سلام NoneForce جان و ديگر دوستان فروم
تست مي كنم ونتيجه رو اعلام مي كنم يكي هم من دارم كه آپلود مي كنم
سلام NoneForce جان و ديگر دوستان فروم
تست مي كنم ونتيجه رو اعلام مي كنم يكي هم من دارم كه آپلود مي كنم
تست كردم فوق العاده بوداين نسخه فايلهاي Avi/Wav/Mp3/Bmp/Jpg/Png/Txt/Rtf/Pdf را پشتيباني مي كند.
فقط مونده توسعه قسمت فايلهاي ويدوئي واضافه كردم فرمت هاي بيشتر مثل -MP4-3GP-DIVIX-WMV- FLV-MPG
در صورتي كه PLAYER شما اجراي اين فرمت ها را ساپورت نمي كند شما مي توانيد اجراي اين فرمت ها را منوط به نصب بودن مثلا ويندوز مديا پلير 10 به بعد و يابرنامه قدرت مندK-Lite Mega Codec Pack كنيد يا كد هاي مربوطه را هم اضافه نمائيد
برنامه حتي فايل FLV را هم كد كرد ولي PLAYER نتوانست آنرا اجرا كند
فكر كنم همين كه بتواند فايلي را كد كند خودش گام مهمي جهت اين كار باشد
مشكل برنامه nonfore
از بدبختي برنامه پس از اجرا فايلها را در tmp استخراج وكدگشائي مي كند
اين يعني هيچي به هيچي!
Last edited by mahramasrar2; 01-07-2008 at 16:07.
دوست عزیز میشه سورس کد برنامه تونو بزارین .
اگر با ویژوال بیسیک باشه بهتره . چون من اصلا دلفی بلد نیستم
شرکت هادی سیستم هم اومده اینطوری تمام فیلم هاشو Encode کرده و یه پلیر برای اجرا شدنش نوشته
و بعد یه قفل ASPI ای روش گذاشته خفن !!!
تمام فایل ها را هم با ASprotect پک کرده
در ضمن اونا یه Encoder برای فایل اگزه هم نوشتن . فایل اگزه اصلی برنامه را تبدیل به dat کردن و فقط از طریق اتوران ران میشه/
این برنامه ات هم روی پی دی اف و mp3 کار نمی کنه.
ولی در کل ایده خیلی جالبی هست
سلام
مشكلي يا Pdf و Mp3 نداره! توي نسخه دومي كه دادم هردو را پشتيباني مي كند.
برنامه با دلفي است. قبلا گفتم برنامه كار خاصي نمي كند فقط يك كد/ديكد ساده در حافظه است.
اگر سوالي در مورد نوشتن برنامه در دلفي داريد مي تونم راهنمايي كنم.
اگه Adobe Reader 8 نصب باشه مشکلی نخواهد داشت...این فایل صادق عزیز روی سیستم من اجرا نشد و ارور دونت سند میده
.
این فقط یک نمونه بود و من نمونه های دیگه ای هم کار کردم که سیستمشون تماما با این نمونه اول فرق میکنه...من انتظار داشتم حداقل دوستان (خصوصا mahramasrar2) روش یه نگاهی بیندازن بعدا در موردش نظر بدن... در مورد PDF2EXE هم اگه شما فقط یک نمونه کار با این برنامه درست کرده بودید چنین صحبتی نمی کردین!!! به احتمال زیاد شما فقط اطلاعات مندرج در سایت برنامه یا فقط از روی گزینه های برنامه این حرف ها رو زدین...یکی از بارزترین مشکلاتی که این برنامه داره سرعت بسیار کند اون توی لود صفحات هست و...
صحبته دیگه ای که داشتم این بود که آیا دوستان سعی کردن فایل PDF رو به هر نحوی ذخیره کنن یا نه؟؟؟ سیستم به کار برده شده توی برنامه بسیار راحته !!! هر کی یه نمه برنامه نویسی و کرک کار کرده باشه سر در میاره...
برای MP3 یا کلا فایل های صوتی روش مشابه ای رو میشه به کار برد و اصلا نیازی به برنامه های انکود و دی کد نیست!!! اگه وقت شد یه نمونه هم از این گونه برنامه ها می زارم...
صادق جان شما يكي از كليدهاي اصلي رو نبستين
براي همين در برنامه شما با همه حُسناش، بدون نياز به كرك و يا هركاري ميشه PDF رو استخراج كرد
حداقل من كه ميدونم هرچي PDF بذاري 1:1 ميكشم بيرون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین ژولی... معلومه که از کمیسر ژولی یه چیزایی رو به ارث بردی....
خب منم همینو می گفتم دیگه... که بیشتر با هاش ور برین...
حالا این یکی رو تست کن ببین چه جوره؟ البته یه فرق اساسی داره ، اونم اینه که داستانش تغییر کرده!!!
339 KB
اینم یه نمونه دیگه واسه MP3 ، ببینم اینو چه جوری میتونین بکشین بیرون ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
ملزومات: K-Lite Mega Codec Pack یا Real Alternative
1.78 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفاين يكي خيلي بهترهرین ژولی... معلومه که از کمیسر ژولی یه چیزایی رو به ارث بردی....
خب منم همینو می گفتم دیگه... که بیشتر با هاش ور برین...
حالا این یکی رو تست کن ببین چه جوره؟ البته یه فرق اساسی داره ، اونم اینه که داستانش تغییر کرده!!!
339
KB
حداقل فقط فرد با حوصله تر ميتونه بكشش بيرون
البته مطمئنم كسي اين رو بلد نيست و خيالت راحت باشه
مطمينم به زودي ورژني ميدي بيرون كه ديگه هيچ راهي جز كرك نداشته باشه
موفق باشي
منم دارم يه كارهايي ميكنم كه خودم ازش وحشت ميكنم!
بزودي ميذارمش
البته هنوز خيلي كار داره
ولي تا نذارمش براي تست عيبش معلوم نميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت اینکه برنامه رو تست کردی....
راستش درست حدس زدی ...اینا فقط واسه تمرین بودن-البته برای خودم... الان هم یه سفارش پک DVD پی دی اف دارم...که باید تا یک هفته دیگه تهویلش بدم...توی این مجموعه اصلا از این روش استفاده نکردم و دیگه از Adobe Reader خبری نیست...و بیرون کشیدن به این راحتی ها نیست... تازه اگه هم بیرون کشیده بشه با یه PDF پسورد دار می خواد چی کار کنه؟
اون نمونه MP3 رو هم تست می کردی بد نبود!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)