منظوری نداشتم
دنبال یه چیز دیگه بودم ، سر از اینجا در آوردم . ولی خوب یه کم اونور تر گیر آوردم!
پس ، مرسی به اطلاعاتمون اظافه نیز شد !
منظوری نداشتم
دنبال یه چیز دیگه بودم ، سر از اینجا در آوردم . ولی خوب یه کم اونور تر گیر آوردم!
پس ، مرسی به اطلاعاتمون اظافه نیز شد !
ببخیشد چه اطلاعاتی رو به دست آوردید ؟!؟!
امیدوارم موفق باشید.
اوممم . خوب فکر کنم الان دارید گیر میدین
توی یه انجمن دیگه ، انجمن موضوعات علمی یه چیزی پیدا کردم .
دوست عزیز،آهان متوجه شدم...! حالا ابم *HTML کد خاموش می باشد* به چه دردی می خوره ؟؟!؟
تایید میشه !
البته اینجا بک محیط کاملا دوستانه هست....و همه هم مشغول تبادل اطلاعات هستند...!![]()
سلام
اگه اون روشن باشه میتونی رو این سایت چیزی آپلود کنی و اونو از این سایت دانلود کنی.
من که یادم نیست کی و چجوری درجه گرفتم ... فقط دیدم یه دفعه پست هام در کنار فعالیتم زیاد و همچنین درجه ها بالاتر رفته
خودم هر سایتی نمیرم عضو فعال بشم باید ببینم کدوم سایت ظرفیت و تخصص اطلاعات و راهنمایی رو داره وبعد مثل اینجا که قبلا تستش کردم ... از جو اینجا و همکاری بسیار عالی مدیران و همکاران بخش خوشم اومد ... جدی میگم لذت بردم
دستشون درد نکنه ... واقعا خسته نباشید
به دوستان تازه وارد هم میگم اگر شما هم دوست دارید فعال باشید از همین الان شروع کنید در یک بخش متمرکز شوید ... اگر هم آماتور هستید در بحث ها شرکت کنید اما قانون رو زیر پا نزارید... چیزی که توی فروم خارجی ها دیدم اینه که آماتورها با مدیرها هم رقابت دارند و جدا انجمن ها را رشد میده
تشکر از همه علی الخصوص مدیران عزیز
تا اونجایی که من میدونم لینک ها بصورت هایپرلینک واقعی در خواهند آمد ( یعنی کلیک کنی و بری توی اون لینک) نه یک تگ خالی که یکم حالت فرورفتگی دارهنوشته شده توسط Mohandes_mansour مشاهده تاپيک
دوست عزیز،آهان متوجه شدم...! حالا ابم *HTML کد خاموش می باشد* به چه دردی می خوره ؟؟!؟
فکر کنم اینجوری باشه. ستاره به تعداد پست ها میدن. مقام بستگی به مدیران و مدت فعالیت داره.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)