درایور نصب usb s700 رو لازم دارم لطفا
فوری
درایور نصب usb s700 رو لازم دارم لطفا
فوری
بلستر جان والا من که بیشتر تاپیک های سونی اریکسون دیدم چیزی پیدا نکردم حالا اگه یه مرجع کامل باشه عیبی داره والا قصد دیگه ای جز یاری دوستان ندارم
عزیز والا برات درایور گوشی خودتو پیدا نکردم از سری S تنها چیزی که پیدا کردم ماله S500 که فکر کنم به تمامی سری S ها بخوره حالا اگه تونستم از جایی دیگه ای پیدا کنم حتما برات می زارم اما فکر کنم همین کارتو راه بندازهدرایور نصب usb s700 رو لازم دارم لطفا
فوری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه آموزش ريختن درايور رو با setool2lite رو بزاريد؟
چون من نميدونم بعد تعيين گوشي رو گذاشتن درايور در قسمت مر بوطه روي كدوم دكمه بايد كليك كنم؟
ميشه لينك دانلود آكوستيك x800 و نحوه ريختنش توي كا800 رو بزاريد؟
آقايون دستون درد نكنه خودم فهميدم اتفاقا همين الان x800 رو نصب كردم صدا بيشتر شده براي دوربينشم يه درايور نصب كردم (براي فيلم برداري) واقعا روون فيلم مي گيره اصلا تار نيست!!!!!!!
Last edited by cico; 22-04-2008 at 21:57. دليل: اشتباه املايي
حالا چند تا سوال ديگه دارم اگه كسي جواب بده ممنون مي شم
آقا سوالي كه دارم اينه درايور Display چه كار مي كنه؟ كيفيت LCD رو بالا مي بره؟
آخه كا 800 كه خودش كيفيت LCDش خوبه به نظر شما درايور ال سي دي هم نصب كنم؟
درايورهاي دوربين و صدا كه تغيير ايجاد كردند آيا درايور LCD هم تغييري ايجاد مي كنه؟
غير از صدا ال سي دي و دوربين و فلش منو ديگه چه كارهايي ميشه براي گوشي كرد؟
Pach چيه و چه فايده اي براي گوشي داره؟
اگه كسي به سوالات بالا تك تك جواب بده ممنون ميشم
چشم به زودی اموزش تصویری نصب داریور رو در پست اول قرار می دهم.
بفرما اینم بهترین درایور تقویت صدا برای کا800 همون X800 که گفتیدميشه لينك دانلود آكوستيك x800 و نحوه ريختنش توي كا800 رو بزاريد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله خوب درایور دوربین و صفحه و .. همرچه ورژن بالاتری داشته باشه بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.کیفیت دیگه انچنان نمی بره بالا یکی به وضوح تصویر و یک سری هم شفافیت های خاص می دهآقا سوالي كه دارم اينه درايور Display چه كار مي كنه؟ كيفيت LCD رو بالا مي بره؟
آخه كا 800 كه خودش كيفيت LCDش خوبه به نظر شما درايور ال سي دي هم نصب كنم؟
درايورهاي دوربين و صدا كه تغيير ايجاد كردند آيا درايور LCD هم تغييري ايجاد مي كنه؟
غير از صدا ال سي دي و دوربين و فلش منو ديگه چه كارهايي ميشه براي گوشي كرد؟
Pach چيه و چه فايده اي براي گوشي داره؟
اگه كسي به سوالات بالا تك تك جواب بده ممنون ميشم
2.اگر دوست داری نصب کن من چون دوست دارم ورژن دوربین و صفحه نمایشم بیشتر باشه اینارو نصب کردم
3.این سوالتون مثل قبلی هاست جواب دادم
4.پتچ و الف هم هستند که امکانات خیلی زیادی رو در اختیار گوشی قرار می دن
5.پیچ فایل .vkp هستش که یک سری امکانات و یک سری تغییرات می ده مثلا:(تغییر عکس باتری و انتن،تغییر مدیاپلیر و خیلی کار های دیگه ...
سوالی بود در خدمتم
ميشه در اين مورد يه توضيحي بدبد پچ رو با تحقيقاتم فهميدم چيه ولي مورد دوم شما؟ لطفا توضيح بديد!4.پتچ و الف هم هستند که امکانات خیلی زیادی رو در اختیار گوشی قرار می دن
بابا حجم فيلما 2.2 تا 2.5 برابر بيشتر قبل شده توي كامپيوتر هم همينطوره!1.کیفیت دیگه انچنان نمی بره بالا یکی به وضوح تصویر و یک سری هم شفافیت های خاص می ده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)