با این میتونی Full Screeen کنی
fscommand("fullscreen", "true");
با این میتونی Full Screeen کنی
fscommand("fullscreen", "true");
2- میتونی از هر فیلم یه عکس بگیری و داخل اون دکمه ات بزاری
میفهمی که؟؟؟؟
3-میتونی با این دستور دقیقا یه فریم مورد نظر بریامااااااااا1-اگه میخوای تو همون فریم وایسه اینو بزنon (release) {gotoAndStop(1);}
2-اگه میخوای از فریم فلان شروع به خوندن بکنه اینو بزنon (release) {gotoAndPlay(1);}
توجهههههههههههههههههههفریم مورد نظر رو بجای 1 بزار
4- اما فرمت های دیگه
تا جایی که من میدونم کامپونت FlV Player که از اسمش پیداست چیزای دیگه رو ساپورت نمیکنه
شاید AVI رو کرد
من اين رو كجا بايد به كار ببرم؟ توي اكشن دكمه؟
وقتي اين كار رو مي كنم خود برنامه فلش full screen ميشه ولي محيط برنامه flv payer همچنان در حد ويندوي كوچولو باقي مي مونه(تست كنيد لطفا)
من چطوري محيط برنامه فيلم رو fullscreen كنم؟ با كامپوننتي كه لينكش رو در صفحه قبل گذاشتم اين كار رو ميشه كرد ولي هنوز فول ورژنش رو گير نياوردم
راستي از دوستان ومخصوصا شما صابر جان كسي كامپوننت پخش فيلم نداره؟ يه چيزي كه خوب باشه
نه عزیز من
بزار تو فریم اول
کل فلش رو بزرگ میکنه
اما برای فایل های تصویری شما تواون قسمت که ایمپورت میکنی
خوب
یه تم واسه پلیر انتخاب میکنی بهجای اون اولین گزینه None رو بزن
بعد توی فریم اون فیلم رو با کل صفحه ست کن بعد که کل صفحه با دستور بالا فول شد فیلم هم ست با مونیتور میشه
من هيچي نفهميدم!!
عزيزم صابر جان پس تكليف دكمه ها چي ميشه؟ من مي خوام وقتي كه بروي دكمه ها كليك شد فيلم توي ويندو پخش بشه وبعد اگه روي تصوير يا حالا جاي ديگه كليك شد فول اسكرين بشه
نمي خوام از اول فول اسكرين پخش بشه
مرسي اگه ميشه يه نمونه بسازي ممنون ميشم
یعنی چی توی ویندوز پخش شه
یعنی با Media Pleyer ?![]()
نه دوست من
منظورم پنجره پخش هستش همون پنجره كوچك پيش فرض
سئوالم رو دوباره تكرار مي كنم
ضمنا در صورتي كه كاربر بروي FULL SCREEN دوباره كليك كرد تصوير مجددا در پنجره پخش بشهعزيزم صابر جان پس تكليف دكمه ها چي ميشه؟ من مي خوام وقتي كه بروي دكمه ها كليك شد فيلم توي ويندو پخش بشه وبعد اگه روي تصوير يا حالا جاي ديگه كليك شد فول اسكرين بشه
نمي خوام از اول فول اسكرين پخش بشه
مرسي اگه ميشه يه نمونه بسازي ممنون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)