انصافا راست میگی که g800 یک جاوای به تمام معناست...
ولی اگر بحث،مقایسه ان82 و جی800 باشه،ان82 از جی800 بسیار سرتر هست....
انصافا راست میگی که g800 یک جاوای به تمام معناست...
ولی اگر بحث،مقایسه ان82 و جی800 باشه،ان82 از جی800 بسیار سرتر هست....
فعلا که دوستمون نگفته جاوا میخواد یا سیمبیان
اگه دوربین برات مهمه جاوا خب مشخصه جی800 یا کا850 سیمبیان هم ان82
اگه موزیک میخوای جاوا دبل910 و سیمبیان هم ان81 و آی450
پی1 هم در صورت استفاده زیاد از اینترنت و wlan توصیه میشه
100% سرتر هستش چون N82 اسمارت فون هستش ... و البته پولش هم سرتر هستش ...
موفق باشی ...
اينو پايم...
ولي خودمونيم G810 واقعا" گوشي كامليه...
بحث خوبي بود
شاد باشي![]()
Last edited by Legend; 21-04-2008 at 22:34.
دوستان کسی میدونه n78 نوکیا امده به بازار یا نه
N78 هنوز وارد بازار نشده...
ولي احتملا" تو 6 ماه دوم 2008 بياد.
شاد باشي![]()
اگه اينترنت مهمه 100 % = ان 82 توصيه ميشه
corey جان با اين gprs ضعيف چطور گوشي p1 رو براي اينترنت توصيه مي كني . تازه edge هم نداره
من خودم w950 داشتم gprs ش با p1 يكيه ...... حالا اگه مي خواد با واي فاي وصل اينترنت بشه كه اونشو نمي دونم ... ولي چون حرف 'و ' رو به كار بردي منظورت استفاده از جي پي ار اس جدا از واي فاي هم هست
اينترنت n82 كجا و ايترنت p1 كجا ( 100 % تجربه كردم )
در ضمن دوربين ان 82 چه مشكلي داره؟؟ كه اينقدر صريح ميگين اگه دوربين مهمه جي 800 يا كا850 هر كي ندونه فكر مي كنه دوربين ان 82 vga هست
Last edited by Reza82N; 22-04-2008 at 09:14.
جك 3.5 ميل چيز خاصي نيست....
gps تو ايران به درد نيمخوره ...
سيمبين مهم نيست ....
به نظر شما سامسونگ هر چي تو گوشي هاش به كار نبره مهم نيست و بدرد ايران نميخوره يه كم منصف باشيد!!!
آقا پس از يه گوشي آدم چي مي خواد؟؟؟
دوستمون هم كه نگفت سيمبيان نمي خواد؟
پس فقط به نظر شما دوربين فقط مهمه ؟؟؟... اگه يه دوربين اينقدر مهمه كه آدم دوربين ديجيتال ميگيره
جاوا بودن g800 خيلي چيز عجيب و مهميه ؟؟ .. بابا k310 خودمونم يه گوشيه جاوا
چرا فكر مي كني qps تو ايران بدرد نمي خوره ( اگه مي خواي بگي پوليه كه عالم و آدم مي دونن پولي نيست)
دوست عزيز من ان 82 رو بهت توصيه مي كنم
G800 فقط 3x زوم اپتيكال داره همين!
به خاطر گله رويه شما اينم اضافه مي كنم:
تشخیص چهره
Last edited by Legend; 22-04-2008 at 11:26.
اول از همه به احتمال زیاد شما چون خود N82 داری و یا قصد داری بخری این حرفو میزنی ....
دوست عزیز 100 دفعه گفتم بازم میگم هرکی امکاناتی مثل نرم افزار ... Wi-Fi ... GPS و .... براش مهمه باید دنبال اسمارت فون باشه ( این شد 101 بار )
من نگفتم جک 3.5 میلیمتری چیز بدیه گفتم چیز خاصی نیست که نه تنها آداپتورش واسه برند سامسونگ موجود هستش واسه همه برندها گیر میاد عزیز ... در ضمن کی گفته سامسونگ از 3.5 میلیمتری استفاده نمیکنه ؟ باید حتما نمونه واسه شما بیارم ؟
GPS در حال حاظر در ایران پشیزی نمیارزه دوست عزیز ... میتونم استفاده شما از GPS رو بدونم که چیکار باهاش میکنین ؟
مشکل این قبیل دوستان اینه که فکر میکنن فقط نوکیا سیمبیان میزنه ! این دوستمون میخواد ماه خرداد گوشی بخره و من بهش پیشنهاد میکنم اگه سیمبیان بخواد بره I550 سامسونگ بخره چون مطمئنا تا اون موقع میکروتل وارد میکنه ( و باز هم 100 هزار تومان واسش اضاف میمونه ) ... میخوام ببینم کی میتونه از این گوشی در مقابل N82 ایراد بگیره ...
شما که باز برگشتی سر نقطه اول ! منم که گفتم اسمارت فون با جاوا قابل مقایسه نیست ...G800 فقط 3x زوم اپتيكال داره همين!
در ضمن تشخیص چهره هم به امکان بالا اضافه کنین ...
موفق باشین ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)