تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 52

نام تاپيک: مشکل ما ایرانیها !

داره خودمونی میشه morteza76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بحث جالبی نیست

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

خوب نگاه کن دوست من کاری به ایران یا جای دیگه ندارم اصلا بیخیال
    اما باید یه چیزی رو هم قبول کنی من یا هرکسه برای رسیدن به چیزی باید تلاش کنیم نه اینکه فقط از کسی که این کارو با تجربه وتلاشش بدست آورده طلب کنیم و در صورتی که این شخص به هر دلیلی نتونست کمکت کنه ازش دلخور شیم ، اصلا معنی نداره !!!
    حالا من به شخصه تا جایی که میتونم به دوستانم کمک میکنم ( البته من خودم باید از دوستان کمک بخوام نه اینکه بهشون یاد بدم ) و امکان نداره جواب سوالشونو ندم
    اما اگه یکی این کارو کنه هیچ عیبی به نظره من نداره ، خوب تلاش کرده و به اینجا رسیده ( کجا ؟ حالا هر جا )

راستشو بگم اصلا من نمیدونم سوال اصلی چی بود
    مشکل آموزش ندادن دوستان به دیگرانه ؟ یا همکاری نکردن توی ارائه ی کار ؟!!!!!!!

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوباره ...
    من سرم شلوغ بود نرسیدم بحث کنم
    در ضمن این حرفی که ایرانی ها باهوش ترین آدمای روی زمین هستند رو قبول ندارم. این حرف ها رو از بچگی تو گوش من و شما میخونن که فکر کنیم چه خبره.. یه نگاه به فاصله علمی ما و غرب بندازی متوجه میشی.
    اول جواب آقای sss-hhh-ooo را بدم اقا خداییش اصلا دوست ندارم رو حرفت حرف بزنم ولی حرفی که می زنی یه مقدار آدمو اذیت می کنه یه مقدار تو جامعه نگاه کنی می بینی که آدم های با استعداد خیلی زیاد هستن ولی به قول آقا هادی حمایت نمیشن من تو یه جا خوندم که مردم آمریکا خنگ ترین مردم هستن ولی اگه یه نگاه بکونید می بینید که بابا خیلی جلوتر از ما هستن در صورتی که کشور ایران یکی از اولین تمدن هاست مگه نشنیدید میشگن آریایی ما ها خودمون نمی خوایم پیشرفت کنیم وگرنه استعداد زیاده چرا هیچ وقت نمیان از ماهایی که تو همین انجمن ها هستیم استفاده کنن چون پیشه خودشون می گن اینا کار بلد نیستن چرا روشون سرمایه گذاری بشه
    ما ها همیشه تو الپیاد های ریاضی اولین میشیم خوب این یعنی چی می خواد بگه که با ایرانی ها مخ هستن بخدا از ما استفاده نمی کنن حتا پدر مادر های ما هم از خود ما ها حمایت نمی کنن

من خداییش همه جوره پایه هستم نسبت به یه هدف واحد دوست دارم آخر این پست یه چیزی بدست بیاد..

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

من خداییش همه جوره پایه هستم نسبت به یه هدف واحد دوست دارم آخر این پست یه چیزی بدست بیاد..
    خوب دوست عزیز میگی میخوایم آخره این بحث به چه نتیجه ای برسیم ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خیلی دوست دارم یه کاره تیمی درست کنیم به خدا یه مقدار وقت می خواد بدون هیچ هزینه ای........

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

خوب ببین من شخصا از کارای گروهی و چند دست شدن کارا بدم میاد
    و البته وقتشم ندارم
    خیلی دوستان دیگه هم وقتشو ندارن
    و اصلا دلیلی نداره که بخواهیم گروهی کار کنیم

پروفشنال saber1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

مگه نمیگید مهم پیشرفت ایرانیاست ؟ پس چیکار دارید که چند وقته اومده تو فروم یا چقد رسابقه داره و چیکارست ...
    مهم اینه که میخواد یه یچزی یاد بگیره ... همین.

خوب اینم یه حرفیه
    پس شروع کنید به آموزش

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

2

ok بنده شخصا از شما و از تمام بجه های این تایپیک معذزت می خوام ببخشید صحبت بیجا شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب نگاه کن دوست من کاری به ایران یا جای دیگه ندارم اصلا بیخیال
    اما باید یه چیزی رو هم قبول کنی من یا هرکسه برای رسیدن به چیزی باید تلاش کنیم نه اینکه فقط از کسی که این کارو با تجربه وتلاشش بدست آورده طلب کنیم و در صورتی که این شخص به هر دلیلی نتونست کمکت کنه ازش دلخور شیم ، اصلا معنی نداره !!!
    حالا من به شخصه تا جایی که میتونم به دوستانم کمک میکنم ( البته من خودم باید از دوستان کمک بخوام نه اینکه بهشون یاد بدم ) و امکان نداره جواب سوالشونو ندم
    اما اگه یکی این کارو کنه هیچ عیبی به نظره من نداره ، خوب تلاش کرده و به اینجا رسیده ( کجا ؟ حالا هر جا )

راستشو بگم اصلا من نمیدونم سوال اصلی چی بود
    مشکل آموزش ندادن دوستان به دیگرانه ؟ یا همکاری نکردن توی ارائه ی کار ؟!!!!!!!
    با اجازه یه چیزی رو عرض کنم ، صحبت ایشون درسته . کلا در زمینه امور کامپیوتر چه نرم افزاری و چه سخت افزاری ، اینقدر دست زیاده که دیگه لازم نیست نگران زیاد شدن دست باشیم !!! جدی میگم .
    کسی واقعا موفقه که در یک زمینه تخصص داشته باشه ، و تخصص هم فقط با تلاش و پشتکار بدست میاد ، دست زیاده ولی چند نفرشون واقعا تخصص دارن ؟ تا دلت بخواد لیسانس کامپیوتر داریم ، در حالیکه یکی از دوستان من که هنوز فوق دیپلم هم نداره ، الآن در شبکه به حدی تخصص داره که راحت از بیش از 95 درصد افرادی که در این زمینه کار میکنن برتره .

کسی که پشتکار داشته باشه و واقعا بخواد یاد بگیره ، هیچ چیز نمیتونه جلوش رو بگیره ، ولی کسی که نخواد همت خرج کنه و فقط حرف بزنه (مثل StormWielder ) هر چقدر هم که اطلاعات در دسترسش باشه فایده نداره . ما ایرانی ها تا دلت بخواد برای یادگیری امکانات در دسترسمون هست . انواع نرم افزارها رو که راحت دانلود و Update میکنیم بدون پرداخت یک شاهی ! و انواع کتاب و نرم افزار آموزشی هم که با کمترین قیمت در اختیارمون هست ، ایرانی و خارجی ، به خصوص خارجی به صورت Offset و PDF . بدون کمترین ترسی هم ازشون استفاده میکنیم ، چون Copy/Write نمیشناسیم . مهم همت و اراده هست که اون رو هر کسی نداره .

پس این تفکر که اطلاعاتمون رو در اختیار کسی بذاریم و روی دستمون بلند بشه اشتباهه . در مستند The Secret یکی از کارشناسان حرف خیلی زیبایی میزنه ، میگه :
    نکته قشنگ اینجاست که همیشه بیشتر از اون چیزی هست که به همه برسه !!! .

اما متاسفانه در ایران درامد ها به قدری کم و گرفتاری به قدری زیاد هست که طرف صبح تا شب باید دوندگی کنه و وقتی براش نمیمونه ، به همین دلیل نمیشه از کسی توقع داشت ، هیچ کس وظیفه نداره که اینجا فعالیت کنه ، ولی اگر فعالیت مفیدی داشت ، مطمئننا در زندگیش هم تاثیر مفید خودش رو میذاره ، از هر دست بدی از همون دست پس میگیری (درست گفتم ضرب المثل رو ؟ به هر حال اگه اشتباه شد ببخشید ساعت 2:40 دقیقه نصف شبه بنزین تموم شده ! )

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

خوب مثل اینکه این تاپیک محل خالی کردن دل بچه هاست ، ولا من که هرچی به مخم فشار میارم نمیتونم درک کنم که موضوع از چه قراره !!!!
    بابا صاحب تاپیک بیاد موضوع رو یه باره دیگه روشن تر کنه تا ادامه بدیم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •