دوست عزيز سوتي يه چيز ديگس .اونو كه عمدي نوشتم
نگرفتي؟
همين نگرفتنت خودش يه پا سوتيه![]()
يونان
سويس
اتريش
هلند
كرواسي
ايتاليا
جمهوري چك
سوئد
روماني
آلمان
پرتغال
اسپانيا
لهستان
فرانسه
تركيه
روسيه
دوست عزيز سوتي يه چيز ديگس .اونو كه عمدي نوشتم
نگرفتي؟
همين نگرفتنت خودش يه پا سوتيه![]()
شعار یورو ۲۰۰۸: منتظر احساسات باشید
گروه A
گروه B
گروه C - گروه مرگ
گروه D
مرحله حذفی
اطلاعات کامل درباره این رقابت ها را در لینک زیر مشاهده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sudotux; 02-05-2008 at 20:07.
از تمامی دوستانی که قصد دارند در طول این رقابت ها هر گونه کری یا چیز دیگری بخوانند تقاضا میشود که همین الان تیم خود را انتخاب کنند و این جا اعلام کنند تا دشمنان و دوستان خود را بهتر بشناسیم
.
.
من خودم توی اروپا طرفدار هلند هستم.
سلام
دوستان ورزشگاهای یورو 2008 را معرفی می کنید یه عکسی هم از هر کدوم بذارین؟؟
ممنون
آلمان قهرمان ميشه
فقط اسپانیا. ایشالا ناکامیهای دوره های قبلشو جبران کنه.
دوست عزیز اگر طرفدار آلمان بودی پس میدونی که آلمان و تیمای آلمانی متکی به فرد نیستن
و از اصول بازیکن محوری استفاده نمیکنن
پس حتما نباید بهترین بازیکن رو داشت
جام جهانی 2002 رو یادته
کی باورش میشد آلمان بیاد فینال؟
خودتم خوب میدونی الان دیگه زمانی نیست که بخوایم بگیم (مثلا: چون کریس رونالدو بهترین بازیکنه پس پرتغال قهرمانه)
چون همه میدونن فوتبال 11 نفرست نه 1 نفره
که اصولا آلمان هم این نکته رو به خوبی میدونه
سلام
اتفاقا من می گم تیمهای المانی متکی به یه فرد خیلی از وقتها هستند همون جام جهانی 2002 را یادتونه دیگه المان با تکیه بر الیور کان تونست بیاد فینال وگرنه مال این حرفها نبود خیلی هم شانس دارن یازم جام جهانی 2002 فکر می کنی المان با کدام تیمها بازی کرد (عربستان_کامرون_ایرلند_پارا گوئه_امریکاو...) به نظرت این تیمها خیلی قوی هستند حالا بریم سراغ یورو 2004 المان این دفعه با تیمهای قوی توی یک گروه افتاد چیکار تونست بکنه منظورم هلند و جمهوری چیک هست و تیم دیگر اون گروه لتونی حتی یک پیروزی نتونست کسب کنه یعنی ضعیف بعد جام جهانی 2006 المانیها از ترسشون که نکنه توی گروه سختی قرار بگیرند خودشون توی گروه 1 قرار دادند و برزیل رو توی گروه 7 فکر کنم قرار دادند بعد گفتند می خوایم که بازی ها زیباتر بشه این کارو کردیم و البته میزبان بودند و توی یک گروه فوق العاده اسان افتادند حالا تو یورو 2008 هم که قضیه کاملا روشنه
می خواستم حرف دوستمون را تایید کنم که المان اون المان گذشته نیست
ممنون
آلمان بعد از جام 98 كه تيم پيري بود كلا عوض شد!!!سلام
اتفاقا من می گم تیمهای المانی متکی به یه فرد خیلی از وقتها هستند همون جام جهانی 2002 را یادتونه دیگه المان با تکیه بر الیور کان تونست بیاد فینال وگرنه مال این حرفها نبود خیلی هم شانس دارن یازم جام جهانی 2002 فکر می کنی المان با کدام تیمها بازی کرد (عربستان_کامرون_ایرلند_پارا گوئه_امریکاو...) به نظرت این تیمها خیلی قوی هستند حالا بریم سراغ یورو 2004 المان این دفعه با تیمهای قوی توی یک گروه افتاد چیکار تونست بکنه منظورم هلند و جمهوری چیک هست و تیم دیگر اون گروه لتونی حتی یک پیروزی نتونست کسب کنه یعنی ضعیف بعد جام جهانی 2006 المانیها از ترسشون که نکنه توی گروه سختی قرار بگیرند خودشون توی گروه 1 قرار دادند و برزیل رو توی گروه 7 فکر کنم قرار دادند بعد گفتند می خوایم که بازی ها زیباتر بشه این کارو کردیم و البته میزبان بودند و توی یک گروه فوق العاده اسان افتادند حالا تو یورو 2008 هم که قضیه کاملا روشنه
می خواستم حرف دوستمون را تایید کنم که المان اون المان گذشته نیست
ممنون
وستاره هايي همچون ماتئوس و كلينزمن و بيرهوف و... ديگه كناز گذاشته شدن ولي تو جام هاي جهاني موفق بوده واين تيمي كه امروز ميبينيم چند سال طول كشيده تا به اين جا رسيده...
و مطمئن باشيد كه آلمان در يورو 2008 خيلي حرفا برا گفتن داره تا بتونه ناكاهي هاي گذشته تو يورو رو جبران كنه ...
اين تيم الان يكي از آماده ترين تيم هاي اروپا هستش.
اگه يادت باشه لام تو تيم منتخب جام جهاني 2006 بود ....كلوزه آقاي گل مسابقاتولي اين المان چيداره بهش دل بست فقط يك بالاكو داره اونم يه روز مصدومه يه روز سالم
به اميد قهرماني آلمان
Last edited by Masoud King; 04-05-2008 at 11:36.
دوستان عزيز نظر من در مورد المان همونه كه گفتم .شما درست ميگيد كه فوتبال متكي به فرد وستاره ها نيست ولي مشكل المان اينه كه هنوزم كه هنوزه دنبال ستاره ميگرده كه فعلن خشابشون خاليه چون واقعن بازيكن ستاره كه بتونه همه كاره تيم باشه فعلن نداره واليور كان بزرگم كه تو تيم نيست.
از دوستان تشكر ميكنم كه تو اين تايپيك به بحثاي قشنگ فوتبالي ميپردازن
من از شماها يه سوال دارم. چرا اسپانيا با اين همه باشگاههاي بزرگ پر افتخار دهن پركن تيم بزرگشالانش تا حالا هيچ عنوان خاصي نياورده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)