تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: قیمت هر ثانیه انیمیشن چقدره؟

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

بهزاد جان فقط با نمونه کارات بهت اعتماد میکنند
    اگه نمونه کار نداشته باشی فقط باید به پارتی امید داشته باشی

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون هادی جان ...
    یچی دیگه اونم اینکه مثلا اگه من فقط مدل سازیم خوب باشه دیگه نگاه به رندرو متریال textuer اینا نداره یا اینکه همرو باید بلد باشیم....

پروفشنال saber1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اره بابا الان کی به نمونه کار گیر میده!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در ايران بايد اقيانوسي از دانش هاي كم عمق باشيم، نه چاهي عميق از يك دانش.
    در كشور هاي صاحب سبك در اين رشته كسي كه مدل سازي ميكنه بايد بتونه عجيب ترين مخلوقات رو ايجاد كنه و طوري هم كار كنه كه حتي با وجود خيالي بودن اون مخلوقات طبيعي به نظر بياد.
    بنابراين وقتي صحبت از مدلينگ مي كنيم به اين معنيه كه يه بايد استاد تمام عيار از مدلسازي باشي كه ساختن هيچ چيزي برات غير ممكن نيست. مدلسازي هايي كه در ايران انجام ميشه اونقدرها High Definition و با جزئيات نيست. البته هستند كساني كه توانايي انجام اين كارو دارن ولي بازار اينجور انيميشن ها و اينجور مدل سازي ها به دليل گروني بيش از حد توان مشتري كساده.
    بيخود نيست كه يك 3D كار چه مايا و چه 3d S Max، در كشور هاي صاحب سبك درآمد ميليوني (يورو) دارن.
    اولين چيزي كه داره ما رو عذاب ميده و نميذاره ما كارهاي بزرگ ارائه كنيم و پيشرفت كنيم رعايت نكردن قانون CopyRight هست.
    مثلاً شركتي كه توانايي ساخت فيلم هاي انيميشني رو با كيفيت جهاني داره اگر بخواد در ايران يك فيلم سينمايي بسازه و به اميد درآمدي كه ازش كسب ميكنه كار كنه شايد بتونه اثرشو بسازه و تحويل بده ولي مطمئناً به خاطر پخش CD يا DVD هاي همون انيميشن در زمان اكران دچار ضرر فوق العاده اي ميشه.

5. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Animators's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    نایین

پيش فرض همه اینها درست...

سلام....
    همه اینها درست.... ولی اگر آدم عشق به کار د اشته باشه پول براش بی معنا میشه. مثلا اگر انیمیشن دوبعدی جمشید و خورشید را بررسی کنید می بینید که 70 نفر آدم طی سه سال با بودجه ای بالغ بر 600 میلیون تومان ، زحمت فوق العاده ای راکشیده اند. حالا نگید 600 میلیون تومان زیاده . همین 600 میلیون تومان اگر حساب کنید بدون حساب پول کاغذ و مداد و ... روزی به هرکدامشان 10000 تومان می رسد.حالا بگویید اینها چطوری زندگی کرده اند.(قابل ذکر که انیمیشن دو بعدی بسیار سخت تر از سه بعدی است)
    در مورد قانون کپی رایت هم بگم،اگر این قانون در ایران وجود داشت به نظر من هیچ کدام از شما نمی توانستید حتی روی 3dmax یا maya را ببینید. چون در آن موقع 300 دلار یا بیشتر می شد.به نظر من اگر حق copyright وجود داشت در ایران هیچ گونه پیشرفتی نمی شد.چرا؟ برای اینکه هیچ کدام از ما پول قلمبه ی آمریکایی ها را نداریم که خرج کنیم.
    به اون ور آب فکر کنید ولی این ور را هم بسازید.....

7. 2 کاربر از Animators بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خوب مني كه مي دونم اگر با خريد اين نرم افزار با اين قيمت ميتونم وارد رشته اي بشم كه توش به موفقيت هاي بزرگي دست پيدا مي‌كنم حتماً حاضرم اين پولو خرج كنم. الآن به فرض من با اين نرم افزار آشنا هستم. از كجا ميتونم براي خودم كسب و كار جديدي دست و پا كنم كه اميدي هم به بازگشت سرمايه ام وجود داشته باشه؟ كسي كه 3d كاره بايد يا در زمينه تبليغات يا فيلم سينمايي و يا بازي هاي كامپيوتري كاركنه جز تبليغات كدومشون بدون كپي رايت موفق ميشن؟ تازه تو تبليغات هم وقتي مشتري ميبينه هزينه ساختش بالاست فوري جا ميزنه و ترجيح ميده كه كار با كيفيت پايين رو سفارش بده ديگه.

در ضمن من هرگز با دستمزد بالا براي انيميشن سازي اعتراض و مخالفتي نداشتم. من خودم يكي از طرفدار هاي پرو پا قرص حمايت از توليد كنندگان انيميشن به شرط كيفيت هستم. و معتقدم كه اونا بايد در سال درآمد ميلياردي داشته باشن. نه ميليوني.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان پایه هستین برای این بحث که ادامش بدیم؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •