرم افزاری هم فرق زیادی با دبلیو580 نداره.در ضمن سعید جون این تاپیک مال دو هفته پیشه اون موقع کجا بودی که الان میایی ارشادم میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/حالا صداش چقدر بلند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در حد چه گوشی هستش افت کیفیتش چقدره؟؟؟؟توی این یکسالی که این گوشی رو داری چه مشکلاتی داشته؟؟پچ مچ واسش اومده؟؟؟؟؟کیفیت صداش در چه حده از دبلیو810 معمولی بیشتره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سعید جون خودم میخوام یه موزیک فون بگیرم بین دبلیو830 و 580 موندم به نظرت کدوم رو بگیرم.کیفیت صدا و بلندیشون چطوره؟تا حالا با دبلیو580 مقایسه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

بهترین موزیک فون دبیلیو900 و ان81.........................

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بین دبلیو830 و 580 موندم به نظرت کدوم رو بگیرم
    من بیشتر 580 رو به خاطر نو بودنش می پسندم و 580 رو بهتر از 830 میدونم ولی 850 یه چیز دیگست.
    من صدای ایندو گوشی رو مقایسه نکردم 830 و 580 رو میگمولی از نظر سخت افزاری ظاهرا که 580 جلوتره ولی من بیشتر 580 رو می پسندم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من که خودمم قصد اصلی ام دبلیو980 هستش اما تا این گوشی بیاد دم خر به زمین میرسه.تا اون موقع میخوام یکی از دو گوشی دبلیو580/850 رو بخرم و فقط برام کیفیت و بلندی مهمه.هر دو گوشی زیبایی هستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دبلیو850 و 580 تقریبا یک چیز هستش.دبلیو850 مشکلش فقط اون بدنه ی ضعیفش هست و کلیدهای 4 جهتیش. و گرنه مشکل خاصی نداره خیلی هم زیباست از نظر نرم افزاری هم فرق زیادی با دبلیو580 نداره.در ضمن سعید جون این تاپیک مال دو هفته پیشه اون موقع کجا بودی که الان میایی ارشادم میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/حالا صداش چقدر بلند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در حد چه گوشی هستش افت کیفیتش چقدره؟؟؟؟توی این یکسالی که این گوشی رو داری چه مشکلاتی داشته؟؟پچ مچ واسش اومده؟؟؟؟؟کیفیت صداش در چه حده از دبلیو810 معمولی بیشتره؟
    در مورد w850 اینو بهتون بگم که این گوشی بدنه خیلی محکمی داره و کلید های جهتیش هم خیلی خوب کار میکنه.

دوست من حدود 1 سال و نیم میشه که دبلیو850 خریده و در طول این مدت حتی یک اشکال کوچک هم پیدا نکرده.
    از گوشیش خیلی راضیه و چون دوست صمیمی من هست و تقریبا هر روز هم همدیگه رو در کلاس و بیرون میبینیم
    بهش اعتماد دارم.

تنها یک ایراد کوچک میشه روی این گوشی گذاشت و اون اینکه عکس های دبلیو810 از دبلیو850 کیفیت بهتری دارند
    چون عکس هاشون رو اینجا با هم مقایسه کردیم. قبل از اینکه دوستم دبلیو850 رو بخره دبلیو810 داشت.

این ایراد هم میتونه به خاطر نداشتن اوتو فوکوس در دبلیو850 باشه. البته نه اینکه کیفیت عکس هاش بد باشه
    بلکه منظور من اینه که به دبلیو810 نمیرسه.

پس اگر با اوتوفوکوس مشکلی ندارید من هم دبلیو850 رو پیشنهاد میکنم. هم از لحاظ کارایی و هم شیک بودنش
    و هم باطری خوبش و هم اینکه موزیک پلیر خیلی خوبی داره.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اتفاقا بدنش خیلی محکممه فقط اون دکمه های جهت نماش که اونم اگه با ناخن روشون فشار ندی هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
    بخدا نمیدونستم همچین تاپیکی زدی. زیاد این قسمت نمیام. شرمنده!
    صداش همین طوری بلند هست هکش که کنی دیگه خیلی توپ میشه. از w810 بلندتره (البته اینو وقتی تست کردم که هیچ کدومشون هک نشده بودن) اگه بخوایم نمره بدیم بشون بلندیه 810=8 بلندیه 850=9.5
    والا من که مشکلی ندیدم تو این گوشی
    یه خورده افت کیفیت پیدا میکنه صداش وقتی تا آخر ولوم بدی. 1خط که کم کنی حل میشه
    پچ کم اومده براش
    تا حالا با دبلیو580 مقایسه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
    تا حالا مقایسه نکردم ولی فکر نمی کنم کمتر از 850 باشه. من از 580 هم خوشم میاد بیبشتر به خاطر اون shake controlش.
    580 رو بهتر از 830 میدونم ولی 850 یه چیز دیگست.
    آقا احسان 830 همون 850ست با این تفاوت که دوربین دوم برای مکالمه تصویریو نداره!
    بهترین موزیک فون دبیلیو900
    حالا 900 ازز کجا گیر بیاره این بدبخت؟!
    دوربین 850 اتو فوکاس نداره و سایز عکساش1200*1600 هست در صورتیکه سایز عکسای w810 1632*1224 هست.
    کاظم یه نیم نگاهی هم به 910 بنداز. گوشی شاخیه. هر چی باشه بهترین گوشی 2007 شد

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

دبیلیو 900 بگردی دست2 تمیز گیر میاد...

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دبیلیو 900 بگردی دست2 تمیز گیر میاد...
    گوشی که ماله 4 سال پیشه اونم دست دوم!!!!!!!!!!
    واقعا خریدنش جای تعجب داره.
    چون هر گوشی یه عمر مفیدی داره.
    به نظر من w900 اصلا توصیه نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •