چجوری از حالت اوتوماتیک درش بیارم
چجوری از حالت اوتوماتیک درش بیارم
عزیزان دل اون دومی مال تالیا هستش چرا الکی میگید نیست دوست عزیز تو منوی شبکه موبایلت یجا نوشته اتوماتیک تیک اون رو بردار همین
من كه از اول گفتم ميگن نه. مگه غير از مخابرات و تاليا اپراتور ديگه اي هم هست كه ميگن تاليا نيست؟نوشته شده توسط j0ck3r
![]()
![]()
سلامنوشته شده توسط محمد امين
آخه من خودم تاليا دارم وقتي انتخاب دستي شبكه رو فعال مي كنم يه دونه همين اپراتور دولتي مياد (كه اجازه دسترسي نميده) و يكي valia_..... البته نمي دونم براي اپراتور دولتي چي چي مياد. به هر حال اوني كه يكي از دوستان دارن و گفتن كه براشون در هنگام تعيين دستي شبكه مياد كه تاليا نيست.
البته گوشی های زیمنس آنتن دهیشون حرف نداره ولی :
Menu-->Setup-->Network-->Choose network-->Manual![]()
خوب دوستان همتون این کارو کردین؟
همه هم نتیجه دیدین؟
من این کارو کردم گوشیمم کا750ه
آنتن دهیم خراب شد جوری که دیگه گوشیم تو کلاس و دستشویی مدرسه آنتن نمی داد.
بعد 1 هفته یادم اومد که آرم من این کارو کردم
الان گزاشتم رو اتوماتیک امروز خیلی آنتن دهیش بهتر بود
البته انچنان فرقی نمیکنه...یا اگرهم بکنه خیلی جزئی باید باشه....حالا من بعدا باید خارج از شهر به طورکاملا دقیق برسی کنم ,نتیجشو بعدا میگم.
خارج از شهرو بی خیال همین داخل شهر ری.. میشه به آنتن دهیش
حالا آنتن دهی مخابرات ما چقد عالیه که بیایم دستیشم بکنیم
راستی من چن روزه تو ارسال اس ام اس مشکل دارم
کسی این مشکلو نداره؟
یعنی مینویسه مسیج سنت ولی زنگ می زنم به طرف که چرا جواب ندادی میگه نرسید
30naaجان من شهرستان زندگی میکنم وحاشه شهرمایه جاده ی ییلاقی داره که هرچی دراون سیرکنی و ازشهردوربشی(البته درمسافت کم)به نسبت منظمی ازانتن دهی موبایلت کم میشه!نوشته شده توسط 30naa
![]()
درمورد مشکلSMS هم باید بگم که هرچندوقت یک بار برای من پیش میاد...به علاوه این مشکل برای من برعکسشم اتفاق افتاد,یعنی گاهی اوقات NOT Sentمیزنه ولی طرف بعدازچند دقیقه واسم جوابشو میفرسته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)