ببخشید من یکی دارم ولی نمیتونم با کابلی که داده برنامه آهنگ یا هرچیز دیگر رو تو گوشی برزیم اگه میشه آموزش رو بنویسید لطفا
ببخشید من یکی دارم ولی نمیتونم با کابلی که داده برنامه آهنگ یا هرچیز دیگر رو تو گوشی برزیم اگه میشه آموزش رو بنویسید لطفا
مشکلت کجاست داوود جان؟
با استفاده از سی دیش اول برنامه هارو نصب کن که شامل Pc Suit و درایور کابل Usb میشه.بعدش که گوشی رو به Usb وصل کنی گوشی رو میشناسه.
من خودم دارم![]()
خيلي هم راضي ام![]()
هر كي ميگه بده لطفا با دليل بگه كه ما هم بدونيم.![]()
نصبت به قیمتش البته نو نوکیا ها خیلی خوبه
سلام من تازه يك 6630 نوكيا گرفتم.اما هر كار ميكنم به كامپيوتر وصلش كنم ويندوز ان را شناسايي نميكند.در ضمن من گوشي را با كابل خودش به پورت usb وصل كردم.
لطفا مرا راهنمايي كنيد.مرسي
ورودت رو به خانواده بزرگ پی سی ورلد تبریک میگم.
قبل از وصل کردن گوشی به کامپیوتر اول با استفاده از سی دیش برنامه Pc Suit و درایور کابل Usb رو نصب کن بعدش گوشیت رو به کامپیوتر وصل کن تا بشناستش.با یان مراحل بازم مشکل داری؟
من هم 6630 دارم.
خیلی ازش رازی ام.
امروز از دستم افتاد با مخ اومد رو زمین . هیچیش هم نشد .
اقا محمد سلام.اون كارهايي را كه گفته بوديد انجام دادم pc suit را نصب كردم اما درايور را پيدا نكردم.در ضمن pc suitمن ورژن 6.6است.لطفا بفرماييد كه درايور كابلusb-ca-53در كدام قسمت سي دي هست.ممنون
سلام
درایور کابل همراه با نصب Pc Suit نصب میشه ولی با این حال از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می تونی دانلودش کنی.
موقع وصل کردن گوشی به کامپیوتر به این نکته هم توجه کن که گوشی نباید در حالت اسکرین سیور و یا Lock قرار داشته باشه.
نتیجه رو اعلام کن تا بازم اگه مشکلی هست کمکت کنم.
در ضمن کابل 6630 DKU-2 هست نه Ca-53.
يعني شما ها واقعا هنوز از 6630 طرفداري مي كنيد با اين وضعيتش كه ورژن 2 6600 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)