بحث جالبی نیست
خوب نگاه کن دوست من کاری به ایران یا جای دیگه ندارم اصلا بیخیال
اما باید یه چیزی رو هم قبول کنی من یا هرکسه برای رسیدن به چیزی باید تلاش کنیم نه اینکه فقط از کسی که این کارو با تجربه وتلاشش بدست آورده طلب کنیم و در صورتی که این شخص به هر دلیلی نتونست کمکت کنه ازش دلخور شیم ، اصلا معنی نداره !!!
حالا من به شخصه تا جایی که میتونم به دوستانم کمک میکنم ( البته من خودم باید از دوستان کمک بخوام نه اینکه بهشون یاد بدم ) و امکان نداره جواب سوالشونو ندم
اما اگه یکی این کارو کنه هیچ عیبی به نظره من نداره ، خوب تلاش کرده و به اینجا رسیده ( کجا ؟ حالا هر جا)
راستشو بگم اصلا من نمیدونم سوال اصلی چی بود
مشکل آموزش ندادن دوستان به دیگرانه ؟ یا همکاری نکردن توی ارائه ی کار ؟!!!!!!!
سلام دوباره ...
من سرم شلوغ بود نرسیدم بحث کنم
اول جواب آقای sss-hhh-ooo را بدم اقا خداییش اصلا دوست ندارم رو حرفت حرف بزنم ولی حرفی که می زنی یه مقدار آدمو اذیت می کنه یه مقدار تو جامعه نگاه کنی می بینی که آدم های با استعداد خیلی زیاد هستن ولی به قول آقا هادی حمایت نمیشن من تو یه جا خوندم که مردم آمریکا خنگ ترین مردم هستن ولی اگه یه نگاه بکونید می بینید که بابا خیلی جلوتر از ما هستن در صورتی که کشور ایران یکی از اولین تمدن هاست مگه نشنیدید میشگن آریایی ما ها خودمون نمی خوایم پیشرفت کنیم وگرنه استعداد زیاده چرا هیچ وقت نمیان از ماهایی که تو همین انجمن ها هستیم استفاده کنن چون پیشه خودشون می گن اینا کار بلد نیستن چرا روشون سرمایه گذاری بشهدر ضمن این حرفی که ایرانی ها باهوش ترین آدمای روی زمین هستند رو قبول ندارم. این حرف ها رو از بچگی تو گوش من و شما میخونن که فکر کنیم چه خبره.. یه نگاه به فاصله علمی ما و غرب بندازی متوجه میشی.
ما ها همیشه تو الپیاد های ریاضی اولین میشیم خوب این یعنی چی می خواد بگه که با ایرانی ها مخ هستن بخدا از ما استفاده نمی کنن حتا پدر مادر های ما هم از خود ما ها حمایت نمی کنن
من خداییش همه جوره پایه هستم نسبت به یه هدف واحد دوست دارم آخر این پست یه چیزی بدست بیاد..
خوب دوست عزیز میگی میخوایم آخره این بحث به چه نتیجه ای برسیم ؟
من خیلی دوست دارم یه کاره تیمی درست کنیم به خدا یه مقدار وقت می خواد بدون هیچ هزینه ای........
خوب ببین من شخصا از کارای گروهی و چند دست شدن کارا بدم میاد
و البته وقتشم ندارم
خیلی دوستان دیگه هم وقتشو ندارن
و اصلا دلیلی نداره که بخواهیم گروهی کار کنیم
خوب اینم یه حرفیه
پس شروع کنید به آموزش![]()
ok بنده شخصا از شما و از تمام بجه های این تایپیک معذزت می خوام ببخشید صحبت بیجا شد.
با اجازه یه چیزی رو عرض کنم ، صحبت ایشون درسته . کلا در زمینه امور کامپیوتر چه نرم افزاری و چه سخت افزاری ، اینقدر دست زیاده که دیگه لازم نیست نگران زیاد شدن دست باشیم !!! جدی میگم .
کسی واقعا موفقه که در یک زمینه تخصص داشته باشه ، و تخصص هم فقط با تلاش و پشتکار بدست میاد ، دست زیاده ولی چند نفرشون واقعا تخصص دارن ؟ تا دلت بخواد لیسانس کامپیوتر داریم ، در حالیکه یکی از دوستان من که هنوز فوق دیپلم هم نداره ، الآن در شبکه به حدی تخصص داره که راحت از بیش از 95 درصد افرادی که در این زمینه کار میکنن برتره .
کسی که پشتکار داشته باشه و واقعا بخواد یاد بگیره ، هیچ چیز نمیتونه جلوش رو بگیره ، ولی کسی که نخواد همت خرج کنه و فقط حرف بزنه (مثل StormWielder ) هر چقدر هم که اطلاعات در دسترسش باشه فایده نداره . ما ایرانی ها تا دلت بخواد برای یادگیری امکانات در دسترسمون هست . انواع نرم افزارها رو که راحت دانلود و Update میکنیم بدون پرداخت یک شاهی ! و انواع کتاب و نرم افزار آموزشی هم که با کمترین قیمت در اختیارمون هست ، ایرانی و خارجی ، به خصوص خارجی به صورت Offset و PDF . بدون کمترین ترسی هم ازشون استفاده میکنیم ، چون Copy/Write نمیشناسیم . مهم همت و اراده هست که اون رو هر کسی نداره .
پس این تفکر که اطلاعاتمون رو در اختیار کسی بذاریم و روی دستمون بلند بشه اشتباهه . در مستند The Secret یکی از کارشناسان حرف خیلی زیبایی میزنه ، میگه :
نکته قشنگ اینجاست که همیشه بیشتر از اون چیزی هست که به همه برسه !!! .
اما متاسفانه در ایران درامد ها به قدری کم و گرفتاری به قدری زیاد هست که طرف صبح تا شب باید دوندگی کنه و وقتی براش نمیمونه ، به همین دلیل نمیشه از کسی توقع داشت ، هیچ کس وظیفه نداره که اینجا فعالیت کنه ، ولی اگر فعالیت مفیدی داشت ، مطمئننا در زندگیش هم تاثیر مفید خودش رو میذاره ، از هر دست بدی از همون دست پس میگیری (درست گفتم ضرب المثل رو ؟ به هر حال اگه اشتباه شد ببخشید ساعت 2:40 دقیقه نصف شبه بنزین تموم شده ! )
خوب مثل اینکه این تاپیک محل خالی کردن دل بچه هاست ، ولا من که هرچی به مخم فشار میارم نمیتونم درک کنم که موضوع از چه قراره !!!!
بابا صاحب تاپیک بیاد موضوع رو یه باره دیگه روشن تر کنه تا ادامه بدیم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)