تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 57

نام تاپيک: در خواست معرفی Mp3 Player با شارژ بالا و رادیو

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پس اگه بدون کابل بخوام شما از بین V200 و Tx Fm به من Tx Fm رو پیشنهاد می کنید ؟ ضبط صدای این چند مدل که با هم فرق نداره ؟ از نظر قیمتی که این 3 تا مدلی که گفتم فرق ندارن ؟

حالا اگه بخوام سونی بگیرم تا 75 - 70 چیز بدرد بخوری نمیتونم بگیرم ؟ مثلا E013
    Last edited by nemesis; 29-04-2008 at 14:23.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس اگه بدون کابل بخوام شما از بین V200 و Tx Fm به من Tx Fm رو پیشنهاد می کنید ؟ ضبط صدای این چند مدل که با هم فرق نداره ؟ از نظر قیمتی که این 3 تا مدلی که گفتم فرق ندارن ؟

حالا اگه بخوام سونی بگیرم تا 75 - 70 چیز بدرد بخوری نمیتونم بگیرم ؟ مثلا E013
    ببین TX FM و v200 فرق زیادی با هم ندارن ؛ شما بهتره بین v100 و TX FM یکی رو انتخاب کنی ..

به این ترتیب که TX fM هم رادیو داره و هم ضبط ؛ .. در عوض V100 رادیو نداره - اما توانای نمایش lyrics داره .. بنابراین اگه رادیو می خوای / lyrics نمی خوای : TX FM و اگه برعکس : V100 ... ضمن اینکه اگه حافظه بالاتر می خوای و می تونی تا 70 تومن خرج کنی : v100 مدل 2 گیگ ...

کیفیت ضبط صداشون فرقی نداره ... از نظر قیمت ، 1 گیگشون فرقی نداره و 2 گیگ هم که فقط v100

//

مدلهای موجود سونی زیر 100 تومن ، همون دوتایی بودن که گفتم ... اینی که شما گفتی هم هنوز پیدا میشه .. هرچند که قدیمیه (2005) و ضمنا همون اشکالات قبلی رو داره (امکانات اعم از ضبط و رادیو نداره - نرم افزار میخواد که خوشدست هم نیست)

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

نرم افزارش بد نیست به نظرم خوشدست هم هستش بستگی به طرف داره خوشش بیاد یا نه
    مدل B100 یکی از مدلهایی هستش که ضبط صدا هم داره با طول عمر 12 ساعت

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو سایت Creative تحقیق کردم و با استفاده از گفته های شما به این چهار مدل رسیدم !

همشون ضبط صدا - رادیو دارن !

من این 4 مدل رو دوست دارم :

V200 به خاطر USB سرخود
    T200 به خاطر حافظه 2GB و USB سرخود و شارژی بودن
    Nano Plus
    Zend Stone Pluse With Speaker به خاطر حافظه 2GB و شارژی بودن (20 ساعت)

حالا سوال من اینه :

1.کیفیت پخش همشون در یک سطحه ؟
    2.کیفیت ضبط همشون در یک سطحه ؟(واسه کار دانشجویی می خوام.می خوام صدای استاد رو ضبط کنم!)
    Zend Stone Pluse With Speaker .3 تو سایت در مورد باطریش اینو نوشته : Actual battery life will vary with use. Batteries have a limited number of charge cycles and may eventually hold less
    یعنی باطریش بدرد نمی خوره ؟
    4.از همه مهمتر قیمت این چهار مدل !
    Last edited by nemesis; 01-05-2008 at 00:58.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

B100 رو امروز تو یکی از نمایندگی ها دیدم !البته کاتالوگش رو ! نمایندگی گفته بود هنوز نیومده ! راست یا دروغش رو نمیدونم !

امکاناتش خوب بود ! نیاز به نرم افزارم نداشت !

زمان شارژ کاملش چقدره ؟
    قیمتش چنده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما نرم افزار B100 رو داری میگی یا نرم افزار عمومی سونی رو ؟ ... والا نظر عمومی اینه که نرم افزار sonicstage یکی از ضعف های بزرگ کارای سونی محسوب میشه ... وگرنه طبیعیه که بحث سلیقه هم مطرحه ... اما نرخ تنفر ازش بالاست ! ... به همین خاطر بوده که توی سری های جدید داره حذف میشه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو سایت Creative تحقیق کردم و با استفاده از گفته های شما به این چهار مدل رسیدم !

همشون ضبط صدا - رادیو دارن !

من این 4 مدل رو دوست دارم :

V200 به خاطر USB سرخود
    T200 به خاطر حافظه 2GB و USB سرخود و شارژی بودن
    Nano Plus
    Zend Stone Pluse With Speaker به خاطر حافظه 2GB و شارژی بودن (20 ساعت)

حالا سوال من اینه :

1.کیفیت پخش همشون در یک سطحه ؟
    2.کیفیت ضبط همشون در یک سطحه ؟(واسه کار دانشجویی می خوام.می خوام صدای استاد رو ضبط کنم!)
    Zend Stone Pluse With Speaker .3 تو سایت در مورد باطریش اینو نوشته : Actual battery life will vary with use. Batteries have a limited number of charge cycles and may eventually hold less
    یعنی باطریش بدرد نمی خوره ؟
    4.از همه مهمتر قیمت این چهار مدل !
    1. بله - برای 90% گوش ها در یه سطحه ...

2. در یه سطحه ... (حواست به عمر کمتر باتری T200باشه)

3. نه - صادقانه گفته که این عدد بستگی به نوع استفاده ی شما داره .. اسپیکر روشن باشه یا نه - صدا چقدر زیاد باشه - چقدر آهنگ عوض کنی - و ... باتری اش قراره بعد از مثلا سه سال رو به افول بذاره که مطمئن باش تا اون موقع خودت رفتی دنبال مدل های دیگه ... دقیقا عین موبایلت ...

4. قیمت v200 که 1 گیگ باید 50 تومن باشه و 2 گیگ 70 تومن - nano plus هم که 1 گیگ 50 تومن - zen stone رو نمی دونم باید حدود 80 تومن باشه 1 گیگش ... T200 هم باید همین حدود 80-90 تومن باشه ... (قیمت دقیق دوتای آخر رو نمی دونم)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

duplicate post
    Last edited by seymour; 01-05-2008 at 12:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

uدر مورد قیمت B100 و موجود بودنش تو بازار خبری ندارین ؟

Nano Plus باطریشو 18 ساعت نگه میداره ! چه باطری هایی رو 18 ساعت نگه میداره ؟ هر باطری ؟

اگه بخوام یه باطری شارژی و شارژر سونی بگیرم به طور متوسط چقدر شارژ نگه میداره ؟

------
    امروز رفتم دنبال Nano Pluse و V200 و Stone Plus With Speaker ولی هیچجا نداشت و می گفتن دیگه نمیاد !
    جالب اینجا بود که Zen Stone Plus داشتن که 2 گیگ بود و قیمتش 75 تومن بود ! واسه این جالب بود که تو سایت Creative قیمت Stone plus بدون Speaker گرونتر از با Speaker بود ! پس باید با Speaker قیمتی در حدود 65 تومن داشته باشه ! امکانش هست کسی قیمت دقیق Zen Stone Plus 2GB With Speaker رو به من بگه !

تو سایت رسمی Creative قیمت با اسپیکر رو 49.99 $ زده و بدون اسپیکر رو 54.99 $زده !
    Last edited by nemesis; 01-05-2008 at 20:19.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توی بازار موجوده ... (حداقل من که تا هفته پیش دیدمش) ... یعنی مطمئنا اومده و خیلی وقت هم هست که اومده ... شاید منظور اون فروشنده این بوده که الان تموم کردن ... شما رشت هستی ؟ ... طبیعتا کارت کمی سخت تره ...

قیمت 1 گیگ 70 تومن و 2 گیگ هم 90 تومنه

//

عمر باتری به خیلی چیزا بستگی داره .. مثلا یه باتری دوراسل (آکالاین) ممکنه حتی بیشتر از 18 ساعت عمر کنه ... در حالیکه یه باتری قابل شارژ معمولی شاید 12-15 ساعت عمر بده ... اکثر باتری های خوب باید همین حدود 15 ساعت رو بدن (بسته به میزانی که صدا رو بلند می کنی - استفاده یا عدم استفاده از Eq و ... ممکنه کم و زیاد بشه)

در مورد سونی هم همین جواب بالا ...

//

والا همیشه همینطوره که ممکنه توی تهران یه چیزی راحت تر گیر بیاد ... باید نمایندگی های مختلف یا پاساژهای کامپیوتری رو چک کنی ... در مورد قیمت هم شرمنده که من بی اطلاعم ... البته یه راهش اینه که زنگ بزنی از نمایندگی بپرسی ... معمولا جواب میدن ... یا شماره یکی از فروشنده ها رو بهت میدن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •