این که دلیل بر ویرایش عکس نیست عزیز .
شما یه عکس رو با فتوشاب تغیر سایز هم بدی همینو مینویسه![]()
این که دلیل بر ویرایش عکس نیست عزیز .
یکی اینکه این دلیل نیست که چون G900 هست و دوربینشم 5 مگاپیکسل باید کیفیتش بهتر از p1 باشه
دوم اینکه من در مورد اینکه آیا اینعکسها واقعی هستند یا نیستند ؟ آیا واقعا g900 این عکسها رو میگره یا نه ؟ حرفی نزدم فقط در مورد مقایسه ی بین اون 3 تا عکسها که Mobile-Review گذاشته و به اسم این 3 گوشی هست نظر دادم
سوم اصلا من با شما نبودم گفتم تعصب دارید![]()
.......................
Last edited by ™Enter_The_Love; 18-04-2008 at 17:54.
دوستان سلام
منم هم میگم باید به بازار بیاد تا بشه در موردش قضاوت کرد
بهتره عکسایی رو که بهراد گذاشته ببینید اون فوکوس نقطه ای ها رو میگم
توی اونا مشخصه که به چه واضحی گرفته
توی این سایت احتمالا روپوش پلاستیکی رو برنداشتن و خواستن بگن دوربین 900 بده
بازم میگم باید به بازار بیاد
دوست عزیز اون شخص نظر خودش رو گفت که امکان داره با نظر ان نفر بخونه یا شاید هم نخونه..........!!!!
درباره کا 850 یه نکته کوچیک بگم!!!
منم مثل اکثر کسانی که این مدل گوشی رو از طریق اینترنت دیده بودند ، بودم........... و فکر میکردم تو 5 مگیها از همه بدتر هست تا اینکه یه نفر عکسهای ان 82 و 850 رو بم نشون داد............ داشتم شاخ در میاوردم......... اصلا نمیشد باور کرد....... به نظرم یه جاهایی از 82 سرتر هم بود.
شاید این قضیه تو جی 900 تکرار بشه.
بله چرا که نه...
عکس ها رو من توسط این برنامه به دلیل حجم بالایی که دارند Resize میکنم و به هیــــــچ عنوان با کنتراست و رنگ
بندی و نویز عکس کاری ندارم. این عکس ها را هم فقط Resize کردم و همون کیفیت عکسی رو دارند که با گوشی
پی1 گرفته شده. زمانی هم که عکس توسط این برنامه رسایز میشه اطلاعات اون در عکس
ثبت میشه.
برای اینکه بتونم حرف خودم رو ثابت بکنم عکس های اصلی رو با همون سایز اصلی شون براتون آپلود میکنم و در اینجا
قرار میدم. یعنی همون طوری که با پی1 گرفته شدند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از توضیحات ...این که دلیل بر ویرایش عکس نیست عزیز .
دوست عزیز منم نظر خودمو گفتم مگه متوجه نظر من نشدی ؟ و اینکه بنده هزاربار گفتم یه آدم متعصبی هستم ....کی حرف متعصبانه زد ؟ تا اینجا تمام کامتهای این تاپیک حرف حساب بوده !
نقل قول:
نوشته شده توسط S A M S U N G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[b][color=blue]اگر بخوایم در کل حساب کنیم به نظر من U900 بهتر گرفته ....
در ضمن هر آدم عاقلی میفهمه کدوم بهتره کدوم بدتر ...
موفق باشی ...
Last edited by S A M S U N G; 18-04-2008 at 18:03.
در کل یو900 با اینکه نسخه بتا بود واقعا عالی عکس انداخته بود و تقریبا عکساش مثل جی600 بود
ولی تا زمانی نسخه اصلی جی900 و یو900 نیاد نمیشه به طور دقیق در رابطه باهاشون نظر داد
به به !! چه تاپیکی !!
البته من از قبل ریویوو رو تو موبایل ریویوو دیده بودم !!!
بنظر منم یه کاسه ای زیر نیم کاسست
اگه عکسهایی که با جی900 توی سایت GSMArena رو ببینید فک میکنید عکس ک850 هست !!!
اصلآ اینطوری نیست !!
من نمیدنم چرا موبایل ریویوو با SE بد شده !!!
100% داستان اين هم مثل 850 هست پس تا نيومده نميشه در مورد عكسا نظر داد بياد حتما كيفيت عالي دارهکی میخواید تعصب رو بزارید کنار من نمیدونم . من خودم از طرفدارهای سونی اریکسونم اما
تابلو N82 اول - U900 دوم - G900 سوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)