سلام من یه جایی خوندم که این گوشی وای فای نداره
دوستان اگر میشه تحقیق کنید ببینید صحت داره یا نه
اینم چند تا عکس از این گوشی
![]()
سلام من یه جایی خوندم که این گوشی وای فای نداره
دوستان اگر میشه تحقیق کنید ببینید صحت داره یا نه
اینم چند تا عکس از این گوشی
![]()
Last edited by miladweb; 19-04-2008 at 06:34.
اینم منبع نوشته وای فای نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هر منبعی رو به چشم منبع نگاه نکن. این منبعی که شما گذاشتی منبع نیست بلکه سایتیه واسه دروغ
پراکنی. و منبعی هست برای کپی برداری مستقیم از دیگران.
آخه یکی از این بی عقلای سایت نپرسیده اونوقت سونی اریکسون چرا UIQ 3.3 رو که امکاناتی مانند هواشناسی
آنلاین و آخرین نسخه اوپرا 9.5 و خیلی امکانات دیگه رو که فقط با اینترنت کار میکنند روی این گوشی گذاشته؟
شاید بگید خب گوشی ممکنه از طریق خطوط 3G ارتباط اینترنتی برقرار کنه. اما مشکل اینجاست که اینترنت بیسیم
یعنی همین wifi مثل آب خوردن الان در تمام اروپا و امریکا وجود داره و کمتر کسی حاضر میشه بابت استفاده از
اینترنت پول بده و بیشتر دنبال گوشی هایی هستند که خودشون wifi داشته باشند.
سونی اریکسون از ترس از دست ندادن افراد تاجرش هم که شده وای فای رو از روی این گوشی بر نمیداره چون
سری پی سریی است که برای کارهای بیزنسی طراحی شده و از قدیم تا بحال هم بیشتر روی این موضوع
کار شده.
من که فکر نمیکنم سونی اریکسون همچین اشتباه بزرگی رو اونم در سری پی بکنه. حالا اگر سری C بود باز
میگفتم اشکالی نداره اما این یکی اصلا راه نداره.
به هر منبعی اطمینان نکن.![]()
دوستان سلام
درسته سری p برای بیزنس ساخته شد ولی خیلی ها که کارشون بیزنس نیست من جمله خودم از این گوشی استفاده میکنن این سری اسما بیزنسه ولی کمتر کسایی که از این سری استفاده میکنن کارشون بیزنسه یا اگه باشه هم کمتر استفاده بیزنسی میشه
الان سری x رو باید سری بیزنس اس ای دونست چون بیشتر کارهای بیزنسی انجام میده نسبت به سری p
بله حرف شما درسته. منم نگفتم سری پی رو حتما باید افراد بیزنسی بخرند.
برای هر کدام از ما چه من و چه شما و چه تمام افرادی که سری پی از سونی اریکسون رو میخرند یک سری مزایا
براشون مهم بوده که اومدند و این سری رو گرفتند اما اگر این مزایا را از این سری بگیرند دیگه برای این افراد سری
پی معنی نداره و اونوقت سری های دیگه رو بیشتر از این سری میخرند.
مثلا برای من بیشتر سیسمبین بودن گوشی, داشتن اینترنت بیسیم wifi برام مهم بود که اومدم و پی1 رو با قیمت
گرونتری نسبت به همسری هاش گرفتم. اما اگر این 2 مزایا را این گوشی نداشت خوب اونوقت میرفتم و دبلیو 910
و یا کا850 رو میگرفتم که هر کدوم از این گوشی ها در 1 مورد بصورت تخصصی عمل میکنند.
منظور من هم همین بود وگرنه منم میدونم که سری پی فقط برای بیزنسی ها نیست اما به اسم بیزنسی ها
ساخته شده همانطور که کا850 به اسم عکاسان و دوست داران عکس ساخته شده. اما هر کسی میتونه کا850
داشته باشه اما بدون دوربین خوب کا850 دیگه اون کا 850 نیست و سری پی هم بدون وای فای دیگه سری پی
نخواهد بود.
باز هم این نظر من بود و ممکنه برای خیلی ها وای فای اصلا مهم نباشه و بجاش قابلیت پخش موزیک بهتر مهم تر
باشه.![]()
آقا بحث منبع شد فقط این لینک زیر رو ببینید.
مربوط میشه به مجله شبکه.آخه اشتباه به این فاحشی ممکنه؟
فکر نکنم هیچ جا جز ایران اینطور باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب![]()
اینها این اطلاعات تخصصی رو از کجا میارن.![]()
اين كه چيزي نيس. فقط گوشيش يه كم شبيه w910 هست!!
معايبش بيشتر خنده داره
امروز طبق آخرین خبری که سایت gsmarena.com اعلام کردم معلوم شد که P5 دارای اینترنت بیسیم Wi-Fi,
5 مگاپیکسل دوربین, آخرین نسخه سیستم عامل سیمبین UIQ 3.3, و HSDPA و همچنین دارای GPS receiver
داخلی است.
منبع
مثل اینکه ظاهرا اون صفحه رو در مورد w910 ادیت کردن:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)