ای بابا اینم که همش قاطی پاتی شد.ببخشید.یه بار دیگه میگم ، اگه خودت بودی ، با داشتن 200 تومان و با در نظر گرفتن فقط و فقط مهم بودن کیفیت صدا برات( نه امکانات اضاف الکی ، فقط کیفیت صدا ) چی می گرفتی ؟
ای بابا اینم که همش قاطی پاتی شد.ببخشید.یه بار دیگه میگم ، اگه خودت بودی ، با داشتن 200 تومان و با در نظر گرفتن فقط و فقط مهم بودن کیفیت صدا برات( نه امکانات اضاف الکی ، فقط کیفیت صدا ) چی می گرفتی ؟
در اینصورت از بین کارای cowon یکی رو می گرفتم ؛ چون معمولا وقتی در مورد کیفیت صدا صحبت می کنیم ، اولین گزینه اس ... احتمالا i7 .. یعنی اگه فقط بحث کیفیت باشه این رو انتخاب می کنم ...
اقا من بین d2 و i7 موندم کدوم رو بگیرم.با توجه به اون چیزایی که قبلا گفتین و لینک هایی که دادین ، تفاوت بین این دو تا اونقدر هست که برای من ملاک انتخاب بشه؟برای من صرفه ی اقتصادی مهم نیست،مهم اینه که کیفیت داشته باشه حالا اگر امکانات اضافی هم داشته باشه چه بهتر. نظرت چیه seymour جان؟
خودت با توجه به چیزایی که قبلا گفتم بالای 200 توما چیز top سراغ داری؟
البته باید ببخشی که این همه اذیتت می کنم.بازم ممنون
البته یه سوال دیگه هم داشتم
برای این d2 با 40 تا50 (خیلی بالا بره تا 70 ) تومن می خام یه هدفون خوب بگیرم.مال خودش یه کم گوشم رو اذیت میکنه.
اگه بخوام یه in-ear بگیرم چیز خاصی پیشنهاد میدی؟
نظرت راجع به کارای سونی چیه ؟ (مدل MDR-NX1 )
بین بعضی از مدلاش که جزو سری EX هستند و بقیه ی in-ear ها مثل همین مدلی که گفتم فرق زیادی هست؟
من میخوام بین اینا یکی رو انتخاب کنم ببین کدوم بهتره.البته اگر بتونی قیمتشون رو هم بگی خیلی ممنون میشم
MDREX81SLMDR-EX55SLMDR-NX1MDR-EX76LP
MDR-ED31LP
ببخشید یه کم قاطی پاتی شد
Last edited by adel3532; 20-09-2008 at 19:27.
مزاحمتی نیست .. اما من فکر می کردم دیگه جواب این سوالها داده شد ...
در مورد تفاوت ایندو :
اینا از نظر صدا بهترین هستند ... ولی این یه حقیقته که مدلهای دیگه از کمپانی های دیگه هم سطح خیلی بالایی دارن و شاید این تفاوت واسه خیلی ها محسوس نباشه ... تفاوت اصلی شون در کاربردشونه : D2 بیشتر یه جور PMP قرار باشه (صدا - تصویر - عکس - و ... امکانات مختلف) در صورتی که i7 اساسا واسه صداس ... i7 جمع و جورتر هم هست ...
من اگه بودم چون استفاده تصویر دارم D2 رو می گرفتم ... اگه هم میشد افزایش بودجه داد تا 280 تومن ، W7 از iriver خوبه ...
توی اون یکی تاپیک جواب دادم .. همونجا ادامه بده ..
سلام seymour جان .خوبی؟
آقا من این D2 ی که خریدم رو فروختم
راستشو بخوایی خیلی خوب بود ولی نمی دونم چرا صداش به نظرم زیاد گرم نبود.نمی دونم شایدم من این طور فک می کمم
ولی آدم زیاد لذت نمی برد ازش
حالا بازم اذت می پرسم فک می کنی با 100-130 پول چی میتونم بگیرم که صداش خیلی خوب و گرم باشه ؟
بازم میگم که برای من فقط کیفیت صدا مهمه
یه لطفی بکن اگه چیز خوبی به نظرت اومد با D2 خودم از نظر کیفیت صدا مقایسش کنی و نظرت رو بهم بگی
بازم ممنون
اگه کیفیت صدای D2 به نظرت خوب نیست اصلا MP3 Player نخری سنگین تری!
من مطمئنم یا تنظیم صداهاشو بلد نبودی یا هدفونت بد بوده.
سلام
من خودم D2 دارم اتفاقا خیلی راحت میشه با تغییر اکولایزر دستی به راحتی صدای گرم و جذاب که واقعا کلی باهاش حال میکنم میشه درست کرد ای کاش نمیفروختیش با این پول هم که دیگه نمیتونی بخریش
ولی من میگم بازم یه کاوون بخر ...........واقعا یه چیز دیگس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)