میخواید اون دکمه بره تو فرم 2 ؟
خب کپیش کنید، یا یه نمونه از همون رو در run time داخل فرم 2 ایجاد کنید.
چرا لقمه رو میپیچونید!!!
میخواید اون دکمه بره تو فرم 2 ؟
خب کپیش کنید، یا یه نمونه از همون رو در run time داخل فرم 2 ایجاد کنید.
چرا لقمه رو میپیچونید!!!
دوست عزیز، خب وقتی شما درست توضیح نمیدید، من چیکار کنم؟!!!
درست، قشنگ، مفهوم، کامل توضیح بده که میخوای وقتی چی کار کنی، چه اتفاقی بیفته؟ تا شاید بشه کمکتون کرد.
من الآن کل چیزایی رو که نوشته بودید رو خوندم، ولی بازم همون برداشت رو کردم. چیزه تازه ای دستگیرم نشد.
قشنگ به زبون فارسی بنویسید که میخواید چی کار کنید و کجا مشکل دارید.
اصلا اونو ولش کن
آیا میشه فیلم یا موسیقی رو به برنامه چسبوند؟(به صورت زیر دیپلم توضیح دهید!!!!)
بله
هر فایلی رو میشه به سورس برنامه چسبوند.
باید از طریق ابزار Ad-in Manager گزینه ی VB 6 Resource Editor رو تیک بزنید و لود کنید.
بعد یه تولبار اضافه میشه. از طریق اون میتونید فایل ها رو به سورس برنامه بچسبونید.
یک مشکل دیگه!!
می خواهم فایل موسیقی رو اجراش کنم برای اینکار از کامپوننت windows media player استفاده می کنم و در خاصیت custom آدرس رو وارد می کنم حالا به جای آدرس چی بنویسم
آدرس فایل رو بنویس یا روی Browse کلیک کن و فایل مورد نظرت رو انتخاب کن.یک مشکل دیگه!!
می خواهم فایل موسیقی رو اجراش کنم برای اینکار از کامپوننت windows media player استفاده می کنم و در خاصیت custom آدرس رو وارد می کنم حالا به جای آدرس چی بنویسم
و اگر با کد میخوای بنویسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم این بود که وقتی فایل موزیک رو به برنامه چسبوندم و می خواهم موزیک از روی برنامه ای که ساختم خونده بشه نه از آدرس یک فایل موزیک
سلام. من می خواهم دستور dir داس را در vb اجرا کنم ولی خطا می گیره. میگه فایل پیدا نمی شه در صورتی که فایل هست آدرسش هم درسته. لطفا کمک کنید مشکلم حل شه.
من نوشتم: "shell "f:\1\*.txt /s > d: 2.txt
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)