من همه این آموزش ها را گذاشتم که شما بتونید خودتون آپدیت کنید.
حالا اومدیم 2 روز دیگه آپدیت جدید اومد دوباره می خواید بردارید ببرید 4 تومن دیگه بدید؟؟
من همه این آموزش ها را گذاشتم که شما بتونید خودتون آپدیت کنید.
حالا اومدیم 2 روز دیگه آپدیت جدید اومد دوباره می خواید بردارید ببرید 4 تومن دیگه بدید؟؟
با سلام مجدد. اخه من هرچي گشتم اون شاخه رو ژيدا نكردم .هيدن هم نيست. با دو 2 تا ويندوز هم چك كردم. ولي زير شاخهall users خاليه.
شما اگه بذاری تنها چند کیلو از پروسه آپدیت انجام بشه، اون فولدر باید ایجاد بشه.
اگه پیدا نشد، یه سرچ با نام یکی از فولدرهای اون شاخه بزن.
سلام مجدد. فهميدم مشكل كجا بود.اينو ميگم تا اگه بقيه هم اين مشكل براشون پيش آمدبتونن حلش كنن. كامپيوتر من ويروسي بود.autoply فقط با كسپراسكاي 7 پاك ميشه.اين ويروس محتواي داكيومنت منو خالي كرده بود.تمام شاخه ها رو پاك كرده بود. حتي سرچ ويندوز هم جواب نميده.
از ما كه اين بار گذشت تا آبديت بعدي
با سلا مجدد 1 سوال داشتم .مموري گوشيم 1 گيگ است. حالا كه آبديت شده تا چند گيگ ساپورت ميكنه. n95 معمولي
تا 8 گیگ را ساپورت میکنه.
البته اگه بتونی مموری 8 گیگ گیر بیاری
شنیدم طبقه 6 علاءالدین هست.
product code n95 رو تغییر دادم ولی هنوز nokia software updater پیغام Network connection lost . check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working porperly
رو می ده .در vista هم امتعان کردم باز هم همین error رو می ده ای بابا چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
شما فایروال ویندوز و آنتی ویروس را غیر فعال کن و ساعات خلوت اول صبح امتحان کن.
سلام.
این آپدیت مال ان 95 8 گیگ هم هست؟
نه عزیز
8 گیگ فرق داره.
اگه می خواید، اون ها را براتون بذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)